• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Recopilació d'informació sobre presumptes actes delictius

#1 14-09-2010 20:40:01

Webmestre
Administrador

Recopilació d'informació sobre presumptes actes delictius

Benvolguts amics:

A l'enemic se li ha d'atacar per totes bandes i per on menys s'ho espere. Per això, fóra bo umflar-los de demandes judicials. La impunitat judicial no és il·limitada i si, posem, per cas, se presentaren 100 demandes judicials contra els blavers, com a mínim 1 podria tenir èxit. Quant més durara la impunitat judicial, més escandalós seria el tema, i dut això a instàncies internacionals, seria una pressió insuportable per a les instàncies judicials espanyoles, que el final cedirien, i així s'aniria acabant a poc a poc la impunitat judicial blavera.

De moment, hem pensat que seria bo reobrir casos sobre presumptes actes delictius comesos per destacats blavers. Anem a fer un xicotet repàs:

-Juan García Sentandreu: Quan feia la carrera, sempre s'ha contat que amenaçava estudiants, boicotejava xerrades i conferències i fins i tot agredí uns quants.

Tenint present que acabà la carrera a finals dels 80, molts fets segur que no han prescrit.

-Manolo Latorre: En l'intent de boicot del GAV de la presentació de l'IEC en Sueca se veu clarament com ell apareix. Aquest fet no ha prescrit ni de bon tros. Enguany a més en la inauguració d'Expojove, capitanejà un grup de xiquets blavers que intentaren boicotejar l'estand d'ACPV (sense èxit, és clar), amenaçant-los i insultant-los, i això no ha prescrit ni de bon tros. D'ençà que és president del GAV (2001), ha estat present en innumerables actes de violència protagonitzats pel GAV, dels quals ell, com a president de l'entitat, n'és el màxim responsable.

-Toni Rochina: Ha protagonitzat els darrers anys innumerables incidents, amb amenaces, insults, i fins i tot intents d'agressions a nacionalistes. També se conta d'ell que un 9 d'Octubre pel matí induí als malparits de les JJGAV a donar patades a un xic, perquè segons ell "tenia cara de catalufo". Aquests fets no han prescrit de cap manera.

Necessitem, doncs, més informació sobre els fets presumptament delictius comesos per aquests personatges (i altres que no hem esmentat ací evidentment). També serà molt útil la informació sobre altres actes presumptament delictius comesos per aquests personatges, dels quals a la nostra web no aparega menció.

Quan tinguem suficient informació sobre ells, encetarem un procediment judicial com Déu mana contra ells. I evidentment, apurarem fins a les darreres instàncies.

Aquesta informació, donada la seua vinculació, en qualsevol cas també serà molt útil per a la il·legalització del GAV i les JJGAV.

Tot aquell que tinga informació que ens puga ser útil, doncs, li preguem que ens l'envie a qualsevol d'aquestes adreces:

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers_contacte@yahoo.es

Gràcies amics. Els derrotarem!

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Recopilació d'informació sobre presumptes actes delictius

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.