#1 31-03-2010 00:23:31

Almogaver.cat
Membre

Una consulta.

Mireu companys Dec la vostra adressa al Bloc setembre Negre soc nou i vos volia fer una consulta: Es veu que cada dos per tres tinc enganxades amb un blavero que diu se no blavero nomenat Polisero. I cada volta que li respong  m'envien fora del Racó Català per una temporada.
Mireu el cas es el següent:

Oscar lo Roig (14490 missatges)
28 de març de 2010, 03:51

K: 19.41 (2) 
Blaverisme: secessionisme lingüístic, cosa que l'usuari Polisero ni practica ni fa apologia. Mantingue'm els termes amb el seu ús correcte per a no banalitzar-los.

========================================================
#3759044 Respon Almogaver.cat (1502 missatges)
28 de març de 2010, 11:59

K: -57.65 (4)
L'altre...

Aixi que Blaverisme es secessionisme i ja esta? Sis-plau no sigues ridícul.

Aixo es el Racó Català.
No "Blaveros Anonimos" i "Rechionalixmes"  (bien entendidos)


#3759557
===========================================================

Be doncs Es aixo correcte Companys? Jo penso que es una llepadeta del Roig a en Polisero.
Quelcom dintre meu em diu que qualsevol per vol imposar la senyera blavera de València Ciutat a la Resta del País Valencià, es un Regionalista (bien entendido i amaestrado) Paellero-Blavero.

Una mostra de topades que tinc amb el regionalista-blavero Polisero, es per exemple aquesta, i que en absolut no es la única:

Almogaver.cat (1502 missatges)
28 de març de 2010, 14:12

K: -19.65 (2)
No noi el que faltes a la veritat i insultador no oficial. Peró si consentit. Es el Polisero un desafortunat personatge que titlla la gent del Cabanyal (segons les seves paraules) de Gitanos (en el ple sentit despectiu de aquesta ètnia) de drogoaddictes i de gent antisocial. Un barri degradat i que per forca atrau la mala "Xen"  Que:
"Sols la "intel·ligent intervenció de la Picota"...  Pot arreglar.

Un erratic blavero, que va posar al Racó Català una webb. Creada per el Partit Popular de Valencià
fent veure que els habitants del Cabanyal avien creat aquesta Webb.On pregaven (la buena gente ser ungentemente expropiados).
Que tots els que lluitaven per la defensa de ses llars i modo de viure n'eren nomes quatres catalanistes (tesis del PP) i que a la manifestació tots n'eren gent de fora del Cabanyal i de València Capital.(tesis del PP).

Que t'ha fet el Cabanyal Polisero perquè els odiis i insultis; Que vulgues sa destrucció i la de ses llars?

Ara: Per per una llepada Faraònica. A la Manatí del Túria,
Ens diu: Que els castellans els volen furtar els focs artificials. Peró la Manatí, va fer els focs artificials, que:
"castellans zapaterils li volien impedir "
En fi una ridicula, inutil i servil, gran llepada faldero-polisera
Mai vista  en els anals anteriors d'aquesta Web i possiblement; impossibles de superar en el D'Avindre Històric, del Racó Català.

Mentre aquest erratic personatge ens demostra casi a diari lo incongurent servil que es el RECHIOLAIXME paeller. I lo  "Valencià Ciudaz estao" sa franquestein academia,  sa imposada blavera, i el seu camaleonic servilisme antipatriotic:

Nos, anem preparant des-de els nostres cors,  i com la balanguera anem filant; La Senyera dels Països Catalans. 
Per a tots los Catalans del Nord i Mallorquins; los del Principat i Valencians si altra volta i lliurement, decidim federar-nos i córrer lo mateix destí, per sempre mes.
Al menys Si Deu vol: Mentre que la Terra giri al Voltant del Sol.

http://www.youtube.com/watch?v=K6d8aqJYVtc

#3759313

Última edició per Almogaver.cat (31-03-2010 00:38:04)

Desconnectat

 

#2 31-03-2010 09:56:07

Webmestre
Administrador

Re: Una consulta.

El cas del Polisero en el Racó Català és lamentable, tristíssim. Pel que es veu, hi ha un moderador, un tal Rei del Mam, el nom del qual ja indica que deu ser una mica imbècil, que li cau bé, i li dóna una canxa desmesurada.

El que fa i practica el Polisero, tècnicament parlant, és neoblaverisme, és a dir, igualet que els blavers però acceptant la unitat de la llengua. Hi ha gent que se dóna satisfeta amb això, però jo crec que és un verí. És una manera de diluir el nacionalisme valencià.

D'altra banda, que jo sàpiga, els neoblavers no fan RES, absolutament RES contra el GAV i el blaverisme terrorista. Amb això no dic ni de bon tros que siguen còmplices, que no se'm malinterprete, però indica ben clarament els efectes negatius d'aquesta doctrina. Perquè si no se lluita contra l'enemic, i l'enemic segueix atacant-nos, quin futur ens espera?

Desconnectat

 

#3 31-03-2010 11:09:12

Almogaver.cat
Membre

Re: Una consulta.

Gracies company moderador, per la teva aclaradora i gentil explicació.
Ara be jo hi veig dos temes diferents. Del Rei del man dir que es un moderador, I com a tal sempre acato les seves decisions, com aquí m'he compromès a acatar les vostres. I que a nivell personal em cau be. [ Sense ordre no hi a exercit ].
Tinc que dir que al meu parer, algunes de les seves decisions no les entenc. Però les respecto. I a ell també. Encara que en privat (correu apart) em fot unes broques de por.

També rebo per correu privat mostres de suport per defensar los Valencianistes que pensem que som un mateix poble, que ens volen separar des-de dins i des-de fora. Com digué el mestre de Sueca (el Mestre de tots) No es pot ser dels Països Catalans si prèviament no s'es Valencià./ista. (que no regionalista i cacic de paella) i m'encoratgen a seguir lluitant al respecte.
Directament no s'atrebeixe'n per la banda de gàngsters "Rechionales" del Polisero.

Peró es pot anar gaire lluny, amb un infiltrat, que diu ser del bloc i acte seguit Mos passe una webb del PP (fent veure que n'era espontània i genuïna, dels habitants del Cabanyal,
(Lo que evidencia mala fe i traïció)
O diu que la Rita (la manatí del Túria en una antològica llepada)
De noia, (ja un joc pèssim amb el seu cognom) no te res... que te uns collons com un toro... (amb perdo) I que els Espanyols zapaterils vos volen furtar una mascleta?
I que la alcaldessa i musa seva, ho va impedir?
Amb llepaors aixi, jo miraria la meva espatlla. Abel va donar la espatlla a Cain, i ja sabem el resultat.

Una cosa es ben clara per a mi. Que Catalans del Nord (franca) i Mallorquins; Valencians i Principatins; som un mateix poble que ens volen separar.
Que el Vent tardo-colonialiste que ve d'Almansa, mourà cels i terra sa Constitució (imposada per coacció) que sicaris blavers i neoblavers; falangistes i terroristes; amb la venia del virrei colonial-, per impedir nostra Confederació.
(Si aquest es la lliure elecció dels nostres Països).
Si temin tota la maquinaria coactiva de bestialitat prevaricació terror, no han pogut doblar nostre genoll, que faran quant canvii la marea? I altra volta, veus independentistes omplin lo vostre Parlament? Mol mes antic i noble que la seva imposada Constitució?

Última edició per Almogaver.cat (31-03-2010 13:03:42)

Desconnectat

 

#4 31-03-2010 14:55:13

Webmestre
Administrador

Re: Una consulta.

Lamente discrepar de tu, almogàver, respecte al Rei del Mam. Ja el seu nick indica que és una persona poc seriosa, però és que el responsable últim de que el Polisero et alii facen apologia del neoblaverisme en el Racó Català, és ell i només ell. Per tant, si a tu te cau bé, a nosaltres ens cau molt mal, anem a ser sincers.

Desconnectat

 

#5 31-03-2010 19:18:15

Almogaver.cat
Membre

Re: Una consulta.

Es que sincers tenim que ser company. Tenim tants obstacles i tans enemics, que no tenim que caure en lo, o els que; ens volen separar. No caiguem en el parany del opressor. i el seu. "Divide et impera" Tenim que trobar i urgentment solidificar tot lo que nos uneix.wink

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.