#1 30-03-2010 18:30:39

Webmestre
Administrador

Nou fracàs de Juan García Sentandreu

Mireu aquesta notícia:

http://www.levante-emv.com/comunitat-va … 92156.html

Tenim, doncs, un nou fracàs d'aquest personatge, que d'altra banda és un fracassat: Fracassà en els estudis, fracassà com a advocat, i fracassà com a polític.

Si ell vol continuar presentant denuncietes, doncs que ho faça, nosaltres continuarem riguent-nos dels seus continuats fracassos.

Desconnectat

 

#2 11-04-2010 02:59:37

Re: Nou fracàs de Juan García Sentandreu

Mentre els membres de l'Acadèmia siguen seleccionats segons el criteri de ser experts en la llengua i tindre una àmplia producció literària podem estar tranquils.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#3 11-09-2010 11:13:01

manelmod-PV
Membre

Re: Nou fracàs de Juan García Sentandreu

Una de les seues estreletes intel.lectuals, la maruja Mª Teresa Puerto, catedràtica "d'anglés" d'institut, o siga col.legi de barri, la va intentar muntar l'altre divendres a la faculat de filologia.Se'ns presentà a les conferències sobre el valencià del 10 de setembre del Congrés Int. de Romanística de la U.V. per atosigar a tots els conferenciants amb preguntetes "sermó" anticatalanistes: "que si tot el món sap que l'estandard lingüístic valencià actual és pur "barceloní" per "imposició catalanista",  que si el català és un dialecte (li falta dir "de merda") del Provençal-Occità (en això el "flipat" de Lluis el Sifoner l'haguera donat la raó). Total, xiquets, anà fer la punyeta un ratet i si podia captar algun/a bobo/a per a la "causa". De vergonya, ridícul de veritat, una llandosa de por. Els professors-conferenciants, molts d'ells membres de l'AVL i especialistes en gramàtica històrica catalana li fugien i se n'anaven capcots a la sala de professors a fer-se una tileta. així són els blavers, talibans purs.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.