#1 28-03-2010 12:36:16

DK-PV
Membre

El veritable missatge del espanyolisme

El dia 27-3-2010 el President e imputat al cas "Gurtel" Sr Camps va dir unes parales sobre la seua idea del Pais Valencià:

"La identificación entre el PP y la Comunidad Valenciana es total porque nuestro discurso, modelo de convivencia y lealtad con España se identifica con la Comunidad Valenciana". "Tenemos muy claro quienes somos y qué pretendemos, cual es nuestro proyecto económico, hemos encontrado nuestro camino en la historia de España que es hacer cada día más grande la Comunidad Valenciana a favor de una gran nación",

Ultimament he vist que als foros del "Levante" quan parlen del nacionalisme a més dels 4 blaveros comencen a apareixer més missatges d´espanyolistes atacant el nacionalisme i la nostra llengua. Els espanyolistes cada vegada més sen lleven la careta, i mostren més les seues idees de "aço es Espanya per dret de conquesta". El missatge blaver de fa uns anys ja no els fa falta, la confusio d´identitat de es va crear a la ciutat de València els ha portat a que realment s´arrele les seues idees ja que a la capital ni hi ha molta quantitat de families mixtes. Quants coneixeu que tenen familia aragonesa o castellana? Son molts! degut a la inmigraciò.
No dic que  l´inmigraciò siga una cosa roina, pero els espanyolistes han fet be els seus calculs, al produir una confusiò identitaria i una negaciò de la llengua han permes que la gent mire cap l´influencia castellana en comptes de mirar capa una cultura valenciano/catalana.
Com va dir Camps "Hem de produir per enriquir als nostres amos de Madird, ja que els deben la lleialtat d´un vassall al seu amo".

Desconnectat

 

#2 28-03-2010 21:17:08

cu_cut
Membre

Re: El veritable missatge del espanyolisme

El que no se es perque els continueu anomenant blavers quan el que son es azuleros.

Ja es hora de que comencem a nomenar les coses pel seu nom.

Salutacions,
Cu-Cut

Última edició per cu_cut (28-03-2010 21:17:28)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.