#1 30-08-2006 22:27:19

kb33
Membre

Atac a la Casa Fuster de Sueca

Les JERPV de Sueca denuncien l'agressió a la Casa Fuster

   
    La Secció Local de JERPV a Sueca vol denunciar l’agressió patida per la Casa Fuster de la localitat en les últimes hores. Una vegada més, militants d’organitzacions feixistes han atacat la façana de la casa natal de l’escriptor suecà amb diverses pintades signades per organitzacions de caire anticatalanista i xenòfob, habituals d’aquest tipus d’agressions.A més de la casa natal de Fuster, el monument d’homenatge situat a la plaça de la l’ajuntament ha estat víctima també de les pintades . Des de les JERPV-Sueca volem mostrar el nostra complet rebuig a les accions d’aquest grupuscles i tota la nostra solidaritat al poble de Sueca

  Lluny de ser un fet aïllat, els atacs a la Casa Fuster, s’han repetit diverses vegades amb la complicitat del Consell i la Delegació del Govern, que davant les repetides agressions físiques , a casals i entitats cíviques, ni tant sols ha fet un gest de condemna. Les JERPV continuarem treballant per fer sentir la veu de l ’independentisme arreu del País Valencià, des del diàleg, i pacíficament,per tal de recuperar la llibertat d’expressió que aquests grupuscles ens volen prendre. I és que ,parafrasejant l’escriptor suecà ,"cal no oblidar que tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres".





http://www.jerc.cat/web_nova/images/stories/fuster_pt.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/2858/cafusteriu9.jpg

Última edició per kb33 (30-08-2006 22:28:56)

Desconnectat

 

#2 30-08-2006 23:40:34

Maulet2
Membre

Re: Atac a la Casa Fuster de Sueca

Recordeu el pepero aquell que va comparar Catalunya amb l'Alemanya nazi quan allò del mapa dels Països Catalans al Camp Nou?  Ací tenim el resultat de l'apologia de l'anticatalanisme/antivalencianisme: els borregos que es traguen eixes barbaritats ja han tornat a actuar.

Última edició per Maulet2 (31-08-2006 11:13:30)


Terra, treball, cultura, sentiment: paraules mortes per la sobèrbia del poder

Desconnectat

 

#3 31-08-2006 17:30:52

xoco
Equip

Re: Atac a la Casa Fuster de Sueca

juas! les fotos del capi van per tot arreu! Lo qurios de tot es que els que son feixistes i nazis son els que mes els agrada clavar-se amb els "seus enemics" tajan-los de nazis.


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#4 31-08-2006 19:55:19

Sóc_d'Elx
Membre

Re: Atac a la Casa Fuster de Sueca

Atenció als que parlen de nazisme.............depriment "La Batalla de València" continua


No ens faran callar PAÏSOS CATALNS LLIURES!!!!!!!!


http://www.sedo.es/52/img/elche.jpghttp://www.eselx.com/esfera/sisNews/mini/News6102.jpg Palmerar d'Elx i Misteri d'Elx, Patrimonis de la Humanitat......i la Dama a Elx per sempre!!

Desconnectat

 

#5 02-09-2006 13:53:11

Re: Atac a la Casa Fuster de Sueca

QUE MALPARITS!!! Jo sóc de Sueca i casualment visc al mateix carrer de l'honorable i admirable En Joan Fuster...A Sueca aquestes pintades no han fet gens de gràcia a cap ciutadà, ja que aqui els blavers són pràcticament inexistents. Per sort, les pintades han sigut borrades ràpidament, especialment ara que el pòble és en festes locals, on es podria dir que gràcies a Fuster, som un referent cultural internacional amb la mostra de Mim que tants anys duu fent-se.
   No obstant, com s'atreveix el Col.lectiu Vinatea a vindre al propi poble de Joan Fuster a taxar-lo de Nazi????!!!! SI SÓN ELLS ELS PRIMERS FEIXISTES NAZIS QUE NO EN TENEN NI IDEA DE L'ASSUMPTE!!!!


Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres
                                                                                            Joan Fuster, 1922-1992

Desconnectat

 

#6 02-09-2006 23:02:46

Dridrak
Equip

Re: Atac a la Casa Fuster de Sueca

Cal anar per aquesta gent i reduir-los al no res. Ja n'hi ha prou que aquests subnormals continuin provocant impunement!


La veritat està per sobre de totes les coses, la veritat ens transforma, la veritat ens fa créixer, la veritat il·lumina.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.