#1 09-01-2010 20:06:33

almogaver
Membre

Es Un Aut

He estat dotorejant per "blavenciafrikon", i a dir veritat a gaudit moltíssim, sobre tot als temes més recents; els pica i per tant es graten, de la presència d'ACPV a l'expojove, però això no és tot, les crides que fan, les alavances lingüístiques sobre el coneixement de la seva llengua, les consultes que diuen fer al diccionari de la "ral", són tan absurdes com ells.
Una de les coses a destacar al respecte és el blavencianisme i potriotisme del que fan gala, ambdos casos sempre lligats, com no?, a l'espanyolisme més radical i feixista, ideologia aquesta que ens atribueixen a nosaltres, carai!, es pot ser més negat?.
Una de les darreres campanyes què sens dubte han començat, és en contra del Català a l'Aragó, els quals estant despotricant, perquè no oblidem que a l'Aragó, també hi han de blaveros i feixistes.
Bo, per avuí ja n'hi ha prou, ja he tingut prou diversió, i com no dir també, "No s'ha fet la mel, per la boca de l'ase".

Desconnectat

 

#2 10-01-2010 12:42:51

DK-PV
Membre

Re: Es Un Aut

El seu patriotisme es com diu el article de hui (10-1-2010) del diari "El Pais", es un "nacionalisme paleto". Malgrat que l´article es refereix a la política del PP n´hi una frase que es pot extrapolar cap els blaveros:
"Construye su identidad en relación a un supuesto "enemigo" exterior. Desde la Transición, Cataluña y los catalanes han sido el espejo en el que mirarse para, desde la negación de la realidad, afirmar la personalidad propia. Con la recuperación por los socialistas del poder en 2004, el gobierno de Zapatero se incorporó a los demonios familiares de estos valencianistas de quita y pon."
Ho diu tot, basen la seua personalitat en l´enfrontament d´un enemic imaginari, i una cultureta basada en festes populars del cap i cassal sense tindre en conte la resta del Pais; arriban inclus a tota cultura que no es propia de la ciutat o no prové de les festes populars de València ciutat a considerar-la del enemic. "La major victoria del diable es aconsseguir creure que els teus veritables aliats son el teus enemics".
Si voleu continuar legin com descriuen acertadament la politica PPera "Balensiana", podeu legir aci:
http://www.elpais.com/articulo/Comunida … pval_6/Tes

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.