#1 25-10-2009 02:27:00

VINARÒS
Membre

Una idea que és factible

Bona nit Webmestre:

Desconec si s´ha plantejat algun cop aquesta idea, però sinó és així crec que seria molt interessant estudiar la possibilitat de poder editar un llibre amb tot el material (evidències) que hi ha en aquesta web.

Totes aquestes evidències són un tresor que tenim i hi ha moltes hores dedicades i treball de camp fet que ho facilitaria.
Penso que no seria difícil trobar un historiador, filòleg,etc amb cert prestigi interessat en donar-li forma o alguna editorial interessada en publicar-lo.
Un dels problemes que tota web té és el seu finançament i aquesta idea podria aportar certs ingressos. A més crec que un llibre ben fet és una manera de difondre una realitat en el temps i poder arribar a ser una referència al llarg del temps.
Estic convençut i no exagero que, amb el bon material que tenim i una editorial que pogués estar interessada, el futur llibre podria ser una referència al País Valencià com ho ha pogut ser "Nosaltres els valencians"

Salutacions

Desconnectat

 

#2 25-10-2009 10:20:03

Webmestre
Administrador

Re: Una idea que és factible

Moltes gràcies per la idea, Vinaròs.

És factible, com tu dius, però complicat. En aquest país sols publiquen llibres a gent famosa i/o amb contactes, la qual cosa no és el nostre cas. A banda, un llibre així sols té sentit si és en color, la qual cosa encareix més encara la seua publicació.

Si de cas, Vinaròs, espereu que arribem a les 2000 evidències, que és una xifra rodona i màgica, i ja ne parlaríem.

Crec no obstant, que ja està bé que estiguen les evidències en la xarxa. A casa nostra precisament, la gent no se distingeix massa per llegir llibres (els índexs de lectura són dels més baixos d'Europa). Estant en la xarxa, tenim el material accessible 24 hores, gratuït i per a qualsevol persona. I la gent jove, en fi, cada volta més usa el suport informàtic per a llegir, en lloc del paper.

No obstant, com te dic, Vinaròs, considerarem la teua idea.

Desconnectat

 

#3 25-10-2009 18:37:49

DK-PV
Membre

Re: Una idea que és factible

De totes formes jo pense que a la web caldria algun filóleg que posara més proves i la bibliografia d´on ho trau. Veig que la pagina dels motius de l´unitat de la llengua es un poquet curta, deuria ser molt mes llarga. El problema clar que aixo es molta faena i tindria que gastar part del seu temps lliure.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.