#1 04-06-2009 17:25:58

PALAMOS
Membre

marketing agressiu

Fa una estona al treball, em sona el telèfon; "privat", dic uff..m'estava aborrint i dic l'agafo. Se'm posa al telèfon la típica veu empalagosa d'origen llatí (sense cap discriminació, parlo del so en sí d'aquest accent)..

Després de castellanitzar el meu nom i afegir el ridícul "Don" davant, em deixa anar com una màquina, 4 minuts reals amb una insufrible oferta per adquirir una pòlissa d'assegurançes d'Endesa, sense comentaris. Com tinc bon humor, he esperat fins que se li ha acabat l'alè. Aleshores ambablement li dic: "Miri, no està malament això que em proposa, però ja tinc pòlissa i voldria donar-li un consell: és una bona tàctica seguir parlant la llengua de la persona a la qual vol vendre-li el producte, així es guanyarà el seu interès, nomès per aquest detall" acabo la frase i sento: "clonc".....HA PENJAT el tlèfon! Increïble!, és a dir, ja sòn ells els que directament passen de tu després de molestarte i parlar-te en horrible accent bolita. Mare de dèu...Que poc me'n penedeixo de penjar sitemàticament totes aquestes trucades o dir: "en català o res"

Quins pebrots, he patit una indignació d'un minut, però important


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 04-06-2009 23:58:14

golet
Membre

Re: marketing agressiu

Efectivament, millor dir-li això "en català o res", i punt, que se'n vagen a fer la mà a un altre!!

Però també, millor que ell/ella perda el seu temps, perquè ahí estic segur que van a comissió, per tant, perdrà temps i diners fent l'imbècil... Ben fet, xicon!!

Desconnectat

 

#3 05-06-2009 10:08:56

PALAMOS
Membre

Re: marketing agressiu

jajaja sí, quina gracia, just llegia el teu escrit golet i em tornen a trucar de timofònica, en sentir el primer "ooooigga buenos diiias" ja he dit: Parli'm en català si us plau" i s'ha quedat "eeee, uuuuu, esteeee" jajaja és com la seva kriptonita. No se si trist o no, ens serveix per passar olímpicament de tota aquesta mandanga plomera smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#4 05-06-2009 14:26:29

almogaver
Membre

Re: marketing agressiu

Mira per on, m'acaves de donar la solució a totes aquestes trucades, sempre que ho fan, ho fan a des-hores i només et donen pel....

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.