#1 26-05-2009 12:20:24

Webmestre
Administrador

El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Ens escriu això un xic amb aquest e-mail: luckygsilvestre@gmail.com :

Que os pasa, estais flipaos? Os creeis lo que estais contando? No entiendo nada, sois valencianos? A que viene todo esto? Quien os paga?

Anem a pams:

Que os pasa, estais flipaos?

Nosaltres no, i tu?

Os creeis lo que estais contando?

No sols ho creiem sinó que a més ho demostrem amb moltíssimes proves.

No entiendo nada, sois valencianos?

Si no entens res és el teu problema, i sí, som valencians, ho diem en la pàgina d'inici de la web.

A que viene todo esto? Quien os paga?

Com diem també a la nostra web, no rebem cap tipus de subvenció, i aquest projecte està totalment subvencionat pels que fem la web.

Esperem haver resolt els dubtes d'aquest borinot.

Desconnectat

 

#2 26-05-2009 15:03:45

PALAMOS
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Nomès li diré una cosa: Valencià, perqué parles castellà?


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#3 26-05-2009 15:41:54

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

No cal contestar als burrots estos home, son tan sumament subnormals que ni sabran llegir en valencià.

"Sois valencianos?" pregunta el retardat: i tu? eres valencià? ho dubte, hi ha una gran diferència entre ser valencià i valencia-espanyol, i es que els valencians-espanyols només es fan dir valencians per no fer lleig.

"A que viene todo esto? Quien os paga?": Ve a que volem que la nostra identitat no estiga prohibida per espanyols com tu. Qui vos paga a vosaltres? Ja sabem que Camps vos subvenciona, però per que eixe odi cap als valencians que no volen ser espanyols? vos paguen acàs els Puteros2000?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 26-05-2009 20:16:39

grau_gandia
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

I si a més ho escriu tot en castellà, jo pregunte: què es ell?? xD

P.D: (Ara fan preguntes?) yikes

Última edició per grau_gandia (26-05-2009 20:17:13)


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#5 27-05-2009 20:03:53

almogaver
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

La cosa és ben senzilla, no cal ni contestar, aquestes preguntes són del tipus que farien els puteros 2000, la forma d'expressar-se està ben clara, i l'única resposta que els cal és molt simple, vosaltres reduccte de franco, sou pagats pel pp, viviu en terra aliena, marxeu d'aquí o moriu amb ràbia.

Desconnectat

 

#6 27-05-2009 21:35:18

DK-PV
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Perque ens pregunta si som Valencians? Només els nacionalistes volem defensar i promocionar el valencià, els volen imposar una normativa inventada per quatre borinots que no saben paralar valencià i que mai han sentit parlar en valencià.
I nosaltres no volem imposar el valencià/català als castellanoparlants, estem promocionan-lo per a que s´estimen la llengua de la regió on habiten. Nosaltres respectem més la llengua dels que no son d´açi tan siguen alemanys que extremenys que aquells que diuen "hablame en cristiano".

I aixo de que qui ens paga!?! La genetralitat catalana te tans diners per pagar a tots els filolegs i a totes les universitats del mon per a que afirmen l´unitat llinguistica, o es que aplican el CRITERI CIENTÍFIC s´arriba a eixa conclusió? Tots els filolegs del mon es deixen subornar i no tenen dignitat de dir una veritat, o es que tots diuen el que es cientificament demostable?
Perque l´ultra detra sempre odia als lliure pensadors i als intel.lectuals? Perque tenen por del que no entenen, ja que tenen gossera d´estudiar i de calfar-se el cap.

Desconnectat

 

#7 28-05-2009 19:29:31

carles_cat
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Mai millor dit... //*//

Desconnectat

 

#8 28-05-2009 19:53:12

almogaver
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Sí, potser siga així, però també potser aquest el gran defecte què en tingut, massa respecte massa babaderies a canvi de què?, ja veieu si al Principat malgrat tot tenir la fama dels espanyols de no respectar ningú estan com estan, doncs què en fet nosaltres?, arraconar la nostra llengua per al folclorisme, les falles i d'altres, així no anem enlloc, cal una mica prou cara per a anar impossant-se d'una vegada per totes, i ja què hi són , tenen l'obligació d'aprendre, i no fer-nos nosaltres els molls i rebaixar-se els seus peus, doncs és això el que ells volen, i no cal donar-los-el.

Desconnectat

 

#9 28-05-2009 22:26:36

PALAMOS
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

tal qual ho dius: L'imposició és necessària, és de manual. Totes les llengues s'extenen igual al llarg de l'història. Tots ho hem de tenir clar aixó..
Els dolents li diuen imposició i nsaltres li direm defensa. Viure en català és possible si la gent no s'autofustiga amb aquest sentiment de respecte cap al que no la parla. El seny, si se'n abusa, nomès serveix per tapar covardies  mad


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#10 29-05-2009 19:50:02

almogaver
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Tú ho has dit també ben clar, però aquí al País Valencià, sempre ha estat la cosa d'igual manera, de fet la pèrdua de vocabulari es ben palesa per tot arreu, i cada dia més malgrat  tots els esforços què es facen, van haver uns anys, quan la gent vinguda de fora tenia l'afany d'aprendre, i molts, la majoria ho van fer, però a hores d'ara, cada dia que passa empitjora l'assumpt, almenys és això el que jo veig, les fòbies cap a tot allò què significa ser d'alguna manera Català, duu al menyspreu, però hem de veure una cosa que ha fet augmentar l'espanyolisme entre les nostres gents, el fanatisme esportiu i sobre tot el futbol, amb eixa nomenada selecció roja, esta fent molt de mal entre els Valencians i entre tots els Catalans, l'espanyolisme es evident entre tots ells, i encara hem de donar les gràcies a que un equip com el Barcelona, injecta dosis molt grans de catalanitat, ja que si hem d'esperar el mateix del València, la tenim clara.

Desconnectat

 

#11 29-05-2009 23:53:32

PALAMOS
Membre

Re: El que ens diu un borinot a l'e-mail de la web

Sens dubte la celebració de la selecsión va ser una bona senyal per a tenir en compte, pensar el contrari és enganyar-se. Però tampoc ens equivoquem;) al mateix temps he comprobat parlant-ne amigablement en moltes converses amb gent amb qui he parlat que aquella nit van sortir esperonats per una selecció formada per bastants catalans, gent que se sent catalana, però no te una posició independentista, pero que reconeix i defensa el fet diferencial que ens permet anomenar-nos com a nació. Aquests no els considero els meus enemics, sincerament.

L'altre part de la gent era tota la tropa de l'extrraradi cañí i olé, acompanyats dels espanyolistes acomplexats que viuen camuflats al PV i a Catalunya, inevitable, doncs alguna senyal ha de donar una bossa de població de tres milions vinguts fa una generació de tots els punts d'Espanya.

I sí, per sort el Barça escampa bon vent de tota aquesta púrria o la contrarresta. Vosaltres no heu estat aqui. He vist milers d'estelades, he vist negres amb la senyera, a immigrants llatins amb una estelada, fent càntics en català, una passada i que sen dubte m'ha fet oblidar per ara els temps dolents. No és un opi per mi. Simplement dic: si la roja fa mal, nosaltres també, gaudim-ne!!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.