#1 17-04-2009 10:50:25

PALAMOS
Membre

Sentandreu, "el tolerant"

Es un post per riure'ns una mica de com es pot arribar a ser de pallasso i caradura en aquesta vida si tens cobertura legal.

L'agitador d'analfabets antivalencians Sentandreu ha participat en un recital-- pro drets de la dona maltractada--, si si, potser ho han publicat com una broma i estic fent el ridícul, però al "seriosíssim" blog de El Pajillero ho trobareu, passo d'enganxar l'enllaç.
Vist això, espero ben aviat trobar aquest mandril junt a Maulets o ACPV ajudant-nos en la tasca de "catalanitzar" València.....en fi.

Desactivat el mode irònic i per qui visita la pagina per primer cop: Sentandreu: Conegut maltractador de dones, president d'un ridícul i ningunejat partit ultradretà, amb nombrosos antecedents viloents, passat i present falangista, va de la mà de partits que promouen l'holocaust de l'immigració als PPCC i Espanya.
Garzón: A este tio no se le tiene que extraditar, está aqui y por mala suerte aun le queda para estirar la pata, echale mano!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 08-05-2009 13:34:50

PALAMOS
Membre

Re: Sentandreu, "el tolerant"

JUASJUAS están flipant els blavers de que coagulació valensiana no estigui present en les europees. No us amoïneu, si és millor, no veieu que donar-vos veu a europa és contraproduent per a vosaltres? No es vol incloure cap més afiliació al terrorisme i l'analfabetisme, es normal, heu de concòrrer en xicotetes poblacions de la rodalia de València, que amb una mica de sort 4 viletans sense cervell escoltarán les vostres palles mentals.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.