#21 11-04-2009 01:20:32

Rogeta
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

A mi també me va estranyar veure que ACPV no tenia previst fer la mani el dia 25 i més a València, (l'any passat al fer-la a Alacant per a mi no va lluir tant, així com els problemes que van haver amb el tren), però segons diuen per caure en pont pot no anar molta gent.

El tema que hi hagen dues manifestacions, pot tenir coses bones i roines. Unes es que possiblement les convocades per l'EI demostraràn la força de convocatòria que tenen, i es deslligaràn també d'ACPV, us recorde que ells fa uns anys, van llegir ells el seu manifest, i l'EI es va tenir que aconformar en una furgoneta i del discurs no s'escoltava res, tot i que el carrer colom encara estava ple, o siga que els que anaven els últims ni de conya s'entereraren, ni del discurs d'uns ni tampoc dels altres.
Però fer-les per separat pot portar a que la gent es canse, i diga vaig a una i jau, i això juga en contra de l'EI, per que a la del dia 9 va acompanyada d'un suculent plat com són els concerts, ja que fas per allargar-te al cap i casal, doncs aprofites i tens concertet i tot. Però, i este per a mi es el que més por me fa, es que pel fet de fer-ne dues, les xifres baixen, i això és el que fa tremolar  als blavers, si veuen una marabunta s'acollonen, i això per a mi és l'unic motiu que pot fer ressó, d'altra manera podrà passar desapercebuda.  NO diré que no estiga bé, o que ens agrade més o menys reivindicar-se, però conteu, la mani del 25, la vaga prevista també per educació i que la majoria de gent coincidirà, i després la del 9 de maig... i jo creia que els que estaven aficionant-se a les manis eren les del PP i ara, nosaltres fem el mateix.

Desconnectat

 

#22 13-04-2009 11:01:08

Marv
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

Rogeta escrigué:

Unes es que possiblement les convocades per l'EI demostraràn la força de convocatòria que tenen, i es deslligaràn també d'ACPV, us recorde que ells fa uns anys, van llegir ells el seu manifest, i l'EI es va tenir que aconformar en una furgoneta i del discurs no s'escoltava res, tot i que el carrer colom encara estava ple, o siga que els que anaven els últims ni de conya s'entereraren, ni del discurs d'uns ni tampoc dels altres.

A mi em pareix meravellós que l'esquerra independentista convoque manifestacions per la seua banda i veja així la seua capacitat de convocatòria... Però, abans hauríem de plantejar-nos-en per a què es fa la manifestació.

Si la manifestació es per a qualsevol acte que propugne la independència dels Països Catalans, que l'encapçale l'EI. Però si és per reclamar un Estatut com cal pel País Valencià o, com és el cas, per a celebrar això de "Quan el mal ve d'Almansa..." doncs tothom hauríem de participar per a fer pinya. Això sí, que ningú es pense que estic defensant a l'ACPV, sinó tot el contrari: que cap formació té el dret d'abanderar cap manifestació que agrupe un ampli espectre polític ni molt menys vetllar pels interessos de la pròpia formació.

Jo veig que als únics que beneficia aquesta divisió és al PP i als blavers. O estem tots a una pel País Valencià o patirem les conseqüències d'una dolenta organització.

Última edició per Marv (13-04-2009 11:05:55)

Desconnectat

 

#23 15-04-2009 19:24:07

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

No ens obsessionem amb les manifestacions.

Eixir al carrer és una demostració d'existència i de força. Però entre manifestacions  hi ha dies i dies, durant els quals es poden fer faenes poc lluidores, però necessàries.

Crec que és millor celebrar una única manifestació unitària que dues, tres o quatre... donada la importància i transcendència de les conseqüències de la victòria borbònica.
Si enguany es veu que l'assitència a les manifestacions és minsa, i les organitzacions convocants són mínimament responsables, s'hi posaran d'acord l'any vinent.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#24 17-04-2009 17:15:02

PALAMOS
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

Sí, no us amoïneu per l'assistència ales manis del 25, doncs el dia 13 de maig tot València serà un clam dels PPCC i amb goig les hordes del nord inundarem la ciutat per recordar-los, als que estaràn a casa amagadets i donant voltes al llit, el seu orígen i procedència.
Que bó seria fer una trobada antiblavers!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#25 20-04-2009 10:16:27

PALAMOS
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

Brigada, vindràs a Mestalla el dia 13 de maig a dir totes aquestes merdes? Millor que no, perque segurament després formaràs part dels sediments del riu Túria. Allà ja podràs dir a cor obert "Era garrulo, MAI VALENCIÀ"


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#26 20-04-2009 10:46:50

Maulet
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

Brigada, tu segur que eres molt faener i que tens moltes coses a fer en la vida. Per això te poses a escriure en un fòrum de "guarros" a les sis i mitja del matí, no?


Terra, treball, cultura, sentiment: paraules mortes per la sobèrbia del poder

Desconnectat

 

#27 26-04-2009 14:34:36

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

Diuen que a la mani neoblavera convocada per Baeta i sus mariatxis n'hi havia més d'organitzacions convocants que de manifestants.

Desconnectat

 

#28 26-06-2009 21:38:06

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

jo vaig estar smile i alguns bavers ens van tirar ous....son uns fills de....i quant varen fer sortir eixa senyera que es pensaven que ens defia mal??? jo m'en recorde del 9 de maig fou glorios la estelada que vam fer sortir smile

Desconnectat

 

#29 28-06-2009 16:02:49

PALAMOS
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

si nanu, jo també ho penso així, però bé..hi va haver controversia pel fet que la gent del bloc jove estava abaix i es van endur ells l'esbroncada...lamentant això me'n alegro un munt d'aquell dia..mai se'n oblidaràn i de fet a l'abril van intentar emular l'acció els quatre drogadictes desde un terrat i ja veus tu quina ofensa van fer als catalanistes valencians...treure la "coronà" XD


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#30 01-07-2009 00:34:34

La Tuna Punk
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

''pais-valencia-vlc'', jo no recorde que ningu ens llançara ous.

per cert, aprén a utilitzar be el occidental i no el mescles amb l'oriental,que no fa olor de qui pal vas ni res,saps?


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#31 05-07-2009 20:17:01

VLC_CAT
Membre

Re: 25 D´Abril: 2 manis programades.

"LaTunaPunk" aprén tú també a utilitzar bé l'occidental i a escriure correctament. Gràcies.

I de la resta, opine igual que tú. Eixe tio fa pudor!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.