• Inici
  •  » Debat general
  •  » La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

#41 12-03-2009 20:07:43

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Abans de proseguir he de confesar que em mossegaré la llengua, faig cas de l'intervenció de Webmestre que ha segut de matrícula d'honor. Això si que és un administrador! No com un altre fòrum que no intervenen fent-se els suecs, miren cap a un altre lloc i fins i tot tiren més llenya al foc. Gràcies de la meua part per la defensa objectiva de com a mínim la "meitat de les raons" que podia tenir amb les contestacions eixides de to.

I com el que toca es debatre i no reventar el post seguisc:

Marv estic amb tu que els de "Units per Valéncia" (dixit) no són més que els blavers més moderats i mai combatran el blaverisme com a tal. Continue repetint les meues tesis: El Bloc faria molt bé eixa funció i com que molts dels seus militants tenen origens fusterians doncs el trellat ja el tenen com a mínim per al reconeixement de la Unitat de la Llengua.

Tot i rebaixar el to, tampoc tinc l'intenció de que Xilxeiro se'n vaja de rositas d'alguna afirmació. Molt astutament quan parla de tot això i de les diferents opccions polítiques parla d'UxV (després és queixen que els diguem neoblavers si ells mateixos confesen les seues simpaties), Bloc, Iniciativa... i obvia un altra força com ERPV. Ja sé que és consigna del Bloc als seus militants ignorar aquesta formació però els anàlisis sense aquesta opció ja per metodologia incorrecta no són bons. Ja vaig dir en el post de les coalicions europees que la diferència de les relacions PSM-Esquerra deuríen ser exemple al País Valencià. Però bé, contra fòbies i filies no hi ha res que fer. I que conste que no sóc d'ERPV i com ha demostració si algún bloquer em surt amb la cantarella (supose que també és una consigna) de que Esquerra pacta amb el PSC-PSOE de Montilla i per tant no són independentistes... i tal i qual, tranquils, li donaré la raó i no em posaré histèric. Això és el que té aguantar crítiques i més si no em van ni em venen perquè tampoc m'hi case amb aquest partit.

Per últim acabaré amb una rèplica a un axioma de Xilxeiro: "A fi de comptes, convindreu amb mi que el blaverisme també va néixer de Fuster. Com a contestació val, però com a contestació a Fuster". DONCS NO, NO CONVINC AMB TU. Dir que el blaverisme va nàixer de Fuster (com a contestació o no) és fals i insultant. I és precisament el que més em trau de polleguera del Bloc i els seus sectors neoblavers. Acusar a Fuster de tots els mals i com a culpable de tot. El llibre que va aixecar la polseguera va ser "el País Valenciano" i no "Nosaltres els valencians", el primer era en castellà i els blavers són analfabets en llengua autòctona i no sabien de l'existència del segon. El Blaverisme va ser una contestació feixista a les proclames de llibertat de molts valencians i res més.

Última edició per UPV96 (12-03-2009 20:12:08)

Desconnectat

 

#42 12-03-2009 20:44:12

Marv
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Crec que a aquesta web n'hi ha prou informació per entendre quins van ser els interessats impulsors del blaverisme. Però, per si de cas encara no hi és suficient, pose l'enllaç a la viquipèdia:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Blaverisme … blaverisme

I bé, tornant al debat que percota ací: el BNV mai assolirà aquest espai perquè els seus votants no són eixos. Estem parlant de la formació que ha de ser (si no es pot dir que és) la senyera del nacionalisme valencià progressista. No li veig cap trellat a les disputes amb Esquerra (a banda que aquestos últims es consideren ans catalans que valencians) però això no és un tema a tractar ací.

En cal una coalició de formacions de centre-dreta autonomista valencianista, espai del qual els únics que li està treient rèdit són els del PP, encara que oficialment ho amaguen. Per tant, al BNV tan sols hi sobrarien els del BdC, si volen fer un pas endavant cap aquest objectiu comú a tots els valencians anomenat País Valencià.

Última edició per Marv (12-03-2009 20:50:50)

Desconnectat

 

#43 12-03-2009 22:33:49

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Gràcies als que sou raonables per la vostra comprensió, i perdó a l'administració, però davant de les mentides no em puc callar. No tinc cap intenció de contestar a les provocacions d'UPV96, i si ho faig ara demane que em perdoneu però que se'n vaja a ofendre a sa casa, tractaré de seguir amb el tema del fil.

Només dir-li al sabut que abans de ser bloquer ja era simpatitzant d'ERPV i per tant no la oblide(i soc forer ací abans de ser-ho a valencianisme.com, sense ser admin ni ací ni allà, ni neoblaver ni tercerviista ni l'hòstia, torne a demanar empar a l'administració i a tothom que mireu la meua data de registre en aquest fòrum), però ERPV al País Valencià pinta menys que una rodà de coet. Si el BLOC, Iniciativa o UxV pinten poc, ERPV encara pinta menys, per tant no és opció per a res.

I no parle d'UxV per ser ni neoblaver ni hòsties, sols he comentat que és una gent que es va arrimant des del blaverisme al fusterianisme, i que encara li queda tros, però va per eixe camí, la resta són fantasmades i ganes d'embafar.

I ara, tornat al fil i deixant-nos de pel·lícules inventades: Marv, t'assegure que UxV és una bona opció per a eixe centre-dreta sobiranista valencià, més que res perquè no n'hi ha cap altra, des del BLOC no ho podem fer, donat que (oh, sorpresa!) no som de dretes. Si dic que s'està arrimant al fusterianisme no ho dic per dir-ho, és que ho està fent. No serà avui ni demà, però va per ahí ( i no els defense ni res que diga el sabut, ni astutament ni de cap de les maneres). Del BdC oblida't, crec que avui es dissolien com a corrent, sense deixar de ser bloquers, o almenys anaven a parlar d'això.

Salut!

Última edició per Xilxeiro (12-03-2009 22:45:21)

Desconnectat

 

#44 12-03-2009 23:08:17

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Xilxeiro ja m'he estic cansant de tu. Estàs malalt o què? Tu creus que es normal que tornes a insultar amb això de "sabut" o que et passa. No vages de santet perquè tothom ha vist que has segut tu el que has entrat ací a provocar-me. El post anava molt bé fins que tu has arribat. Fa anys que sóc forer d'ací però tenia un altre nom que vaig oblidar per no usar massa i me'l vaig canviar, ara solc escriure de tant en tant i només ací, mentre que tu ets un habitual d'un altre fòrum del qual ja vaig fugir per sectari, què passa que t'avorreixes en aquell que es monotemàtic antifusterià?  No veus que dir que UxV pinta més que ERPV et demostra la teua ignorància? Mira't el nombre de vots d'una i l'altra per favor i després parla'n. Ja sé que a tu t'agrada molt UxV i odies ERPV no cal que et justifiques. I sàpiques que me la sua i no m'importa el que sigues o les fòbies que tingues, però et recorde que açò no és valencianisme.com i el hooliganisme neoblaver no el veura's per cap lloc i no eixirà a defensar-te, ho entens?

I a veure si et queden clar les coses, en aquest web ja un subapartat que diu "València CF i blaverisme" i a ningú se li ocorreix pensar que tots els xotos són blavers. Si jo dic "Bloc i neoblaverisme" a ningú se li ocorreix pensar que tots els bloquers són neoblavers, a ningú menys a tu, perquè se t'ha clavat entre cella i cella i tens ganes de armar gresca.

Última edició per UPV96 (12-03-2009 23:19:35)

Desconnectat

 

#45 12-03-2009 23:15:32

Webmestre
Administrador

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Bé, Xilxeiro i UPV96, vos demane per favor que no discutiu més.

És evident que no sou compatibles, per tant oblideu-vos un a l'altre. Vos recorde de nou que l'objectiu d'aquesta web és derrotar el blaverisme, no discutir entre nosaltres.

Per favor, no discutiu més. No sé, penseu que estem en Falles i que tot és festa i alegria a València (encara que les traques dels fallers ens desperten a les 8 del matí he he). Penseu en coses divertides, com per exemple com són de polloses les webs blaveres, i per això es passegen per les nostres he he.

I ara, per favor, centrem-nos en el tema d'aquest fil, la necessitat (o no) d'un centre-dreta autonomista al PV.

Gràcies.

Desconnectat

 

#46 12-03-2009 23:28:45

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Webmestre, la veritat es que ho he intentat però la insistència de Xilxeiro em crema... I pense honradament que aquests hàbits provenen de gent acostumada a un altre fòrum on a base de reventar posts i provocar al personal, aconsegueixen el que volen, no sentir crítiques als seus pensaments i que la gent deixe d'escriure.

Desconnectat

 

#47 12-03-2009 23:38:04

Marv
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

M'agradaria afegir un famós dit d'un dels més grans filòsofs, Karl R. Popper:

"Potser estiga jo equivocat i tu en la veritat, potser amb un esforç a la veritat ens acostem."

smile

I tornant al tema: com és això que el BdC s'ha dissolt? No acabe de veure això de deixar marge lliure als blavers moderats. O reconeixen la unitat de la llengua i les normes de Castelló o que es vagen a fer la mà.

Siga quina siga la nostra ideologia, som antiblavers i, per tant, no hi hem de cedir en res al blaverisme, falsejador de la nostra cultura.

Última edició per Marv (12-03-2009 23:38:23)

Desconnectat

 

#48 12-03-2009 23:39:16

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

"Webmestre, la veritat es que ho he intentat però la insistència de Xilxeiro em crema... I pense honradament que aquests hàbits provenen de gent acostumada a un altre fòrum on a base de reventar posts i provocar al personal, aconsegueixen el que volen, no sentir crítiques als seus pensaments i que la gent deixe d'escriure."

I una merda! Torne a repetir que jo soc forer d'ací des de molt abans que de "l'altre fòrum" i no tinc per què aguantar el que m'està dient UPV96, i torne a demanar empar dels administradors, que jo ja intente centrar-me en el fil.

Si UPV96 té problemes en altres fòrums no és el meu problema, ja es retrata ell a soletes, en altres fòrums i en aquest,  per cert que jo sempre he defensat aquest en "l'altre fòrum" mentre l'amic es dedicava a trollejar i a fotre als administradors i a tots els forers, com ara fa ací tocant-me els collons.

Última edició per Xilxeiro (12-03-2009 23:54:48)

Desconnectat

 

#49 12-03-2009 23:45:35

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Avui es reunia la seua directiva per plantejar-se dissoldre's, Marv, pel que et deia, al congrés del BLOC no es va menjar un torró i quasi no van treure consellers nacionals.

Oblideu-vos del BdC, el BLOC segueix sent d'esquerres, com els seus militants. I ara, qui ocuparà l'espai de centre-dreta?

Última edició per Xilxeiro (12-03-2009 23:46:20)

Desconnectat

 

#50 12-03-2009 23:57:54

Marv
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Home, és que quin sentit té BdC dins del BNV? La resposta és obvia. I això de que el Bloc és d'esquerres, si consideres que el PSPV-PSOE també ho és, ho comprenc. Avui dia és un terme amb un sentit molt ampli.

Actueu amb trellat i no deixeu aquest espai per a que els blavers eixos que diuen aproximar-se al fusterianisme (que l'accepten com cal i rebutgen el seu passat ja, collons!) i quan s'adoneu haureu fet més mal que bé al recolçar qui no tocava, encara que aquesta no siga la vostra intenció.

Al meu parèixer crec que haurieu d'espentar la constitució del BdC fora del BNV, així com si es reestructurès l'UDPV com a braç valencià d'UCD. És responsabilitat nostra recolçar eixa coalició de centre-dreta autonomista i valencianista si volem derrotar al blaverisme.

Última edició per Marv (13-03-2009 00:18:55)

Desconnectat

 

#51 13-03-2009 00:00:40

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Xilxeiro et repetisc que ací no censuren a ningú...

Continuant amb el post pense que al Bloc hi ha militants d'esquerres però el Bloc com a tal no es d'esquerres, simplement perquè el famós tercer espai està entre el PP i el PSOE i no a l'esquerra del PSOE. El Bloc igual pacta amb el PSOE que amb el PP a les municipals. Jo unicament en aquesta discusió dic que s'acoste al PP, altres diuen que al PSOE i em pareix raonable una i l'altra però el que no pot fer es estar entre l'un i l'altre i que ens creguem que siga d'esquerres. I UxV directament són uns infumables, el Bloc té trellat i em fie més d'un Bloc a la dreta que no d'uns conversos blavers.

Última edició per UPV96 (13-03-2009 00:03:05)

Desconnectat

 

#52 13-03-2009 00:05:14

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Per això no pateixques que no és la nostra intenció. Ja has llegit (o estàs llegint) els objectius del BpV per al BLOC, no en tenim cap altre.

No hem d'espentar res a la dreta, Marv, ja farem prou si coloquem al BLOC al centre. Com ja he dit i ja s'ha dit, la dreta s'ho ha de montar ella a soletes, en tot cas ho podem recolzar, però no som de dretes i ja farem prou si treballem pel nostre partit, no creus?

Desconnectat

 

#53 13-03-2009 00:09:42

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

"Xilxeiro et repetisc que ací no censuren a ningú..."

Torna-li la trompa al xic, vinga! Quan he dit jo que ací se censure res? Eres tu el que diu que se censura allà.

Desconnectat

 

#54 13-03-2009 00:15:23

Marv
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Home, jo no treballe per a cap partit ni en vull fer-ho, i menys encara si és de dretes. És el problema de sempre, pareix que el partit està per damunt del lliurepensament i, llavors, s'arriba a aquesta lamentable situació que mal anomenem com "democràcia". Potser siga massa llibertari el meu pensar, però ho veig així de clar.

Ara bé, amb espentar em referia més ha deixar eixe caldo de cultiu per a que la dreta es moga. Crec que és l'únic remei per solucionar aquesta situació tan absurda respecte a la nostra llengua i cultura.

Perquè ens preocupa la veritat sobre la nostra cultura abans de tot, o està sotmesa a que el País Valencià siga d'esquerres i forme part dels Països Catalans com a entitat política?

Última edició per Marv (13-03-2009 00:24:33)

Desconnectat

 

#55 13-03-2009 00:16:42

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Efectivament allí es censura. I provablement no ho has viscut en carn pròpia, però saps que per allí circulen blavers de UxV, ENV o fins i tot d'UV, que es passen 4 pobles amb els catalanistes i els administradors no diuen ni mu. Aquests o deixen d'escriure o es reboten i acaven sent censurats amb l'ajuda del hooliganisme d'alguns forers. Jo sé de que parle... i per això fa anys que no escric per allà.

Per cert dius que vols col·locar el Bloc al centre. Però no deies que hereu d'esquerres? No, si al final em donaràs la raó. Un Bloc de dreta o de centre és lo mateix, centre es un eufemisme per no dir-se per l'altre nom que es més pejoratiu. El PP diu que és de centre. Per mi perfecte, feu-se de centre tot el que volgeu. Però deixeu-nos a la resta estar a l'esquerra si no es demanar massa.

Última edició per UPV96 (13-03-2009 00:36:51)

Desconnectat

 

#56 13-03-2009 01:20:04

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

http://www.goear.com/listen/0982fbd/Respira-Ki-Sap

Podem continuar amb el fil o açò s'ha de repetir eternament? Em referia a centrar-lo, en la línia que porte dos dies dient i si hagueres tingut el detall de llegir el que diem al portal del BpV (eixos retorets segons tu) potser  ho entendries, curtet, que la llengüeta et perd.

Per cert, ereu va sense h...

Última edició per Xilxeiro (13-03-2009 01:25:52)

Desconnectat

 

#57 13-03-2009 01:50:30

UPV96
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Ets un provocador i ja passe de tu, entens?  Ací l'únic "curtet" incapaç de contestar unes preguntes ets tu. Fes-t'ho mirar perquè està vist que amb tu ni a les bones ni a les dolentes. Si realment així voleu moderar el Bloc i centrar-lo com dius tu puix poc èxit tindreu, perquè la manera de persuació i de fer amics que tens és ZERO. Bona nit, retoret!

Desconnectat

 

#58 13-03-2009 01:56:54

Xilxeiro
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Continuem amb el fil, per favor?

Desconnectat

 

#59 13-03-2009 14:32:42

Marv
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Xilxeiro, sols una cosa, no veig adequat que digues que ERPV no pinta res al País Valencià i em pareix una falta de respecte per a tots el companys: les estratègies a nivell nacional d’ambdues formacions són molt diferents, encara que compartisquen un espectre polític semblant.

Si no m’equivoque, el BNV defensa les tesis fusterianes (no sempre) des del nacionalisme valencià progressista. En altres paraules, per al Bloc primer s’ha de construir el País Valencià i després ja veurem això dels Països Catalans.

En canvi, ERPV defensa les tesis fusterianes des de l’independentisme català moderat o des del nacionalisme català progressista. És a dir, per als d’Esquerra s’ha de construir alhora els Països Catalans al mateix temps que el País Valencià.

Per tant, es tracten de dos maneres de fer país diferents. Però per damunt de tot, el que no veig és eixa guerra que n’hi ha entre uns i altres. BNV i Esquerra haurien de treballar junts (cadascú defensant el seu model, és clar) per un objectiu molt proper i compartint un enemic comú cap a la nostra cultura: el blaverisme.

Però torne a reincidir que eixe procés per a erradicar el blaverisme mai es podrà portar a terme si no hi existeix una voluntat unitària per part de formacions polítiques de tots els costats i ideologies per acabar-ne amb ells.

Última edició per Marv (13-03-2009 14:33:57)

Desconnectat

 

#60 13-03-2009 15:10:39

PALAMOS
Membre

Re: La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

En el fons qui se sent valencià (i defensa la llengua) però li fa, en el fons, una mica de nosa els "Països Catalans" és que ha calat dins seu (en certa manera) el missatge de divisió blavera. Perque pensem-ho bé: L'idealisme romàntic dels Països catalans no hauria de ser cap estorb per ningú que estima el País valencià, ja que, després d'empassar saliva, cal dir que és tan sols un ideal els PPCC, però molt bonic.
Per tant, afirmar que ERPV no pinta res tampoc hi estic d'acord ja que defensa, malgrat ser molt minoritària, l'opció més coherent amb l'història del PV.
El Bloc en cambi (de qui no en tinc res en contra, faltaria més) vol ajustar-se més a la realitat social valenciana d'avui en dia.
Totes dues opcions sòn les correctes per fer caminar el PV i si el món fos d'una altra manera anirien juntets de la mà i treurien més escons.

Per tant i com a conclusió personal al teu post Marv, sí, cal un centre nacionalista al PV, un CIU pq ens entenem, ja que l'opció més sobiranista que existeix ara (erpv, bloc..) mlagasten molt de temps en discusions de pancarta i no de fons, cosa que almenys a mi, em posa una mica trist.

Trobo que ens hauríem de centrar més en campanyes concretes companys!!!!

Un intent de reventar un acte polític legítim i valencià...dezenes de nosaltres a defensar-lo a mort.
Un ajuntament que exclou el valencià....trucades massives recriminant-los la falta de trellat (jo en la distància i pq em surt gratis ho puc fer)
Us sentiu amenaçats per algú...qui colpeja primer colpeja dos cops.
Els blaveros us toquen els collons en manifestacions...una persona enregistra tots els vandalismes/agresions i condemna judicial que els hi cau.
Cal defensar-se companys! si gastem energies i temps de la nostra vida en aquesta noble causa de la defensa de la nostra personalitat, ja posats, fins el final....qui es deixa coaccionar li està dient al maltractador que ho pot fer sempre  i en major tamany la propera vegada.

Si la justícia ens deixa de la mà de déu bé haurem d'enfortir els nostres mètodes.

Heu vist algún cop un catalanista amb un Bull Terrier? Jo. a Palamós, sí.

Última edició per PALAMOS (13-03-2009 15:39:16)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » La necessitat d'un centre-dreta autonomista per a la desblaverització

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.