• Inici
  •  » Esports
  •  » Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

#1 06-02-2009 13:38:53

PALAMOS
Membre

Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Amb tots els respectes cap als seguidors del valència cf haig de dir que m'emociona la possibilitat d'omplir mig camp del València amb bandres i càntics catalans, Si res no va malament, al bellmig del País Valencià tornarà a sonar com deu mana.

I sobretot a molts blaveros els hi costarà oblidar aquesta invasió real i no imaginaria com fan ells, de milers de compatriotes catalans escampats per València.

Visca el Barcelona, visca PPCC, visca Valencia


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 06-02-2009 15:24:48

Webmestre
Administrador

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Palamós, Mestalla ja va estar una volta ple de quatribarrades. Bé, per a ser exactes sols mig camp.

Va ser la final de la Copa del Rei de 1990. Jugaven el Barça contra el Madrid, i va guanyar el Barça. Però llavors se pot veure molt clar com mig camp estava ple de quatribarrades i estelades.

Així mateix, com en aquesta web demostrem, abans de la transició, les quatribarrades s'usaven a Mestalla de manera totalment normal i sense cap conflictivitat.

Desconnectat

 

#3 06-02-2009 20:22:44

grau_gandia
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Ufff... per favor, quan això passe espere que hi haja algú o inclús jo mateix per a fer 10000 fotos. Estaria be que deixaren les banderes ja engatxades per als altres partits tongue


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#4 08-02-2009 21:26:49

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Dons Grau-gandia si tot no va malament hi haurà un representant d'antiblavers a l'estadi jejejejejej


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#5 08-02-2009 22:36:04

VLC_CAT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Fa unes temporades tb n'hi hagué una final entre el Barça i el Mallorca.
I en altres ocasions, m'imagine que hi ha hagut quatribarrades anteriorment, per altres temes extra-esportius.

Desconnectat

 

#6 11-02-2009 12:12:24

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Cap valencià de per aqui (renegats abstenir-se) es passarà per Mestalla al maig??


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#7 12-02-2009 04:47:34

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

.

Última edició per FerranT (12-02-2009 05:19:19)

Desconnectat

 

#8 12-02-2009 05:20:23

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Array"Així mateix, com en aquesta web demostrem, abans de la transició, les quatribarrades s'usaven a Mestalla de manera totalment normal i sense cap conflictivitat"

Bon dia i salutacions a tot el món. Podries remitir-me a l´enllaç gràfic d´eixes quatribarrades que afirmes s´utilitzaven a Mestalla abans de la transició?

Estic segur que de História saveu molt més que jo pero em pareix que, respecte a este tema, esteu prou desinformats pel que he vist a l´ apartat "Blaverisme i VCF".. Abans de la transició no s´exhibien ensenyes de cap tipus als camps de futbol (entre altres coses perque estava prohibit) i a Mestalla només s´enarbolaven banderes blanques. Com a la resta d´estadis espanyols, les banderes que es mostraven eren els colors de les equipacions dels clubs. A Valéncia, blanc naturalment.

Uns dels periodistes valencians amb més informació gráfica del València CF és Paco Lloret i, al seu llibre "Camp de Mestalla, un recorrido por la historia" escriu al apartat "Senyeras en Mestalla" el següent:

"La senyera siempre ondeó en Mestalla al lado de la bandera española. Esta presencia protocolaria contrastaba con su ausencia en el graderio. Sin embargo, hubo un partido que marcó un punto de arranque en la proliferación de senyeras (sempre referint-se a la blavera com es veu a les fotografíes) en las gradas de Mestalla. Fue en el Valencia-Real Madrid correspondiente a la temporada 76/77 que registró empate a 1 con goles de Diarte y Santillana. Aquel 6 de Marzo de 1977, el estadio valencianista presentó un colorido diferente al que hasta entonces había ofrecido, con una espectacular presencia de senyeras en sus gradas...Este fenómeno surgió de manera espontánea, sin consigna previa. Hasta ese dia, los seguidores del Valencia solian portar las banderas con los colores del club, el blanco. Sin embargo, en aquella temporada empezó a generalizarse en todos los estadios el uso de banderas de las distintas nacionalidades y regiones. Conviene situarse en el tiempo para entenderlo, nos hallamos en plena transición política..La afición valencianista acudió con las senyeras para diferenciarse de su rival madridista que también vestía de blanco.
El día anterior al 9 de octubre de 1977, el Valencia disputó en Mestalla su partido ante el Salamanca y los jugadores saltaron al terreno de juego portando una gigante senyera ante el clamor de los aficionados mientras en las gradas ondeaban miles de senyeras que se habían repartido a las puertas del estadio...Un mes después, el club decidió adoptar como segunda equipación los colores de la senyera, tal y como habían solicitado muchos socios."

Eixe equipatge de la "senyera" ja el coneixem tots. Inclusive fa pocs anys varen fer un de semblant a aquell,més blaver encara. I el material gràfic d´aquella època a Mestalla está ahi per a comprobar-ho. Este equip va ser el màxim exponent de la propaganda blavera. Els seus aficionats ho han segut i ho son. No vaig a negar-te que alguna persona anara amb alguna quatribarrada pero....1 de 1000 tal volta?

Encara que no vaig a entrar en política, allò que no m´agrada és que es manipule la realitat només pel fet que no ens agrade o per desconeixement d´un tema en concret. I quan afirmes "abans de la transició s´usaven les quatribarrades a Mestalla sense cap conflictivitat" estás faltant a la veritat perque no aportes cap document al respecte.

El blaverisme en el Valencia no va nàixer en la transició ni va nàixer amb el Yomus. El valència és l´equip de la ciutat, formava part d´eixe localisme tancat abans de que el futbol es globalitzara com a fenómen de masses als anys 90 i ja es va fundar com al club de les èlits espanyolistes de la ciutat de València. De fet, els fundadors vullgueren anomenar el club DEPORTIVO ESPAÑOL pero este nom podia dur a confussió amb el RCDEspañol de Barcelona, fundat 19 anys abans.. I la foto del primer partit del Valencia en 1919 mostra als seus jugadors portant la senyera de la ciutat i rodejats de falleres..És cert que, en les diferents interpretacions de l´escut, éste ha sigut reproduït amb i sense blau fins que el 1994(complint-se el 75 aniversari), la directiva va normalitzar la comercialització de l´escut remitint-se a la serigrafia original del 1919, amb la franjeta blava, més que res per motius purament d´unificació en la seua explotació comercial...Ahi estan els documents gráfics. Puc pasar-te una mostra significativa o pots accedir a d´ells en qualsevol llibre de la história del València com ara "Camp de Mestalla", "Valencia CF,75 años de historia", "Valencia, labrado a fuego" o "La gran historia del Valencia" del diari Levante-EMV del qual he sigut colaborador documentalista.

Pel que fa a l´apartat "Yomus", no és exacte marcar l´aparició d´este grup com l´inici del blaverisme al València CF. El caràcter burgués, espanyolista i blaver del club forma part de la seua indosincràcia des-de la seua fundació el 1919 per la burguesia valenciana (a diferència del Llevant UE, fundat 10 anys abans al barri obrer del Cabanyal). La el.lecció de l´escut i l´equipatge no son pura coincidència. Este caràcter burgués i blaver quedará més marcat durant la transició quan el club pren bàndol en la Batalla de València. .Els Yomus nàixen el 1983, en plena febra de grups ultres a Europa. Per tant ja nàixen envoltats pel caràcter blaver i polititzat del club. Els Yomus no són sino la imatge més radical e intransigent d´eixe blaverisme. De fet, els seus fundadors (torna a repetir-se la història com no podia ser d´altra manera) són estudiants de Dret de families de classe mitjana-alta de la ciutat als que se van sumant joves de barris més marginals. Als seus inicis amb una forta vinculació amb UV i ara a partits d´extrema dreta espanyolista.

El present del club i tot allò que l´envolta no pareix haver canviat molt. El màxim accionista del club, la familia Soler, pareix treta d´aquells primers fundadors al 1919. Familia burguesa de la ciutat amb vinculacions del món faller i espanyolista (El recolzament de les institucions politiques i financeres ha sigut clar i obert). Fins i tot, amb la seua arribada va instaurar de nou l´equipatge de la senyera blavera. Un equipatge que va durar només 2 anys després de les pressions rebudes des-de la Generalitat per a que el club de la ciutat no monopolitzara la bandera "de tota la Comunitat" produïnt el rebuig a la bandera en la resta del País per vincular-lo amb el club, tal i com ja va ocòrrer el 1987 quan el club deixa d´utilitzar la senyera com a segona equipació per pressions de l´executiu de Lerma que havia recolzat económicament la gestió del nou president Tuzón (mitjançant la Caja de Ahorros de Valencia) per tal de retornar el club a la màxima categoria després del descens el 1986.
Estes ajudes al València CF per part de les institucions públiques, agravat més encara pel tracte de favor de Canal 9 des-de la seua aparició, va provocar un rebuig molt fort en la resta d´equips valencians, particularment en la ciutat d´Alacant on el València és rebut, a partir d´aleshores, amb un odi particular davall dels crits de "puta valencia" i greus incidents entre les dues aficions.

El passat está escrit, el present s´està escrivint. El futur, però, encara está per escriure...Aixó sí, per favor, documenteu-vos millor de temes que no domineu.

Salut d´un apassionat del futbol valencià.
Ferran T.

Última edició per FerranT (12-02-2009 05:44:00)

Desconnectat

 

#9 12-02-2009 12:33:07

Webmestre
Administrador

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Benvolgut amic:

Gràcies per les teues indicacions, que són molt interessants. Però hi ha algunes coses en què no podem estar d'acord. Per exemple que el públic de Mestalla no haja usat mai cap bandera abans de la transició. No és cert. Mira simplement aquesta imatge de la nostra galeria:

http://www.antiblavers.info/galeria/albums/userpics/10004/ValenciaCF_30.jpg

Està en blanc i negre i per tant, no admet trampa ni cartró.

També, jo te puc parlar d'oïdes i coses que he vist o sentit, això és cert. Recorde un vellet de València ciutat (valencianoparlant) que em deia que abans l'afició del València era antimadridista, i se duia molt bé amb la del Barça...Curiosament, en un forn al costat de ma casa, la fornera deia que ella anava a Mestalla des de xicoteta (per edat calcule que era jove quan va viure la transició) i també era "madridista"...També recorde (ja que tinc uns quants anys) que ens anys 80 i part dels 90, el Reial Madrid jugà a Mestalla uns partits que no podia jugar al seu camp o quelcom així. No recorde bé, insistisc, però sí que és cert que les directives d'ambdós equips se duien molt bé fins fa poc. O el cas de Pedja Mijatovic, que era tot un ídol a Mestalla i llavors el comprà el Reial Madrid (amb el beneplàcit dels directius de Mestalla). També és cert que els directius de Mestalla són prou incapaços, i de fet després de la transició just feren que l'equip baixara a Segona Divisió i en general sempre han dut una gestió desastrosa. Potser ara les coses estan canviant i l'afició ja no és tan pro-madridista...No sé.

Una cosa que no entenc és per què molta gent aspira i/o vol quedar bé amb eixa burgesia valenciana de la que parles, que Vicent Soler defineix a "Del Roig al Blau" com a "antivalenciana" (exagera un poc, però té part de raó). Ho dic per Paco Lloret i altres "periodistes", que de joves foren més o menys nacionalistes valencians i quan s'integren en l'establishment d'eixa burgesia (que tampoc és realment tan poderosa ni té tants diners, d'ací li ve la frustració crònica en què viu), doncs canvien. Me ve al cap per exemple el cas (lamentable) de Julio Tormo, que en la transició llençà arriscades i brillants propostes de modernització del món de les falles, i ara és "un més" de la festa, que continua ancorada en els anys 50 i 60 i té un funcionament totalment antidemocràtic (funcionament de la JCF, elecció de la Fallera Major [que no és per votació, sinó que sempre és de la família que més paga], etc. etc.).

Dius una cosa interessant i encertada, i és que el futur del València C.F. és obert. Cert. Però eixe futur serà "normal" quan TOTES les senyeres del PV puguen conviure tranquil.lament a Mestalla. Mentre s'impose sols UNA senyera (molt respectable, que quede clar), no hi haurà justícia en eixe club i caldrà lluitar. Me ve al cap el cas d'uns amics meus de Rotglà i Corberà (la Costera), que tregueren una senyera quatribarrada i anà un dels Yomus a amenaçar-los que si no l'amagaven, a l'eixida "tindrien problemes". Va ser fa anys, cert, però potser hui passaria el mateix. Tampoc és acceptable que alguns (no ho dic per tu) accepten la imposició d'EIXA senyera (la blavera) com a una mena de "maledicció bíblica" i maquillen aquest fet com que això és la "realitat valenciana". Insistisc que cal lluitar contra tot això.

Bé, amic, te torne a agrair les teues aportacions. Ho tindrem present. I t'animem a que continues participant en el nostre fòrum en els temes que t'abellisca.

Desconnectat

 

#10 12-02-2009 13:43:36

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

El futur és obert, tens raó i ben aviat lluiré una estelada ben gran a Mestalla, perque qué importa el passat quan el futur proper es quatribarrat?¿ wink


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#11 12-02-2009 17:40:50

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Benvolgut administrador,

Has plantejat diferents afirmacions que m´agradaria comentar per exactes:

En primer lloc, gràcies per la teua explicació i pel document gràfic que tan amablement aportes i que és irrefutable. El valor històric i simbólic de les imatges és inqüestionable a l´hora de argumentar. Com diuen "una imatge val més que mil paraules". Supose que estarás d´acord amb mi.

En segon lloc, i pel que fa a la evolució identitària dels aficionats valencianistes (la dels directius no ha canviat en tots estos 90 anys d´història del club ja que sempre han format part de la mateixa classe social burguesa espanyolista, fallera etc), tens raó quan afirmes que abans l´afició "ché" no era antibarcelonista.. Pense que no hi havia esta presència de la rivalitat extraesportiva...A nivell de directives, el blaverisme sempre ha estat present però, amb la transició, part important de l´afició (la que no pertany a la societat mitjana-alta de la ciutat sinò als barris i pobles del voltant) es veuen envoltats per eixe "valencianisme" que duia emparellat un fort anticatalanisme i passen a formar part de la estructura ideològica d´un club que ja ha pres bàndol a la Batalla de València...
Crec que el món intelectual valencianista d´aquell temps no va ajudar massa a canviar la evolució del club. El futbol era vist com part d´eixe lastre del franquisme i el València C.F va passar a ser considerat un enemic, més encara després de pendre bándol a la batalla de símbols..Eixe victimisme fou aprofitat pels aficionats més radicals quan plantejaven "el que no és del València no es valencià" (una ximpleria que ha conseguit implantar-se en moltes ments i que ha afectat sentimentalment a molts altres). Amb el temps, però, hem sabut que persones de la universitat, com ara JJ.Perez Benlloch o Ferran Torrent, patien com el que més amb el seu València encara que no podien fer pública la seua afició per motius d´esnobisme.
Com anomenes el magnific documental de Llorenç Soler aprofitaré una referència que es fa respecte a este tema: Diu Hèctor Villalba "..Diguem que el valencianisme que seguia les tesis de Fuster a la universitat no era el mateix valencianisme que acudia a la processó e la Mare de Dèu o que gaudia amb els triomfs del València".... Doncs bé, de la "passivitat" ideològica dels aficionats durant la dictadura és cert que passem a un fort anticatalanisme a partir de la transició (quan curiosament, el primer partit del València amb la samarreta de la senyera és al Santiago Bernabèu on és rebut amb una bronca espectacular per la seua indumentària). Esta orgia anticatalanista faria extranys companys de viatge. Aixi, la directiva che s´apropa a la madridista i, com be dius, es reflexa amb actes com la cessió de Mestalla al R.Madrid, el1987 i 1989, per a jugar dos partits de Copa d´Europa després del tancament del Bernabèu per incidents. No cal dir que la rebuda a l´equip che en el Bernabéu després d´aixó no va ser tan calenta com el 1977. Calia agrair el servicis prestats. Tan mateix fan el Yomus que comencen una amistat forta amb membres d´Ultra Sur...Tot açó va anar desapareguent a partir dels 90 i la relació d´amor-odi va evolucionar cap al segon...En estes evolucions el ultres també tenen molt a dir. Comencen amb un fort blaverisme espanyolista, evolucionen als finals dels 80 cap a un ultrablaverisme molt proper a UV(recorde fins i tot estelades blaveres i una gran pancarta que exhibien amb el lema "Imperi Valencià") i han tornat als seus origens espanyolistes.

Realment pense que el futur del València CF està obert (si no quebra abans,naturalment) I ho pense sincerament per la evolució de la qual parlava. Crec que és un fet natural..La base social està prou menys polititzada que abans, els aficionats no es senten tan acovardits pel fet d´exhibir qualsevol simbol a Mestalla que implique perill de mort com abans (el cas del teu amic és ben reial i un de centenars) i fins i tot alguns politics de la esquerra ja manifesten públicament la seua passió pel València C.F

Gràcies de nou i per davant de tot educació i respecte compartit.

Desconnectat

 

#12 13-02-2009 00:47:19

LarsenAlacant
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Bé, FerranT, els que vivim a Alacant sabem que l'odi Alacant-València no és pel monopoli de la coronada del València, precissament, als que ací pocs importa.

El tema de Alacant - València per altres motius, que no eixe. I també, tampoc ajudava els crits de "València Capital, Alacant sucursal"


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#13 22-02-2009 17:53:47

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

M´agradaria incidir en el tema del blaverisme institucional al seu del València com a club i, per extensió, a la seua massa social. I també el recolzament i la complicitat dels mitjans de comunicació de la capital.

Continuant amb el llibre "Camp de Mestalla" de Paco Lloret, en el seu apartat dedicat als YOMUS les referències son de el.logi, bé per afinitat o per por a les represàlies. Cadascú que traga les seues conclusions.

"En Mestalla, el grupo ultra por excelencia es conocido por Yomus. El origen de este nombre,que actualmente define al prototipo de seguidor radical valencianista,es confuso. Según la versión popular,un aficionado solia acudir al fondo norte en avanzado estado etílico y apelaba a un supuesto dios Yomus que lo redimiría de las miserias terrenales..La excusa fue perfecta para el grupo...

..Su nacimiento data de 1983. A lo largo de su historia, Yomus ha tenido algunos altibajos. Después de unos principios turbulentos, ha pasado por crisis de identidad -inevitables en un grupo que a pesar de las apariencias es heterogéneo- y ha sufrido una escisión que trajo consigo la aparición de otro grupo denominado GolGran...

..Los Yomus forman parte del paisaje del vetusto Mestalla. El antecedente inmediato a su aparición se encuentra en un grupo de jóvenes que animaban al Valencia a finales de los 70 con un masivo despliegue de senyeras. Aquel fue el embrión del actual grupo que fue atrayendo nuevos miembros aportando colorido a Mestalla. Su aparición les proporcionó protagonismo en una época dificil en la historia del club, cuando la entidad se vio sumida en una profunda crisis. La fidelidad les llevó a mantenerse al pie del cañón en tiempos adversos...

..Al hablar de un grupo ultra resulta inevitable referirse a su faceta violenta. Casi todos los grupos han protagonizado, en mayor o menor medida, desmanes a lo largo de su existencia. Los Yomus no son una excepción aunque están considerados por los expertos en seguridad como un grupo menos conflictivo en comparación con otros, cuyo historial refleja graves incidentes...

..A la hora de animar, los Yomus han justificado su implicación en algunos altercados debido a la presencia de elementos infiltrados que se amparan en la masa. Este grupo se ha caracterizado por lucir bufandas,banderas,ondear enormes banderas y formar mosaicos de colores. Se han mostrado beligerantes cada vez que Barça y Madrid han visitado Mestalla, dando rienda suelta a una animadversión que excede del ámbito estrictamente deportivo...

..Pero la hostilidad del grupo ha ido dirigida a veces contra dirigentes, técnicos o jugadores del club cuando la gestión o el rendimiento de éstos no ha sido de su agrado, lo que les ha convertido en un importante grupo de presión. Yomus se autodefine como un grupo de apoyo al Valencia y de defensa a ultranza de sus colores. Quizás uno de los capitulos más reprobables de su historia tuvo lugar en un Valencia-Atlético de Madrid del año 93 en el que abuchearon a Moacir, único jugador de raza negra."

Cap paraula,però, a altres esdeveniments violents i criminals que han protagonitzat al llarg de la seua història així com la seua vinculació a partits polítics..Este és un exemple de la convivéncia dels periodistes que seguixen al València amb certs tipus de comportament.
Lloret no és l´únic. Altres comunicadors populistes com Julio xxxx ó xxxx Hernández han obert i obren els seus mitjans i micrófons als líders d´esta formació ultra a pesar d´haver tingut problemes i detencions per part de la Policia als últims anys.

Gràcies i salut.

Desconnectat

 

#14 23-02-2009 10:35:29

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

carai crec que han oblidat coses a l anomenar els fets violents, l-assassinat, l apunyalament i l anticatalanisme


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#15 23-02-2009 14:18:16

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Jo tinc a la ment, un vídeo del youtube on eixia una part del Mestalla amb quatribarrades, banderes blanques i negres i espanyoles.

Quan tinga més temps, intentaré buscar-lo.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 23-02-2009 14:35:20

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

No m'agrada el futbol, no em diu res. Però per si a algú li serveix l'informació:
A casa de la meva dona, és de Quart de Poblet, he vist una tovalla de platja vella amb l'escut del València CF i una senyera sense cap franja de cap color. Com que no crec que el seu avi (que era el futboler de la família i dissortadament ja va faltar) la comprara en una paradeta del PSAN, a mi em sona que això vol dir que en algun temps pretèrit va haver merchandising (o com es diga) amb una simbologia normalitzada. El que no recorde és si la senyera portava l'escut de la Generalitat amb que va ser oficial a l'època preautonòmica o no, però si no l'han reballada ho podre comprovar en pasqua quan vaja a casa dels meus sogres. I si encara està faré una foto i intentaré penjar-la ací.

Desconnectat

 

#17 23-02-2009 15:02:44

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Array

No serien aficionats del Castelló? Ells duen banderes albinegres,espanyoles i quatribarrades.. Penja el vídeo si pots, gràcies..

Desconnectat

 

#18 23-02-2009 15:15:34

grau_gandia
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Jo també n'he vist algunes banderes del valència sense franja. Estic segur que encara se'n poden trobar moltes si es busquen. wink


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#19 24-02-2009 10:43:01

FerranT
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Si mireu el diari EL MUNDO de hui (sé que pot supossar un gran esforç) secció València pag 3 veureu una foto de la sala de juntes de la Agrupació de Penyes del València on s´aprecia en la pared l´escut del València CF sense franja blava damunt una bandera blanca..

Desconnectat

 

#20 05-03-2009 16:50:49

PALAMOS
Membre

Re: Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Bé, ja es pot dir que Mestalla haurà d'escoltar visca el Barça i visca Catalunya! Crec que no hi ha gaires aficionats al barça per aqui, però sapigueu que espero ens doneu suport moral si veieu el partit, Jo a cambi, si cap mosso d'esquadra valencià em fot la mà al damunt, deixaré uns records dins o fora de Mestalla.
Tot i que he sentits que els de Bilbao volen jugar al Bernabeu pq és més gran...també té morbo la cosa, però ja m'havia fet l'ilusió de visitar València ciutat.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Esports
  •  » Us imagineu Mestalla a rebentar de quaribarrades??? JO SI!!

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.