#1 31-01-2009 12:19:43

PALAMOS
Membre

Compte amb el que passi a Paiporta

He llegit que al poble de Paiporta aquesta tarda hi ha una concentració dels perills publics "Patranya 2000" dirigida clarament contra els immigrants

Ja poden vigilar, a Terrassa, ciutat catalana, fa 5 anys al barri de ca n'Anglada, arrel d'una acumulació de conflictes en pocs dies, molta gent d'aquell barri es va sumar a la protesta dels garrulos del poble. El resultat: Diversos marroquins contusionats (per dir-ho de manera suau) i molts badulaques arrassats.
En aquestes concentracions el clima està molt encés i  la primera pedra que vola li segueixen després moltes més.

Encara no ha passat res, però ho penjo a denúncies perque de ben segur que es liarà. ja fa molt que en TOT TIPUS DE DIARIS espanyols, catalans de dretes o esquerres la gent no es talla gents en posar a parir la immigració en general, cada cop hi ha menys gent que recolzi obertament els immigrants i aixó es tradueix en la massa social necessària per començar a fer burrades..

Espero que no se surti res de mare avui.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 31-01-2009 23:39:45

golet
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

Pel que tinc entés no s'ha liat de cap manera, afortunadament... però ja vorem, ja...

Desconnectat

 

#3 01-02-2009 00:16:07

PALAMOS
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

me'n alegro


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#4 01-02-2009 16:32:42

golet
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

Sí, pel que he llegit, no hi va passar res...

L'únic problema és que s'aprofitaren els comunicats per fer un autèntic atac a l'Islam i el món musulmà d'una manera repulsiva. I que aquesta gentola sols isca al carrer per a clavar-se amb la immigració, perquè en el fons li la bufa completament la xica a la que van matar, tot és una campanya xenòfoba i cada dia està més clar.

Desconnectat

 

#5 01-02-2009 17:48:18

DK-PV
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

I com sempre a la "blavenciafreakdoom" recolcen la manifestacio. I damunt defensen la llibertat d´expresio contra qui impedeix aquest tipus de manifestació, jojojo......., si es la llei qui realment impedeix manifestacions xenofobes.
No son més fatxes perque no entrenen.

Desconnectat

 

#6 01-02-2009 21:54:48

PALAMOS
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

Si, he detectat un 2% més d'inteligencia entre els garrulos a la seva pàgina pq alguns diuen q no interessa patranya 2000....casi que crec que deu ser de cara a la galeria pq aquets covards ja els hi va bé anar acompanyats de goriles embotits en asteroides i sense cervell.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#7 02-02-2009 19:47:14

almogaver
Membre

Re: Compte amb el que passi a Paiporta

Si és clar, però resulta que els dolents són sempre els mateixos, "Batasuna i voltants", com si no hi hagueren terroristes de dretes, però a ells se'ls deixa campar lliurement com si la in-justicia no hagués d'anar també en el seu contra, però clar, com realment és així!, cap esser humà és il.legal, el mon al que vivim ens pertany a tots, prou desgràcies en tenen al veure's obligats a sortir dels seus respectius països, què no se'n recorden del què va passar no fa al cap i a la fí tant de temps?, potser no, perquè ells no van haver d'emigrar com la gent del poble plà, ells són els descendents d'aquells botxins, i són els d'avui i com no, seran els de demà, la seva sang és negra, podrida com ells, no tenen cervell, perquè el perderen en el camí evolutiu.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.