• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Dos petites actituds que fan més que la política

#1 13-01-2009 11:10:57

PALAMOS
Membre

Dos petites actituds que fan més que la política

Potser li va gran la paraula "campanya" a aquest post, però la intenció és bona.

Desde que tinc us de raó i estimo el català ( les dues coses no em van arribar alhora ) procuro, casi sense exempció, fer aquestes dues coses:

Atendre totes les trucades comercials a casa meva en català ( telemarketing, assumptes de l'administració..) Si es que m'ho pregunten i si trobo que val la pena donar explicacions responc que o català o anglès. Amb el telemarketing es de puta mare pq lo primer et truquen menys i lo segon, consideren l'opció de contractar gent catalanoparlant.

I de cara a l'endèmica resistència a xerrar en català/valencià de la penya castissa de tota la vida ( jo no uso per res aquets paraula, pero el que les males llengues anomenen els xarnegos) donar la volta a la truita al seu victimisme llingúistic. Es a dir parles en català, l'altre persona et respon en castellà....abans de que et deixi anar el clàssic i falç "Es que no entiendo mucho el catalàn, eh joven?" Li soltes primer  "Por sierto, me perdonará pero no me ecspresso bien con el castellllano". Aixi es desmonta el seu victimisme abans que et col.loqui a tu amb la papereta de "catalanista que hablando el castellano ya, que coño le cuesta"  Funciona.

salutti


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Dos petites actituds que fan més que la política

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.