#1 04-11-2008 10:45:32

PALAMOS
Membre

I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

Hola gentíssima que ja en som casi 500 pel que veig!

Res, ès una reflexió potser sense massa importància que m'he fet arran de les detencions que hi han hagut ( i empresonaments) pel fet de cremar una bandera espanyola.

Bé trobo que es una pràctica una mica xorra tot i que no em sembla gens malament i en algunes converses ho defenso.

creieu que tot aquest enrrenou que es munta per cremar un simple troç de tela es solucionaria si en lloc de ser la bandera original espanyola fos una pancarta on poses "espanya" o una foto d'un torero i un guàrdia civil?? tongue trobo que simbolitzaria el mateix i no s'incorriria en delicte,no??


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#2 04-11-2008 11:59:03

DK-PV
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

Tens rao. Tenim que continuar amb la nostra lluita fem manifestacions i actes, pero cualsevol acció delictiva (encara que cremar una bandera no la trobe delicte ¿?) l´únic que fa es donar més motius a aquells que volen acabar amb el nacionalisme del Pais Valencià i fer patir a les families de la persona que han tancat a preso.
Hem de continuar mostran la nostra veu pero a la vegada mostrar que som gent pacifica, civica, plural, solidaria i que volem un bon futur al Pais Valencià.

Desconnectat

 

#3 04-11-2008 16:14:49

grau_gandia
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

Es clar que hi han altres opcions que no són delicte i que representen espanya. Les que tú has dit són bones wink. Però no se últimament les coses s'estàn possant mal, tinc aixina com una sensació de que si cremarem altra cosa que represente a espanya se les ingeniarien per a prohibir-ho...

P.D: Per cert 500 usuaris registrats? I perquè només parlem els 15-20 de sempre? Hi ha dies que ningú posteja ni res! Però res, que el fòrum està molt bé, és crítica constructiva wink.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#4 04-11-2008 21:34:50

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

Ho trobo una bona iniciativa, però com a complement, no crec que haguem de deixar de cremar banderes, perquè cremar banderes és un fet que entra dins de la llibertat d' expressió, que a Espanya no existeix ni ha existit mai, és més diria que és un dret de tothom, ja que és una manera d' expressar un posicionament determinat i no es fa ús de la violència.

Per cert 500 usuaris registrats? I perquè només parlem els 15-20 de sempre?

Es fa el que es pot xD


Socialisme... o barbàrie...

http://www.estat-catala.cat/imatges/otegui_askatu/ppcc_eh.jpg
Països Catalans------Euskal Herria >Bi herri, borroka bat: INDEPENDENTZIA ETA SOZIALISMO!!

Desconnectat

 

#5 04-11-2008 22:26:30

batiste-ceba
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

Aixo del usuaris...doncs no se on es tot el mon pero...com diuen en castellà..."mas vale solo que mal acompañado"...

Doncs aixo...que el forum esta molt be,be pels que som,be pels que han deixat de estar i be pels que vindran


(que bonic m'ha quedat aixo)


http://img387.imageshack.us/img387/2261/xivaantifang3.gif

Desconnectat

 

#6 04-11-2008 23:20:18

golet
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

El fòrum s'ha reanimat últimament (almenys des de quan jo el seguisc), amb algunes cares noves, i em sembla genial, hi parlem 5, 20 o 100, això és igual.

Jo pense que el tema de cremar símbols hauria de ser absolutament legal; no parle d'anar i cremar totes les banderes d'Ejpanya als ajuntaments ni res d'això, però trobe que agafar i cremar-ne una al carrer, o en una mani o el que siga, hauria de ser perfectament legal, igual com fotos del Rei o de qui siga, són papers i punt.

Desconnectat

 

#7 06-11-2008 10:09:29

PALAMOS
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

si, si el que hauria de ser esta clar com hauria de ser: NO DELICTE , jo només donava aquestes idees perque ès un drama que aquell noi el Franki de Terrassa ja hagi passat uns nadals a la preso i en torni a passar uns altres.
De vegades s'ha de ser més cuc que àguiló tal com estan les coses, la qüestió es que no t'agafin! I seria ,en cas de consultar-ho legalment, una botiffara de la hostia a tots cremant pancartes on poses espanya ben gran sense els colors ni res osiga...zero delicte tongue

be res més, ah! en quant a la participacio als forums petita segons veiem es relativa per desconeixement daquesta pàgina , pq estic segur que a catalunya hi ha moltes persones que anonimament participarien en un forum que tracta de dir veritats i...TOCAR ELS NASSOS ALS FATXES VALENCIANS !!  smile


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#8 06-11-2008 10:36:17

PALAMOS
Membre

Re: I si fos d'aquesta manera...seria delicte???

I una altra reflexió: CAL PARLAR ALS IMMIGRANTS ara ells son nouvinguts, però d'aqui un temps esdevindràn ja catalans, valencians, mallorquins...es una bossa de població a tenir en comte i concienciar, perque si no ells o els seus fills ja formaran part de la nostra societat, es adir votaran, es pronunciaran i tot el que comporta ser català, mallorquiu, valencià. No puc parlar de la majoria perque no ho se, però he parlat amb bastanta gent sudamericana per exemple i senten una simpatia cap al tema dels paísos catalans, molts ja coneixen(els que han estudiat) les barbaritats de LA MADRE PATRIA. No mosteu malestar davant l'immigrant que al principi posa cara extranya al sentir català, etc... tant sols amb un somriure a la boca i amb bon rollo se'ls hi va fent apendre català. Algun badulaque (botiga pakistani) he fet amistat amb ell li he parlat de catalunya i ara tenen una bandera catalana en aquest cas i un escut del barça! tongue perdo pels amants del valencia c.f.

Espero no ferir cap sensibilitat amb aquest escrit, però trobo que una immigracio informada pot ser un garant per les llibertats dels PPCC


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.