• Inici
  •  » Debat general
  •  » Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

#1 13-10-2008 16:02:16

golet
Membre

Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3028088


Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3 al País Valencià



Un jutge de València denega al govern el permís per accedir al repetidor de Perenxisa perquè ho considera una mesura desproporcionada.

La Generalitat Valenciana ha rebut una altra resolució judicial contrària al tancament de repetidors de TV3 al País Valencià. El jutjat del contenciós administratiu número 5 de València ha denegat la petició del govern de precintar forçosament el repetidor de la serra de Perenxisa, propietat d'Acció Cultural del País Valencià, que dóna cobertura a l'àrea metropolitana de València. El jutge considera que el tancament seria desproporcionat.

La resolució judicial diu: 'No s'expliciten els efectes de la infracció, ni l’evitació de perjudicis que afecten als titulars de concessions de servei públic que pugen causar aquestes emissions no autoritzades, ni la urgència del cas a l’objecte de practicar aquesta mesura, que comporta una afectació del dret a la llibertat d’expressió i comunicació reconegut en la constitució com a dret fonamental en el seu article 20.1'

El jutge recorda també que el fons de la qüestió, és a dir, la llei valenciana sobre la qual el govern actua contra les emissions de TV3, és pendent d'un recurs d'inconstitucionalitat. Aquesta és la tercera resolució judicial contrària al tancament dels repetidors de TV3. En aquest mateix sentit es van pronunciar el jutjat del contenciós número 2 de València respecte del repetidor del Montdúver (Safor) i el jutjat del contenciós número 1 de Castelló respecte del repetidor del Bartolo (la Plana).

En canvi, el mes de juliol passat el jutjat del contenciós administratiu número 9 de València va autoritzar el govern a entrar als repetidors que ACPV té instal·lats a Alginet i Llosa de Ranes, que emeten el senyal de TV3 a la Ribera Alta i la Costera.

-----------------------------------------------------------------------------------------


Ho sent, no sé donar-li format als textos ni res, simplement he copiat la notícia de Vilaweb.


Dir que m'alegre molt d'aquesta notícia, però no puc entendre perquè COLLONS no es fa extensiva a tots els repetidors que estan amenaçats de tancament (o als que ja han estat tancats, per desgràcia, com el de Xixona) i s'acaba ja d'una vegada amb aquesta estupidesa del PP.

Sobre cada repetidor hi ha una amenaça de tancament i de sanció econòmica? Com cada vegada els pegue a un jutge diferent per dir una cosa diferent, açò no s'acabarà mai... No pot servir com a precedent i finiquitar l'assumpte?

La mare que va...

Desconnectat

 

#2 14-10-2008 00:23:21

Rogeta
Membre

Re: Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

Wenoooooooooooooooooooooooooooo, anem pel bon camí. Almenys eixa resolució es positiva. Desconec el fons del procediment, i no tenia ni idea del recurs d'inconstitucionalitat.

Les resolucions no es poden fer extensibles, per que cada jutjat té les competències sobre la jurisdicció corresponent, d'ahi que s'hagen posat tants recursos contencios-administratius al llarg de tot el territori. En el moment que hagen pronunciat sobre els recursos que queden pendents, si són favorables, aleshores si que es pot al·legar un tractament desigual i una posició d'indefensió per eixe tractament, que al vulnerar un dret fonamental, s'hi podria arribar al Tribunal Constitucional mitjançant el recurs d'empara. Però açò ja es filar molt prim i tot en casos hipotètics, esperem que els del Psoe no ens la peguen, i arreglen la situació quan més aviat millor.

Desconnectat

 

#3 14-10-2008 00:34:31

golet
Membre

Re: Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

Bé, els del PSOE de moment prou poc han fet per redreçar res, si teòricament els canals pels quals emet TV3 ací són de titularitat seua, no sé a què dimonis estan esperant per parar-li els peus al nostre Paquito...

Però weno, ja vorem si va adreçant-se el tema a poqueeeeeeet a poqueeeeeeeeeet...

Desconnectat

 

#4 14-10-2008 16:14:03

grau_gandia
Membre

Re: Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

Bona notícia golet!! Per fi es fa algo de justícia al PV.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3...

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.