#1 27-09-2008 13:05:36

grau_gandia
Membre

Correllengua Gandia 2008

Ahir, lamentablement, vam veure l'actuació dels blavers intentant reventar el correllengua.

Ja abans de que començara, uns 20 o 30 "individus" es van deixar veure al lloc d'eixida del correllengua per buscar brega. Però el pitjor va ser quan dita gent ens va fer patir a tots amb diversos intents de irrupció al correllengua amb la seua kilomètrica bandera pels carrerons on no hi havia policía.

Els maulets i tota la gent que es va situar darrere la nostra pancarta van estar formidables enfrontant-se amb els blavers pancarta contra bandera. Però el pitjor va ser quan una rejola va volar des dels blavers i va anar a impactar a una dòna d'uns 40 anys (que simplement anava per dins del correllengua) i li van obrir la cella. La víctima va ser atesa per una ambulància ràpidament, i no va haver majors problemes, excepte la detenció d'alguns dels nostres per part de la policía nacional...

A mí personalment em donaría vergonya sols estar a menys de 5 mtres d'aquesta gentola blavera-feixista...

Saluts a tots!


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#2 27-09-2008 13:57:27

Re: Correllengua Gandia 2008

Jo diria que eren uns 50 o 60, entre GAV, España2000 i Joventut valencianista (3 matats). Res comparable amb la manifestació, ells cabien en l'ample d'un carreró, nosaltres omplíem tot el carrer, acera i carretera.

Pero no vos preocupeu, "todo el que siembra, recoge"

PD: La policia com sempre, estava allí per protegir-los.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 27-09-2008 16:59:42

golet
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Bé, trobe que algun dels elements de VF es va emportar alguna porrà (ben merescuda)... No hi estan molt acostumats, és clar, i s'estranyen.
Amb tot, que TRIST que la policia no els detinguera des del moment que llençaren la primera pedra, però de què van?!
L'any passat s'endugueren algunes ouades, crec que enguany també; es veu que els agrada molt; igual com tirar bosses de fem i després diuen "warros" als catalanistes XDDD

Desconnectat

 

#4 28-09-2008 03:00:41

Re: Correllengua Gandia 2008

Fins Las Provincias diu: "Eran un grupo de exaltados DE FUERA DE GANDIA"...


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 28-09-2008 16:21:31

Mikel
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Pàtetic l'article del Levante(en la seua llinea), en canvi el de les provincies m'ha sorprés....


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg/200px-Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg.png

Desconnectat

 

#6 02-10-2008 05:09:44

xoco
Equip

Re: Correllengua Gandia 2008


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#7 02-10-2008 11:06:34

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Increíble, he vist una bandera antifeixista per dins dels xiquets blavers... Com pot ser que convivisquen una bandera antifeixista i membres d'E2000 en un mateix grup¿? Decididament no sé aquesta gent que vol o què pensa neutral. Quin embolic porten.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#8 02-10-2008 12:44:11

Curial
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Jo crec que la duien els del Correllengua i ix eixe xic abans de que la policia obligara a dispersar-se al GAV.


De totes formes Espanya 2000 està en contra de la inmigració i du prostitutes de l'est d'Europa per a posar-les en els prostíbuls del seu president. Ademés el seu president (Jose Luis Roberto) està casat amb una prostituta estona. O siga que per contradiccions no serà.


Em muic de risa amb la garrula que ix tapada al principi del vídeo pegant palmes, és com una imitació de la kale borroka en versió "Yo soy la Juani" de l'Espanya Profunda.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#9 02-10-2008 16:05:08

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Ams, ara que ho mire tens raó Curial això deu ser quan van vindre al casal abans de començar, que es van mesclar tots... És vergonyós, a la mitat d'aquesta gent la conec jo(de vista), quasi tots juguen en el Gandia CF i quan va algún nou de seguida fan que pense com ells.. lamentable. Si algú de Gandia va a veure un partit del Gandia CF(de majors parle), els ultres son eixos del GAV o com també es diuen "comando paella"( lol).


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#10 02-10-2008 16:37:39

MoRe
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

COMUNICAT DE COALICIO VALENCIANA:

02 de octubre de 2008

Coalicio Valenciana ve desproporcionada y sin justificación legal alguna las afirmaciones del subdelegado del gobierno sobre lo ocurrido en Gandia

La formación liderada por Juan García Sentandreu ha tachado al subdelegado del gobierno en la Comunidad Valenciana, Luis Felipe Martínez, de sensacionalista y de querer politizar y criminalizar a un grupo de valencianos y valencianistas que libre y espontáneamente trasladaron su malestar frente a una manifestación que defiende los países catalanes y la unidad lingüística.

Sentandreu indicó que a su entender, y desde un punto de vista estrictamente legal, no existe causa alguna para poder abrir expediente sancionador contra ninguna de las personas que en la vía pública expresaron su oposición pacífica y civilizada a unos manifestantes que estaban discurriendo por las calles de una localidad, añadiendo Sentandreu que lo que no puede pretender la Delegación del Gobierno es que los valencianos veamos desfilar a individuos que están atentando contra nuestras señas de identidad, y encima, les aplaudamos a su paso.

El líder valencianista condenó cualquier tipo de agresión física, si es cierto que alguna persona fue agredida, pero pidió a las autoridades la máxima responsabilidad en el esclarecimiento de los hechos, ya que al final de todas estas investigaciones, siempre aparece la mano de algún radical catalanista como autor de los incidentes. En cualquier caso, Sentandreu advirtió que Coalicio Valenciana activará todos sus recursos legales y jurídicos para defender el Estado de Derecho y cualquier imputación falsa que se pudiera producir contra algún valencianista.

Por último, quiso recordar que las verdaderas amenazas y agresiones verbales se están produciendo en este momento desde los foros catalanistas y del correllengua, los cuales, y con absoluta impunidad, están utilizando la red para cometer delitos de amenazas graves contra personas y entidades del movimiento valencianista, así como para convocar a violentos de extrema izquierda catalanistas a reventar la procesión cívica del 9 d´Octubre.

Sentandreu denunció finalmente la hipocresía política del PP y PSOE, quienes dicen defender la legalidad y los intereses valencianos, mientras que luego el Ayuntamiento de Valencia da licencia a la catalanista ACPV para construir su edificio El Siglo de promoción de la cultura catalana, cuando la Generalitat Valenciana gasta 700 millones en la catalanista AVL, fomenta el catalán desde los libros de la editorial Bromera, Canal 9 y ahora legalizando la TV3, o cuando el gobierno de Zapatero sucumbe a las cesiones del nacionalismo catalán para difundir por Europa la catalanidad de la personalidad valenciana y de nuestros Clásicos del Siglo de Oro de la Literatura Valenciana.

-------------------------------------

Sense comentaris...

Desconnectat

 

#11 02-10-2008 17:03:04

Re: Correllengua Gandia 2008

Grau_Gandia, sé de qui parles, i jo ho conec de primera ma ja que els he vist moltes voltes.

Els "Gandiblues" son 4 pijets de pel llepat cara cap avant (que ningú s'ofenga, però es aixina) que només fan que seguir als seus jefes que si que son els d'E2000 i el comando Paella, son borreguets que no saben ni lo que fan. Vos passaria els fotologs d'algun d'estos borreguets, però no tinc ganes de fer-los propaganda, a més de ser 4 pijos de pel llepat, es creuen skinheads i fills dels ultrayomus XDDDD

Cap d'estos 4 xiquets esta dins d'España2000 i GAV ni res d'això (o almenys això crec), el que passa es que uns pocs (els jefes que porten banderes de La Falange i tal) donen mala imatge a la penya.

El president ja va fer fora de l'estadi a 2 borratxos (i no va de broma, anaven borratxos XD), segurament del Comando Paella este, que portaven una bandera de La Falange.


PD: On està "La germania blanquiblava" que abans anava amb estelades i quatribarrades?? hmm


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#12 02-10-2008 20:06:47

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Exacte Gandia, la descripció que has fet encaixa a la perfecció. Pareix que ara estan "fent-se" propaganda pintant parets on posa Gandiblues i Ultras Gandia ( que ja estan "modificats")... Per cert m'has de dir on està exactament eixa pintada de la rosa dels vents wink.

P.D: Aquest Sentandreu cada vegada les diu més grosses, "El líder valencianista condenó cualquier tipo de agresión física, si es cierto que alguna persona fue agredida"

LA-MEN-TA-BLE mad

Última edició per grau_gandia (02-10-2008 20:07:29)


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#13 02-10-2008 22:09:03

Re: Correllengua Gandia 2008

Grau_gandia escrigué:

Increíble, he vist una bandera antifeixista per dins dels xiquets blavers

No era d'ells, era nostra. Es de la plataforma antifeixista alemanya, crec.


Per cert m'has de dir on està exactament eixa pintada de la rosa dels vents

D'en front de la uni XDDD Home, ja està rectificada, pero es pot vore clarament com inicialment era "Som valencians i castellans".


ya que al final de todas estas investigaciones, siempre aparece la mano de algún radical catalanista como autor de los incidentes

El sentandreu fuma crack, o va borratxo tot el dia. A qui se li acudiria pensar que nosaltres ens tirem pedres a nosaltres mateixos en la nostra pròpia manifestació?? hmm I damunt, al vídeo es veu als 4 descervellats tirant caixes a la policia, i "los cuerpos de seguridad" mirant-los fer el mico i com a bobos no fer res, eixa es la "seguretat" que ells donen.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#14 03-10-2008 12:26:31

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Aaah, m'havies asustat!! Eixa pintada ja fa molt de temps que està ahi. Millor no preguntar qui la va rectificar wink.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#15 03-10-2008 13:16:33

Re: Correllengua Gandia 2008

La veritat es que la platja està tot ple de pintades amb retolador als contenidors, es veu que la fa el mateix subnormal, per que totes estan escrites de la mateixa manera.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 03-10-2008 20:56:56

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Si jo també m'he adonat d'això... Tinc entés que és un xiquet que li han rentat el cervell i com no tenia res que fer aquest estiu, s'ha pintat tots els contenidors de la platja amb un retolador permanent. També està tot ple de pegatines de VF i GAV per absolutament totes les faroles de la platja i Gandia. Encara que alguna bona persona n'ha llevat i taxat moltes. Quin fàstic de blavers, està ple per tots els llocs sad.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#17 04-10-2008 00:12:53

Re: Correllengua Gandia 2008

Encara que alguna bona persona n'ha llevat i taxat moltes.

Jo diria més be, un grup, entre les quals m'incloc XD tongue


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#18 11-10-2008 21:24:48

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Ie, normalment per kilombo sol haver molta gent. Està davant del falcata, eixe que fa tantes llums xD. Depén dels dies que vages també hi ha un tipus de gent o altra...


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#19 12-10-2008 17:41:30

golet
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Però sempre és bona gent, tranquil wink

Per cert, ahir em va semblar vore alguns olivers...

Desconnectat

 

#20 12-10-2008 18:29:19

grau_gandia
Membre

Re: Correllengua Gandia 2008

Sip, de donant pel sak si no m'enganye wink


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.