• Inici
  •  » Debat general
  •  » 147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

#1 20-08-2008 21:49:38

batiste-ceba
Membre

147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

Un avió de la companyia Spanair que operava amb Lufthansa ha sortit de la pista de l'aeroport madrileny de Barajas en fer un aterratge d'emergència tot just després d'enlairar-se, segons han confirmat fonts d'AENA. En l'accident, que ha provocat 147 morts, l'aparell ha acabat estavellant-se al fons de la pista de la Terminal Quatre.

Spanair ha habilitat un telèfon directe per atendre als familiars dels passatgers que viatjaven en l'avió sinistrat

Segons fonts oficials, el nombre de morts augmenta fins a 147. A l'avió viatjaven 164 passatgers i 9 membres de la tripulació. D'aquesta manera només hi hauria 26 supervivents. Els ferits estan sent atesos a diversos hospitals de Madrid, un d'ells el Dotze d'Octubre.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, es tracta del vol 5022 de Spanair, amb destinació a Las Palmas en què viatjaven 164 passatgers, entre ells dos nadons, i 9 membres de la tripulació. L'avió és un MD-82 i portava una hora de retard.

Incendi d'un motor
Sembla que l'accident s'ha produït en incendiar-se un dels motors a l'hora de l'enlairament, just quan l'aparell ha arribat a la velocitat V3 o punt de no tornada, segons informen algunes fonts.

El Consell Nacional de Seguretat del Transport dels EUA enviarà a Madrid un equip per investigar les causes de l'accident perquè l'avió sinistrat, un MD-82, era de fabricació nord-americana.

Serveis d'emergència
La Comunitat de Madrid ha posat els serveis d'emergències a la disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per a treballar en l'atenció a les víctimes de l'accident aeri que ha tingut lloc a les 14.50h.

L'Ajuntament de Madrid ha desplegat 230 sanitaris entre voluntaris i professionals de SAMUR-Protecció Civil, 170 policies municipals i 70 bombers de l'Ajuntament per a atendre a les víctimes de l'accident.

Telèfon d'informació
Spanair ha habilitat un telèfon directe per atendre als familiars dels passatgers que viatjaven en l'avió sinistrat. Es tracta del número 800 400 200.

En un comunicat, l'aerolínia lamenta l'accident i informa que està donant "tot el seu suport" a les autoritats en "aquests difícils moments".El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, es dirigeix en aquests moments a la terminal 4.

El tràfic aeri de Barajas a la Terminal Quatre s'ha obert a partir de les 16.00 hores.

Identificació dels cadàvers
L'Ajuntament de Madrid ha habilitat un pavelló del recinte firal d'Ifema per traslladar i col·locar els cossos de les víctimes mortals de l'accident aeri. En concret, és el pavelló número 6, el mateix que van habilitar pels cadàvers resultants de l'atemptat de l'11-M. Segons han informat fonts d'Interior de la Comunitat de Madrid, els familiars es troben en una sala de l'Aeroport de Barajas, a l'espera de ser informats i traslladats a Ifema en cas que hagin d'identificar els cadàvers.

Avui
__________________________________________________________

Dir que ha sigut un dels accidents aeris mes greus de tota la historia al estat espanyol i des d'aci vull donar donar anims a tots els familiars de les victimes.

Última edició per batiste-ceba (20-08-2008 21:52:08)


http://img387.imageshack.us/img387/2261/xivaantifang3.gif

Desconnectat

 

#2 21-08-2008 04:31:42

Re: 147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

Batiste_ceba abans de res vull aclarir que no m'alegre -tot el contrari- del que ha passat hui a la T-4. Ara bé, quan ahir van morir més de 50 persones en un atemptat a Argèlia, vas obrir un fil ací per a parlar de l'assumpte? O quan un huracà acaba amb milers de vides a Iberoamèrica, o un avió amb dos cents passatgers xoca a Nairobi? T'ho dic perquè si u no se sent espanyol no té cap sentit que destaque els accidents tràgics i tristos que ocorren a Espanya (o siga a l'estranger) i no faça el mateix amb accidents molt més mortals que aquest que passen en qualsevol punt del món alié a l'Estat espanyol. No serà que, en el fons, inclús els independentistes, estem espanyolitzats mentalment? Perquè si una vida val el mateix a Madrid que a Gori o Kuala Lumpur, perquè donar-li ressò a una i no a l'altra?. Dit això que els morts (els de l'accident i tots els qe hui hagen finit a tot arreu) descansen en pau. Faltaria més!

Desconnectat

 

#3 26-08-2008 03:52:31

batiste-ceba
Membre

Re: 147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

no vull portar aixo a una discursio com la que n'hi ha al raco...nomes ho vaig posar com informacio...res mes


http://img387.imageshack.us/img387/2261/xivaantifang3.gif

Desconnectat

 

#4 28-08-2008 00:39:38

Esquerrà
Expulsat

Re: 147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

No visques en els mons de Iupi, el que  puga passar amb Spanair ens afecta als valencians perquè esta companyia opera als aeroports valencians. I el País valencià forma part de l'Estat espanyol per molt que no ens agrade i les seues catàstrofes són les nostres. Però tens raó en una cosa, si aquest accident passa a un altre lloc (fins i tot a una altra regió d'Europa) només parlarien de l'assumpte 5 minuts un dia i prou.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » 147 morts en un accident d'avió de Spanair a l'aeroport de Barajas

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.