#1 20-08-2008 00:06:52

Geodacus
Membre

Neoblavers a val.com

En posaré un exemple:

neoblaver escrigué:

Ho expresses molt bé: “construcció nacional”. O, “fer pais”, com dius més amunt. El problema es que per a mi, per a molts del forum i per a la inmensa majoria de la societat valenciana, eixa nació que vols construir o eixe pais al que et refereixes no els interessa en absolut. Això per dir-ho de la manera més suau. Per tant, el .cat que tanta pedra hi fa, lógicament, no ens desperta el menor entusiasme, siga dit també amb la máxima moderació.

I respecte a allò que anomenes “realitat”, no és ni més ni menys que el miserable xantatge ideológic del catalanisme valencià des de fa trenta i pico d’anys, fent-nos creure que la salvació dels valencians com a poble i la seua llengua, identitat i cultura només és possible, integrant-nos (i més prompte o més tard, dissolent-nos) en un projecte nacional català que, a estes altures de la història, malviu en el fracàs més absolut.

Salvant les distàncies (repetisc, salvant les distàncies), és la tàctica de l’esquerra abertzale batasunera a Euskadi. La independència només pot vindre amb una revolució violenta, associada al socialisme (Dèu meu, una nova Albania al segle XXI!) i liderada per una banda d’assassins eixelebrats. Així s’explica l’indecent hostigament al nacionalisme democràtic fins al punt de rebutjar una iniciativa tan transgressora com el referendum d’Ibarretxe.

Està molt bé que defenses el .cat, els teus països i la teua utópica nació, pero em pareix ridícul, miserable, fals, manipulador i oportunista (tinc epítets pitjors, però me’ls estalvie), que ens vullgues fer creure que la única alternativa a tot això és l’Espanya unitària i castellana. Es la típica disjuntiva que plantegen tots els totalitarismes: o nosaltres o la barbarie.

Encara que circumstancialment m’adrece a tu, no m’interessa el més mínim la teua resposta ni les teues opinions. Al cap i a la fi, no puc negar una certa coherència en el teu discurs i una exposició clara i neta. Ací, a alguns els cou bastant. Ells sabrán perqué. Tal vegada perquè poses en evidència les seues vergonyes i les seues ambigüitats (no assenyale a ningú en particular, eh!). Gent a la que li costa molt dir una cosa tan senzilla com esta: no estic a favor del .cat a València perque no sóc català, no em sent català, no crec en la catalanitat de València, ni política ni cultural, i no crec en aquella tonteria de que ser valencià es la manera de ser catalans dels valencians. (Sense que aixó vullga dir que no es compartisca llengua amb els catalans. Qué fastidiós és sempre haver de dir-ho per a que no t’acusen!).

I no et faces la víctima. Ningú et censura. Es cert que algú perd els nervis per la teua insistència d’acusar al Bloc i a alguns del Bloc de no ser prou catalanistes i el teu estil és insidiós, descarat i punyeter. No sé perqué despertes tanta irritació. Si tingueren les coses clares. Si comprengueren que amb tu i els teus d’ERC i similars, un vertader nacionalista valencià no té res en comú i no es pot anar junts ni a prendre una cervesa, tal vegada els teus patétics sermons els causaria el mateix efecte que a mi: avorriment, fástic i el més absolut menyspreu.

Realment em fa por la deriva anticatalanista d'este portal hmm

Vet ací més exemples: http://www.valencianisme.com/forums/vie … php?t=2686

Desconnectat

 

#2 21-08-2008 13:38:13

Re: Neoblavers a val.com

Lo de blowinthewind és penós. De tota manera millor seria dir-li-ho a valencianisme.com i a la seua cara.

Desconnectat

 

#3 22-08-2008 15:25:41

AguaitantPV
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Nem a vore, no és que valencianisme.com siga anticatalanista, simplement és un altre tipus de nacionalisme valencià, no volen saber res del Principat i els entenc, encara que no siga el meu punt de vista. Són moltes més coses les que ens apropen que les que ens separen.

Desconnectat

 

#4 23-08-2008 21:06:14

Geodacus
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Doncs jo, AguaitantPV, per molt que ho intente, no els entenc. D'açò se'n diu agenollar-se.

Desconnectat

 

#5 09-09-2008 23:52:16

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

uhhhh que interessant espècie, molt bé professor estem aprenent de debò big_smile

esta web pot aspirar a més que a ser el reducte de les filies de quatre marginats socials, parlant en plata i sense especificar. Deriva anticatalanista diu, en fi és el que té que un senyor que sembla que ni és valencià vinga a donar lliçons a la gent.

per cert el veritable Sant Vicent Ferrer mai insultaria a un patriota valencià

Desconnectat

 

#6 11-09-2008 13:13:44

MoRe
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Jo ja ho he fet més d'una vegada (el dir-los això a la cara), però ja m'he cansat de perdre el temps amb debats estèrils que no porten a enlloc. Ara, inclús alguns membres d'eixa pàgina, estan discutint sobre la divisió comarcal del nostre País, realment em fa oix eixe afan aniquilador, en el qual es fiquen pegues per a tot.

He acabat molt cremat d'eixa pàgina, apenes hi participe perquè, com he dit, s'ha convertit en un lloc de trobada per un valencianisme de DESTRUCCIÓ, on en compte de fer pinya es creen nous problemes i es provoca una divisió del nacionalisme valencià més sólida si cap (com si no estiguerem ja prou fotuts).

I be, donen ganes de deixar-ho tot i passar de seguir lliutant veient el panorama, encara que no pense fer-ho, seguiré pel meu compte sense deixar-me influenciar per la secta en la que s'està convertint eixa pàgina, on ja no pots nombrar a ERPV sense que et falten al respecte i es fiquent agressius.

En definitiva, ni és una valencianisme de construcció, ni és un valencianisme on cabem tots; i això s'està fent notar a la pàgina, on participa menys gent i on els missatges són gairebé sempre dels mateixos. Eixa és la meua opinió, respecte altres també però així ho veig.

Última edició per MoRe (11-09-2008 13:52:15)

Desconnectat

 

#7 12-09-2008 00:21:38

Curial
Membre

Re: Neoblavers a val.com

No crec que pensen així la majoria d'usuaris d'eixe portal (i molt menys, la militància del Bloc). Sí que és cert que hi ha molta gent que fa un nacionalisme estrictament valencià (no blaver, però tampoc mirant cap a un concepte polític de PPCC), això no té res de roï i crec que s'ha de respectar. L'únic problema és l'excessiva bel.ligerància d'alguns usuaris (ben pocs, però que fan soroll) en defensar eixa postura en exclusió d'altres.


Però vaja, no crec que siga per a tant.

Salut.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#8 12-09-2008 13:50:50

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

molt bé moreta, ací diuen neoblavers, anticatalanistes alguns, ara clar altres acabaran cremats o no??

Última edició per Solca (12-09-2008 13:51:51)

Desconnectat

 

#9 12-09-2008 14:46:24

MoRe
Membre

Re: Neoblavers a val.com

No sé com acabaran els demés, però el que sí sé és com estic acabant jo. Sóc molt crític amb ells, i allà ho saben de sobra, clar que hi ha aspectes que compartim, però com dic, he notat últimament una deriva "antipanca" brutal, a banda està el que ja he escrit al darrer missatge.

Última edició per MoRe (12-09-2008 15:34:21)

Desconnectat

 

#10 12-09-2008 18:04:36

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

deriva antipanca la de racó català...

jo estic fins als panques, dels panques i els subnormals que els van darrere. ací MoRe te sentiràs bé, són antiblaverots de debò. rasures amb dos mesures diferents segons qui o que siga la persona, no pots queixar-te.

Última edició per Solca (12-09-2008 18:05:53)

Desconnectat

 

#11 12-09-2008 19:31:59

MoRe
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Hi ha una diferència, a racocatala no ens venen la burra amb allò de "és el punt de trobada entre blavers i catalanistes", ells tenen una ideologia i la pàgina la segueix. Igual pasa en aquesta, el mateix nom de la web ja ho diu tot. El problema igual el tinc jo per ser massa ingenuu i exigent, perquè en totes veig massa partidisme cap a un sentit o l'altre. Jo busque una pàgina que siga capaç de juntar de veritat lo bo de cada col·lectiu o partit sense favoritismes, i a dia de hui, la pàgina que més se li apropa segueix sent valencianisme.com, tot i alguns foristes d'allí.

Per cert, t'agrairia que no insultares ni decalificares, no sóc cap subnormal com has dit, val?
A vore si respectem una miqueta més; que jo sapiga, no te fet res.

Última edició per MoRe (12-09-2008 19:34:53)

Desconnectat

 

#12 12-09-2008 19:45:22

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

ah clar, allò de subnormals anava per tu; suposes que anava per tu, no s'entén bé. Però em referisc als malanomenats "blavers". en fí, no crec que ningú t'en venda cap producte perquè no pagues res. catalanistes pot haver, blavers no crec pos és una definició prou rara eixa. valencianistes pot haver supose que també, però un catalanista no és pas un valencianista. Quan un catalanista té por de qui l'en diguen catalanista és com si un espanyolista té por de qui l'en diguen espanyolista.

et recomane la cuina, per ajuntar lo bo de cada col·lectiu... sempre se li llança la culpa a la resta

Última edició per Solca (12-09-2008 19:46:50)

Desconnectat

 

#13 13-09-2008 00:38:32

MoRe
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Vaja Vaja! però si tenim a "Endavant" per ací també, eres inconfundible!  Que sí home que sí, no existeixen...que va!
Vinga llegeix i culturitza't una mica: http://ca.wikipedia.org/wiki/Blaverisme
A vore si existeixen o no...toca't el nas!
I per cert, jo no m'avergonyisc de res, així que no sé molt bé del que parles.

Desconnectat

 

#14 13-09-2008 10:12:50

Re: Neoblavers a val.com

Jo crec que no hi ha "punt d'encontre" entre blavers i "catalanistes", ja que la gran majoria dels primers son espanyols, i això es demostra anant a alguna manifestació de les seues.

Quan un catalanista té por de qui l'en diguen catalanista és com si un espanyolista té por de qui l'en diguen espanyolista.

Jo no crec que hi haja cap catalanista (valencianista) que tinga por de que li diguen catalanista, en canvi si hi ha espanyol(iste)s que tenen por de que els diguen el que són.


PD: no crec que ningú t'en venda cap => No crec que ningú et venga cap producte
Quan un catalanista té por de qui l'en diguen catalanista => Quan un catalanista te por de que li diguen...

Critiques constructives wink i els insults cap a usuaris mos els guardem


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#15 16-09-2008 23:12:04

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

és veritat Moreta, una entrada de la viquipèdia que important, no se m'havia ocorregut mirar abans

Llig i culturitza't: http://ca.wikipedia.org/wiki/Llan%C3%A7ament_de_pes
Hi ha molt més: http://ca.wikipedia.org/wiki/Fada

I no Gandia, no he insultat a cap usuari

Última edició per Solca (16-09-2008 23:14:33)

Desconnectat

 

#16 17-09-2008 10:39:05

Re: Neoblavers a val.com

Solca escrigué:

I no Gandia, no he insultat a cap usuari

Solca escrigué:

ah clar, allò de subnormals anava per tu


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#17 17-09-2008 16:20:54

Solca
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Gandia llegim o no llegim?, llegim bé i tot:

ah clar, allò de subnormals anava per tu; suposes que anava per tu, no s'entén bé. Però em referisc als malanomenats "blavers".

Última edició per Solca (17-09-2008 16:21:54)

Desconnectat

 

#18 22-09-2008 11:07:45

Curial
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Vol dir que lo de "subnormal" no anava per l'usuari, sino pels blavers.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#19 22-09-2008 22:46:59

Re: Neoblavers a val.com

Colló... -_-
Demane disculpes aleshores xD


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#20 26-09-2008 15:19:37

AguaitantPV
Membre

Re: Neoblavers a val.com

Disculpat, disculpat wink  xD

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.