#21 23-07-2008 04:16:51

golet
Membre

Re: Noticia impactant sobre unio valenciana !!

"América es inmensa y toda ella, excepto el importante bocado de Brasil, fue culturizada por los españoles". Sí sí, diu CULTURIZADA :-S

"En Galicia, en el País Vasco, en Cataluña y en Baleares ya no se puede estudiar en español, sólo en las lenguas locales, que no sirven para nada una vez se traspasa las fronteras del pueblo." Frase estelar de l'article, diria jo.


Bé, ací us deixe l'enllaç on està l'article sencer, perquè no té cap desperdici... o siga, aquesta gent ni tan sols aparenta ser una miqueta "regionalista", sinó que ja directament ataca el valencià, o com diu ell "las lenguas locales", llevant-los tot el valor identitari i representatiu que té qualsevol idioma (més enllà de la "simple" comunicació). En serio, cada dia flipe més:

http://www.valenciahui.com/opinion/balt … engua_univ

Desconnectat

 

#22 23-07-2008 10:20:05

Tirantloblanc
Membre

Re: Noticia impactant sobre unio valenciana !!

hahaha es impresionant açò... només em queda odi i resignació de llegir açò, en conclusió, me'n vaig a viure fora del País Valencià i com que "malament" m'han educat ensenyant-me la llengua nacional, m'he de pegar colps en el cap, anem a oblidar-la. Açò es una estratègia dels blavers que no poden aprendre quasi res i necessiten oblidar o simplement no aprendre la llengua  per aprendre'n noves coses  xd.

Desconnectat

 

#23 23-07-2008 11:09:26

Curial
Membre

Re: Noticia impactant sobre unio valenciana !!

M'encanta València Wii, és la quintaessència de l'auto-odi que pateixen els blavers, que s'avergonyeixen de ser valencians i exalten el ser espanyols damunt de tot.

El que no entenc és com n'hi ha nacionalistes valencians d'eixos "anticatalanistes" que compren eixe periòdic, es junten amb gent que el llig, van a pàgines a on se'l defensa... un periòdic a on algú que parla de les llengües d'este estat que no son el castellà (es a dir, incloent també el valencià, m'es igual que el consideren diferenciat del català) i diu que "no serveixen per a res ja que les has d'abandonar una vegada ixes del teu poble".


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#24 23-07-2008 17:25:23

Tirantloblanc
Membre

Re: Noticia impactant sobre unio valenciana !!

i no ens oblidem.. de que el diari està escrit en la seua inmensa majoria en perfecte castellà...llevat d'algunes seccions..crec que si fora plenament en valencià o el que siga això que escriuen els blavers, el compraria més gent.

Desconnectat

 

#25 23-07-2008 21:29:45

golet
Membre

Re: Noticia impactant sobre unio valenciana !!

Bé, ara ja no es pot ni comprar XDDD

A l'edició en paper, de normal hi havia 1 o com a molt 2!!! articles en "valencià"

A l'edició web crec que ja directament, "el periódico 100 % valenciano" no en té ni un en valencià. Són absolutament patètics, sí

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.