#1 04-07-2008 13:01:13

Laureta
Membre

ja etiquetes en català?

http://sp3.fotologs.net/photo/3/59/81/jturdiu_cata/1215094150270_f.jpg



La Plataforma per la Llengua aposta per fomentar el consum responsable en català



En plena ebullició del debat lingüístic, la Plataforma per la Llengua ha posat en marxa una nova acció amb l’objectiu d’instar els consumidors a optar per un consum responsable i en català. La Plataforma ha elaborat un desplegable per conscienciar la població sobre la necessitat d’incorporar el criteri lingüístic en la pràctica del consum responsable i, així mateix, proposar algunes idees d’actuació que van des d’informar-se de la legislació vigent, escollir determinats productes o reclamar per tal de poder expressar-se en la llengua pròpia quan es té el dret.

Malgrat que encara hi ha moltes empreses que infringeixen els drets lingüístics dels consumidors i la legislació vigent, la major presència del català en alguns sectors empresarials durant els últims anys ha multiplicat les opcions dels consumidors de comprar segons el criteri lingüístic.

El desplegable, del qual se n’han repartit fins a 5.000 exemplars i es pot consultar a la web www.plataforma-llengua.cat, ofereix informació i suggeriments en sectors com la telefonia mòbil, les noves tecnologies, els establiments oberts al públic (restaurants, botigues, etc.), els productes alimentaris o de begudes, el cinema, els llibres, les pel•lícules en DVD, les ofertes comercials telefòniques i altres tipus de serveis.

La Plataforma per la Llengua també recomana als consumidors que quan es trobin amb un problema d’atenció al client o es vulneri la legislació lingüística vigent, actuïn per defensar els seus drets com a consumidors a través de les reclamacions oficials o bé mitjançant queixes a l’empresa.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/vi … ?IDN=22999

Desconnectat

 

#2 06-07-2008 16:53:19

Laureta
Membre

Re: ja etiquetes en català?

jo soc socia de plataforma per la llengua

Desconnectat

 

#3 07-07-2008 02:05:45

Re: ja etiquetes en català?

Eres hiperactiva eh? eixe tipus de gent necessitem en esta pàgina...jajaj


PAÍS VALENCIÀ EL NOM ESTÀ BEN CLAR!! Atzukak!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.