#1 22-06-2008 20:12:12

AguaitantPV
Membre

Emissió en directe de Gandia TV des de Gandia.cat

Benvolgudes amigues, benvolguts amics:

Un grapat de messos després de l'activació del domini Gandia.cat, em complau anunciar-vos que, després d'un periode de proves, aquest lloc web us ofereix l'emissió en directe de la televisió saforenca Gandia Televisió.

Amb uns mitjans limitadíssims, per iniciativa pròpia i sense cap participació per part de l'Ajuntament de Gandia o de la mateixa Gandia Televisió, i després d'uns mesos de proves i experimentacions tècniques, ara és possible contemplar l'emissió d'aquesta cadena que emet 100% en valencià a travès d'Internet i amb una viabilitat més que acceptable.

La tecnologia utilitzada ha estat la del reproductor Flash d'Adobe, la més universal d'aquest tipus, amb la qual cosa l'emissió es pot contemplar des de qualsevol navegador per al qual estiga disponible el connector ("plug-in") d'aquesta tecnologia. Això inclou els més famosos, com l'Internet Explorer de Microsoft, el Mozilla Firefox o el Safari, tant per a PC amb Windows com Linux o MAC OS.

Esperem que l'emissió d'aquest canal perdure en el temps i no compte amb entrebancs del govern municipal per a la seua continuitat. Si ens tanquen els repetidors i es deneguen llicències per a televisions en valencià, haurem de ser els propis ciutadans, a travès de col·lectius o individualment, els que haurem de prendre la iniciativa per a que les poques emissores en la nostra llengua puguen ser gaudides arreu de tots els territoris de parla valenciano-catalana. Gandia.cat ja n'ha pres part.

Gandia.cat manté, doncs, el seu creiximent, lent però amb pas ferm, amb l'ànim de convertir-se en un portal en valencià que recullga tot tipus d'informació relativa a Gandia, La Safor i el País Valencià en general. Us en recomanem una ullada per a informar-vos dels darrers episodis de l'actualitat local, com la recent campanya institucional engegada en castellà per part de l'executiu local gandià.

www.gandia.cat

Desconnectat

 

#2 23-06-2008 00:05:14

puka
Administrador

Re: Emissió en directe de Gandia TV des de Gandia.cat

Molt bona iniciativa.
Esta nit m'ha encantat seguir el certamen de Bandes musicals i escoltar bona música venint de tots llocs. big_smile
Gràcies

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.