#61 26-04-2008 13:31:49

AguaitantPV
Membre

Re: El catalán en Valencia

Daniol: me gustaria que leyeras esto que he encontrado: http://photos1.blogger.com/photoInclude … 4-06.2.jpg tambien mentira?

I a ses Illes Balears on esta la llengua? Qué a soles parlen castellà?

Una gran font, blaver.

PD:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Imatge:Ppcc2007noms2.png

Desconnectat

 

#62 26-04-2008 14:26:00

Esquerrà
Expulsat

Re: El catalán en Valencia

Dani Vlc, a veure: ¿Totes les acadèmies del món són reals?. ¿D'on t'has tret això?. La Reial acadèmia espanyola és reial perquè va ser creada en un Regne (Espanya) per gent a favor de la reialesa. l'IEC i l'AVL no són reials perquè la majoria dels seus components estan a favor dels valors republicans. El sector blaver de l'AVL volia que es diguera "Real academia de la llengua valenciana" i l'altre sector "Acadèmia valenciana de la llengua catalana" i al final com no es posaven d'acord va quedar en "Acadèmia valenciana de la Llengua". Et puc assegurar que la majoria d'acadèmies de la llengua no són reials, perquè els regnes pràcticament ja no existeixen al món.

Desconnectat

 

#63 26-04-2008 14:49:10

grixa
Membre

Re: El catalán en Valencia

Dani Vlc, podries indicar exemples de paraules que utilitzaven els teus iaios i que no estiguen acceptades?


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per l'oficialitat del català a la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord.
Per l'oficialitat del català a la Unió Europea.

Desconnectat

 

#64 26-04-2008 16:12:50

Esquerrà
Expulsat

Re: El catalán en Valencia

No sé que fem perdem el temps amb personatges com Dani_Vlc. Els blavers castellanistes mai diuen res amb cordures i mai contesten quan li parlen d'evidències. Em fa molta gràcia que parlen sempre de la llengua antiga i que si abans tal i qual, per justificar coses com "ab" o la i grega, etc... i després quan nosaltres diem que els clàssics no utilitzaven "mosatros", "vosatros" perquè això no existia, ells diuen que les llengües evolucionen i que això de "nosaltres" és del valencià antic i no de l'actual. Per a unes coses volen el valencià antic i per a d'altres sempre intenten justificar no sé quines paraules diem que s'usaven al valencià dels clàssics. I quan es veuen acorralats comencen a dir que si creuen en la unitat d'Espanya que si a Catalunya són terroristes i no volen el castellà, etc.. etc... Si parlem de la llengua que té a veure el sentiment espanyolista o no?.

Desconnectat

 

#65 26-04-2008 17:11:00

AguaitantPV
Membre

Re: El catalán en Valencia

Estic d'acord amb tu Esquerrà.

PD:
Blavers castellanistes no, blavers espanyolistes (Castella actualment no és el mateix que Espanya).

Última edició per AguaitantPV (26-04-2008 17:11:53)

Desconnectat

 

#66 27-04-2008 12:56:31

Esquerrà
Expulsat

Re: El catalán en Valencia

Dic blavers castellanistes, perquè ells volen el castellà i no el valencià. També hi ha blavers valencianistes tipus ONV, estos sí utilitzen el valencià encara que són blavers.

Desconnectat

 

#67 28-04-2008 16:53:00

Ribera
Membre

Re: El catalán en Valencia

La veritat, m'ha sorprés la paciència que podeu aplegar a tindre amb individus con el Dani_vlc aquest... Pense que el que ens passa és que fem tants esforços per no pareixer com ells que acabem fent el "gilipollas"... Sempre som nosaltres els qui ens hem de controlar per que no ens marquen de "rojos radicales" i ells van per ahí dient animalades i fent mal sense cap càrrec de consciència i amb total impunitat. En certs aspectes som uns reprimits lol


T'estime, T'estimo, T'estim...

Desconnectat

 

#68 28-04-2008 20:27:55

Esquerrà
Expulsat

Re: El catalán en Valencia

El que em fa més gràcia és que esta gent sempre barreja llengua i sentiment nacional. No poden acceptar que hi haja gent que se senta espanyola però de llengua no castellana. Quan veuen que algú defén el valencià comencen a dir que si Terra Lliure, que si nacionalisme excloent, que si voleu ficar-nos a la força en uns PPCC, etc.... A Suïssa tots se senten suïsos parlen la llengua que parlen, un per ser d'un cantó de llengua francesa no li diu al del cantó de llengua romanx-grisó, italiana o suïsa-alemanya que és un terrorista per no voler parlar la llengua francesa.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.