• Inici
  •  » Noticies
  •  » Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

#1 27-01-2008 13:24:33

LarsenAlacant
Membre

Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Un grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC en el qual participaven tres diputats

Mig centenar de representants de Esquerra Republicana van haver de romandre més d'una hora dins de la seu on acabaven de celebrar un acte degut al fet que un grup de radicals "ens increpava, insultava i fins i tot amenaçava" des del carre

"Han intentat rebentar un acte legal i democràtic amb total impunitat", segons va manifestar el portaveu del partit, Raúl Garay.
En la conferència, que va tenir lloc en la seu del Stepv- Intersindical Valenciana, es trobaven com ponents del llibre El més calent... al front de Madrid els diputats de Esquerra en el Congrés de Madrid, Agustí Cerdà, Jordi Ramon i Joan Tardà para explicar el seu paper en el Congrés aquesta legislatura. Ells mateixos van patir l'assetjament dels membres del Grup d'Acció Valencianista. "Si açò haguera passat durant un acte de María Teresa Fernández de la Vega o de Mariano Rajoy no s'haguera consentit aquest boicot", va afegir Garay.
"Total impunitat"
El portaveu del partit va criticar que les Forces de Seguretat no arremeteren "contra els manifestants il·legals" que estaven "actuant amb total impunitat en la nostra contra". Garay va afegir que l'acte va començar a les 12 hores, però des d'una hora abans "ja estaven els membres del GAV en la porta per a acoquinar-nos". Fins i tot els feien fotos.
"No hi ha dret que durant el nostre acte haguérem d'estar tot l'estona escoltant sirenes, crits per megafonia i frases insultants i ningú fera gens per a dissoldre aquesta concentració", va denunciar aquest representant de Esquerra. Una de les frases que no paraven de repetir era "Guillem Agulló ja va morir, ja va morir", en referència a un polític d'esquerres nacionalista que va morir assassinat per un membre d'extrema dreta. "Això és apologia del terrorisme", va assenyalar.
La Policia Nacional i els antidisturbis "toleraven els atacs verbals i les amenaces", amb el que van criticar que en ple segle XXI "no podem fer un acte lliurement a València". Per la seua banda, la coordinadora d'EU-PV, Glòria Marcos, va qualificar de" inacceptable" l'actuació dels radicals.

http://media.epi.es/www.levante-emv.es/media/fotos/noticias/318x200/2008-02-03_IMG_2008-01-27_00:01:37_vlcgav.jpg


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#2 27-01-2008 13:25:36

LarsenAlacant
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Jo em quede amb aquesta frase de la noticia:

Una de les frases que no paraven de repetir era "Guillem Agulló ja va morir, ja va morir", en referència a un xic d'esquerres nacionalista que va morir assassinat per un membre d'extrema dreta.

I aquest comentari a L'Avanç.com

L'independentisme està prenent cada dia amb més força el carrer de València. Ahir va ser una manifestació de força i de normalitat més. La policia va haver de protegir els 30 blaveros que increpaven fora. Se'ls va intentar correr a hosties i la policia ho va impedir amb males formes. Se'ls va esperar fora del cordó policial i no van vindre.
La policia va mirar desafiadorament als independentistes i gent assistent a l'acte, però la gent no va caure en les provocavions. Connivència i bon rollete total entre blaveros i policia. Els blaveros no tornaran a fer res sense policia. Se'ls va plantar cara i gràcies que trenien la policia.
L'independentisme s'implanta amb més força a València i l'estat espanyol està molt nerviós. Es va veure clarament en els gestos i les mirades d'alguns polis cap als independentistes. Estem avançant.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 27-01-2008 13:40:01

karlosdc
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Ai ai ai... si açò haguera passat a EH o al Principat a un acte del PP... ja estarien totes les televisions de l'estat espanyol informant del radicalisme de l'independentisme.
Una volta més, el radicalisme no prové de l'independentisme, sinó del fanatisme d'alguns partits i "agrupacions" (AN, DN, E2000 i GAV).


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#4 27-01-2008 13:50:31

batiste-ceba
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

el ultraespanyolisme tan antidemocratic com sempre...


http://img387.imageshack.us/img387/2261/xivaantifang3.gif

Desconnectat

 

#5 27-01-2008 13:53:52

puka
Administrador

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Ja es venia anunciant, i això demostra la total impunitat que tenen els retardats mentals (foto) del GAV.

(mogut a notícies)

Desconnectat

 

#6 27-01-2008 13:56:51

karlosdc
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

ATENCIÓ A LA SEGÜENT FOTO:
http://img182.imageshack.us/img182/4225/copiadeimagen222pj6.jpg

Jo no veig a mig centenar com diuen ells, sino a deu xiquets pijos amb banderetes del GAV...


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#7 27-01-2008 14:02:57

puka
Administrador

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Gràcies per posar-ho.
És curiós saber que alguns estan identificats de fotos d'altres actes, i ningú fa res.

Desconnectat

 

#8 27-01-2008 14:04:29

puka
Administrador

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

El Levante-EMV menteix sobre l'acte d'Esquerra

Quina pudor desinformativa del Levante. Diuen que els assistents a l'actes d'Esquerra van ahaver d'estar tancats una hora dins del recinte. MENTIDA. Es va acordar esperar uns 15 minuts a vore si la policia desallotjava als provocadors. Van eixir i davant la passivitat i col.laboració policial amb els blaveros, alguns assistents van intentar carregar contra ells, però la policia ho va impedir de mala manera. Tenien unes ganes terribles de carregar contra els independentistes. Alguns polis miraven de forma xulesca i desafiants als assistents. Els blaveros estaven ben protegits i la policia provocant i desitjant aldarulls. Per sort no va passar res.
La foto del levante en el seu web ho diu tot. Mireu els polis, protegint niñatos i desafiant als independentistes. Per què estaven amb les cares tapades els policies?? Per les xiquetes pijes eixes que tenien davant? O es que tenien por dels independentistes ? I l'altre poder de l'estat, la premsa manipuladora, contant mentides.


Comentaris a notícia externa

Ordre: 1
    Autor: desconegut     e-correu:     Data: 12:16 27-01-08
Tornem al punt de sortida

Una i altra vegada, efectivament és el compte que mai s'acaba, agressions, insults, encobriment per part d'un estat opressor als agressors, impotència per part de les víctimes: independentistes o no, simplement la gent que vol gaudir d'espais de llibertat en sentit general. Ni hi ha altre camí, només la independència del País Valencià ens farà realment lliures i ens retornarà la dignitat, per això demane, he demanat i demanaré el vot a les properes elecciones per aquells partits que diguen ben clar i ben alt que LLUITARÀN PER LA INDEPENDÈNCIA DEL PAÍS VALENCIÀ (O DELS PAÏSOS CATALANS) i dins d'aquestos partits no es troba ni Bloc, ni IPV, ni EUPV. No hi han moltes més opcions, però alguna queda, altrament no us queixeu quan us arribe el moment de l'agressió, potser s'enrrecordareu d'aquest internauta que no para de repetir quin és el camí cap a la llibertat. Igual que els germans de lluita Bascos. Els qui defenen "lo valencià" ficant-se en contra dels nostres germans catalans i a favor d'un "grande y libre" ja sabeu realment qui són i que pretenen, aleshores, quantes agresions més hem d'esperar?, LA MILLOR FORMA DE FER-LOS FRONT ALS BLAVEROS, A ESPANYA COM A ESTAT OPRESSOR I CONSENTIDOR DE LES AGRESSIONS FEIXISTES ÉS VOTAR I LLUITAR PER LA INDEPENDÈNCIA!.

Ànim Compatriotes, el camí és ban sabut.



Ordre: 2
    Autor: desconegut     e-correu:     Data: 12:27 27-01-08

Jo recorde que quan en aquesta mateix pàgina algú va penjar les amenaces a l'acte d'Esquerra, algun dels lectors va escriure en correcte català que no calia que els d'Esquerra feren publicitat d'eixa manera.

Crec que estem obligats a reflexionar de què passa entre nosaltres

Desconnectat

 

#9 27-01-2008 14:10:21

puka
Administrador

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Mentrestant, s'informa d'això:

"Rita Barberá impone la banda oficial a la Fallera Mayor Infantil, Victoria Blázquez"
La Fallera Mayor Infantil junto a su mantenedor, el ex futbolista del Valencia, Amedeo Carboni
http://estaticos01.cache.el-mundo.net/elmundo/imagenes/2008/01/27/1201421859_0.jpg

Desconnectat

 

#10 27-01-2008 16:33:39

LarsenAlacant
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

VAN PROFERIR INSULTS I VAN LLANÇAR AMPOLLES CONTRA LA SEU SINDICAL

Un grup de ultra-dretans tracta d'intimidar a tres diputats de ERC a València

* Els diputats van romandre tancats fins que es van dispersar els manifestants
* Els integrants de ERC presentaven un llibre en la seu del sindicat STEPV

Un grup d'entre 40 i 50 ultra-dretans han retingut durant tres hores als diputats de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Agustí Cerdà, Jordi Ramon i Joan Tardà en la seu del Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV), en el carrer Juan de Mena de València.

Segons fonts de ERC, els radicals es van concentrar entorn de les 11 hores en l'exterior de l'immoble, des d'on van proferir insults, amenaces i van llançar ampolles de cristall contra la façana del sindicat.

Per motius de seguretat, els integrants de ERC van romandre en l'interior de les dependències sindicals fins a prop de les dues de la vesprada, després que es dispersaren tots els manifestants.

Els tres diputats independistes participaven en la presentació del llibre 'El mes calent... al front de Madrid', en el qual narren el treball desenvolupat en la Cambra baixa durant la present legislatura.

Aquest no és el primer intent d'agressió que ha patit ERC en territori valencià. Fa tot just dos mesos va esclatar un artefacte de baixa potència en la seu de Esquerra Republicana a València.

L'explosió, d'escassa potència i fabricació casolana, no va ocasionar ferits de cap tipus però sí importants danys materials en la porta d'accés de l'edifici, així com en els vehicles que romanien estacionats en els voltants de la seu.

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/01/2 … 68558.html


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#11 27-01-2008 17:21:14

Webmestre1
Equip

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Jo els he contat en les fotos i sols he contat 16...I el de sempre, uns pobres xiquets pijos sense mitja hòstia...Damunt han d'avisar a la policia pequè els protegisca, perquè sinó, d'un bufit ixen volant...

Paciència amics, ja arribarà el moment en què poguem, com diuen a la Safor, "fer-los la raó".


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#12 27-01-2008 18:14:12

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Quina cosa proposeu fer contra els antidemocràtics que no deixen expressar-se? Jo ho tinc clar.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#13 27-01-2008 18:50:20

karlosdc
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Jo també ho tinc clar, Gandia.


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#14 27-01-2008 19:09:23

puka
Administrador

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

És molt més greu... això era la presentació d'un llibre !!

Desconnectat

 

#15 27-01-2008 21:35:43

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Doncs encara pitjors, enemics de la cultura (siga la que siga collons, nosaltres no anem a fotre un llibre en castellà, ni som analfabets que mai hem agafat un llibre.)


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 27-01-2008 23:06:11

JJMC
Expulsat

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Bueno, supongo que al no realizarse detención alguna, quedó como libertad de expresión, cual es el problema, la gente puede manifestar libremente su opinión...

Tengo entendido que para que una convocatoria sea entendida como manifestación tiene que haber como mínimo 20 personas, si como ha dicho un compañero en el foro, eran menos de veinte (16 creo recordar), donde está el problema??

Desconnectat

 

#17 27-01-2008 23:09:54

fran_paterna
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Jo vaig anar a la presentació del llibre, però vaig perde el metro i vaig arribar gairebé a l'hora de començar l'acte quan ja estaven els feixistes, i al veure la que s'estava liant vaig pegar mitja volta i em vaig anar a agafar el metro per a tornar cap a Paterna.

Desconnectat

 

#18 27-01-2008 23:12:13

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Donde esta el problema?

Doncs t'ho dic, el problema està en tirar botelles, insultar, escopir, i cridar com un borrego.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#19 27-01-2008 23:37:37

lima
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Doncs bè, jo estigui alli. Total de manifestants del gav: 27    9 persones majors a 25 anys i 18 menors a 25 anys.
Gent dins del acte:  117  ( ala foto 113 les altres 5 estaven fora evitant els intetnts d'entrar dels radicals-feixistes blavers)

Info util:  La foto que hi ha a Valenciafreakdom es duna tia super garrula que entra abans de començar la presentació i va ser tirada inmediatament fora. Cantics del gav durant la presentació: El de guillem que ja esta comentat ací, PUTA ETA PUTA TERRA LLIURE (acusen als d'esquerra de membres de terra lliure i de col·laboradors amb ETA) GORDO MARICON (Referint-se a un company jove menor que va acudir a la presentació (Gordo: Son persones tan superficials que insulten per aspecte fisic raça o color de pell Això s'en diu XENOFOBIA) (Maricon: No respecten la llibertat sexual de la ghent ja que per a ells se "maricon" es dolent) NO ANEU A DORMIR, AGUSTÍ NO VAS A SALIR VIVO DE AQUI, SOU UN IGNORANTS(Ignorants ta puta mare que no s'ha llegit un llibre s la vida i perdo per lo de mare), NO TENIU HISTORIA .... Varen llançar ampolles d'aigua contra la gent que va asistir al acte. La policia vingue per a tocar els ous xk sinò hagueren tornat calentets a casa. La policia els va protegir i no va fer la seua feina. Per a demostrar que hi haguè gent en l'acte desmentint aixi informació que hi ha per internet pose ací una foto.

Apa salut.

http://img166.imageshack.us/img166/8990/actenq1.th.jpg

Última edició per lima (27-01-2008 23:51:37)

Desconnectat

 

#20 28-01-2008 00:31:40

LarsenAlacant
Membre

Re: Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Com diuen lima, a la fi tot se sap....


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Grup de radicals intenta boicotejar un acte de ERC

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.