#1 16-01-2008 19:33:35

amunt
Membre

Internacionalitzar el País Valencià com a marca

ESQUERRA PROPOSA INTERNACIONALITZAR EL PAÍS VALENCIÀ COM A MARCA TURÍSTICA RECONEGUDA EN EL MÓN



El candidat d'Esquerra per València a les eleccions generals, Joan Barres, ha declarat que "caldria que la Generalitat potenciara la marca turística del País Valencià per a dur turisme de qualitat, ja que malauradament el nostre país és més conegut a Europa pels abusos urbanístics que propicia el PP i les denúncies de la Unió Europea que pels seus recursos culturals, paisatgístics i naturals".

Per a Barres, "la Generalitat està aconseguint carregar-se el turisme promovent que les platges estiguen massificades i la costa tota cimentada. Els turistes prefereixen anar a destinacions més verges i més tranquil·les. Des d'Esquerra proposem dur a terme un Pla Turístic Valencià que cree rutes nacionals per posar en valors els nostres recursos naturals, culturals i històrics. A més, caldria elaborar un catàleg d'icones (edificis històrics, personatges, productes valencians, etc) que projectaren les terres valencianes al món i crear un Portal Turístic Valencià traduït a 16 idiomes, amb bases de dades i informacions clau per als possibles visitants". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 16-01-2008 19:39:30

SeRcH
Membre

Re: Internacionalitzar el País Valencià com a marca

S'ha de tendir al turisme com el de la costa gironina de roses. Hotels de 5 estrelles i restaurants de luxe que porten molts calers pero amb molt poca gent (menys gasto en aigua, electricitat...). Per contrapartida s'ha d'evitar el turisme tipus Benidorm o Salou... Suposo que és molt difícil regularitzar aixó xq ho fa la oferta-demanda pero s'ha d'intentar.


http://img139.imageshack.us/img139/7131/renaixenazd2.png

Només es pot convèncer amb la paraula smile

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.