• Inici
  •  » Debat general
  •  » Argentina podria ser el pròxim rival de la selecció catalana

#1 11-01-2008 19:02:08

amunt
Membre

Argentina podria ser el pròxim rival de la selecció catalana

Argentina podria ser el pròxim rival de la selecció catalana
Si la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ho autoritza, el proper 24 de maig el Camp Nou serà l’escenari d’un nou partit de la selecció catalana. Aquesta vegada, però, el combinat català es podria veure les cares amb una de les seleccions amb més entitat de la història del futbol mundial, l’Argentina.

Fonts de la Federació Catalana de Futbol (FCF) han confirmat a EFE l’acord amb la selecció argentina per a jugar l’amistós al terme del campionat nacional de Lliga, tres dies després de la final de la Lliga de Campions i just abans de l’inici de l’Eurocopa, data en la qual no hi haurà compromisos internacionals.

La FCF ha deixat ben clar, però, que tot i l’acord al que ha arribat amb la delegació europea de l’empresa de capital rus Audiovisual Sports, encarregada de gestionar el calendari d’amistosos de l’albiceleste, el partit només es disputarà si la RFEF l’aprova, per evitar el que va passar recentment amb la sol·licitud de jugar el Catalunya-Estats Units. En aquella ocasió la Federació Espanyola no va autoritzar la disputa del partit al•legant que no podia celebrar-se en dates oficials de la FIFA.

La decisió de disputar el partit davant d’Argentina té una raó de ser afegida a l’espectacle que pot generar un equip de la categoria de l’Argentina. La nombrosa colònia d’immigrants d’aquest país que resideix a Catalunya converteix la selecció dirigida per Alfio Basile en una de les més atractives per a la Federació Catalana de Futbol a l'hora de plantejar el seu pròxim partit, després del que va disputar a San Mamés davant Euskadi (1-1) el passat 29 de desembre.

Desconnectat

 

#2 11-01-2008 20:33:29

SeRcH
Membre

Re: Argentina podria ser el pròxim rival de la selecció catalana

He estat escoltant la radio i crec que aquest partit no es jugarà. La selecció argentina ha donat 1 setmana a la catalana perquè contesti i serà impossible donar un OK xq la selecció espanyola trigarà molt més en donar el OK.

Continuem somniant.


http://img139.imageshack.us/img139/7131/renaixenazd2.png

Només es pot convèncer amb la paraula smile

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Argentina podria ser el pròxim rival de la selecció catalana

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.