#1 03-01-2008 21:06:11

LarsenAlacant
Membre

Humor informàtic

font:  somGNU.cat

# A les reunions matinals al voltant de la màquina de cafè es parla dels últims virus soferts per tothom, menys vostè, i se sent per això marginat.

# L'absència d'estrès i de cabrejos davant del seu ordinador li està convertint en una tova, plàcida i sebosa bola de greix, mentre que els seus companys es mantenen tibants i alerta tot el dia, esclatant en un remolí irascible a la mínima ocasió. Vostè enveja la seva combativitat.

# Com que no cal recordar números de sèrie, claus, keywords , codis de registre i períodes d'avaluació, la seva memòria s'està deteriorant preocupantment. Els seus companys, en canvi, recorden centenars d'útils i vitals codis de registre, els quals intercanvien plàcidament sense que vostè pugui participar del seu goig.

# La falta d'impactants pantalles blaves està atrofiant el pigment blau de la seva retina, per la qual cosa el seu oculista li ha recomanat que miri fixament durant diverses hores al dia al logotip d'IBM. Els seus companys, en canvi, han hiperdesenvolupat el seu pigment blau i poden, de fet, veure en la foscor.

# En cas d'una invasió d'éssers extraterrestres ultraviolents (com succeïx sovint), no podrà, tal com ocorre a 'Independence Day', instal·lar Outlook en la nau principal dels invasors i d'aquesta manera destruir la seva civilització.

# Com que vostè és usuari de Linux no té cap excusa per a reiniciar el seu ordinador dotzenes de vegades al dia, i observa amb enveja com els seus companys conversen amigablement en els passadissos durant els seus agradables reinicis mentre vostè es veu obligat -injustament- a ser productiu tot el temps.

# Els diners que els altres empren tan profitosament en llicències, suports, períodes de renovació i drets d'utilització, vostè ho malgasta a anar al cinema, en sopars, i en alcohol, la qual cosa està deteriorant la seva salut enormement.

# Com que vostè no és usuari de Windows, cap amic li truca perquè empri tota una tarda del cap de setmana a reinstal·lar el seu ordinador, de manera que s'avorreix mortalment mentre els seus companys gaudeixen agradablement de les seves relacions socials.

# Es veu obligat a llegir tots els correus que li envia el seu cap, sense tenir accés al dret universal d'ús de la útil frase 'L'Outlook no em deixa obrir-lo', que els seus companys tant gaudeixen.

# El botó de reset del seu ordinador està acumulant alarmants quantitats de brutícia


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#2 03-01-2008 21:09:27

karlosdc
Membre

Re: Humor informàtic

Hahaha. Encara que no em done per aludit m'ha fet gràcia wink
Salut i país!


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.