#1 08-11-2007 10:37:43

Curial
Membre

Presentació ahir a l'Octubre

Vaig passar ahir per davant de l'Octubre perquè m'agafava de camí a una cita que tenia. Resulta que n'hi havia una presentació d'un llibre per Xavier Vendrell, i la veritat és que m'haguera agradat anar, si no haguera quedat ja. El cas es que al passar per davant vaig vore a 8 moniatos amb senyeres de la ciutat de València (segona ciutat dels Països Catalans) embrutades amb logos d'una organització parafeixista violenta, el GAV.

Els capullos estaven ahí aullant com locos, supose que per a intimidar a qui volguera entrar a la presentació, demostrant lo "pacífics" que son, que van a ficar-se i amenaçar a gent que només vol sentir la presentació d'un llibre. També he d'esmentar que s'havien portat una puta del Grau, que portava una senyera d'eixes mancillades envoltant-li el cos.

Al tornar a pasar per ahí, passada una bona estona, estava la policia parlant amb ells, no sé si identificant-los o què. Vaig parlar amb unes dones i un home major que miraven el que havia passat i no ho sabien molt bé. Els vaig sentir dir "ah, eixos porten la senyera catalana, hauran fet alguna gamberrada". Els vaig dir que no, que eren d'una organització violenta d'extrema dreta i portaven senyeres amb el seu logo. Que havien anat a provocar i amenaçar a la gent que anaven a asistir a una conferència. Em van preguntar que de quin tipus era el centre (l'Octubre) i els vaig dir que era nacionalista i d'esquerres. Anticipant-me per si de cas eren peperos, els vaig aclarar que la gent de la presentació del llibre no s'havien ficat amb ningú, només volien celebrar el seu acte i eren els del GAV, violents d'extrema dreta, els que havien anat a amenaçar. Em van donar la raó, i em digueren que això estava molt mal i que no es podia fer. Vam parlar una estoneta i al final ens vam acomiadar.

Em va agradar parlar amb eixa gent major perquè al final no sé molt bé de quina ideologia eren, però foren el que foren, eren gent raonable que compartia amb mi que eixe tipus d'actituts del GAV no son més que pròpies de matons i feixistes, i que així no es defensa res valencià. I a més eren valencianoparlants. Dic açò perquè crec que és important, quan es parla amb gent que no està massa ficada en el tema, fer èemfasi en que els que al País Valencià insulten, amenaçen, colpetjen, posen bombes i estan vinculats amb el feixisme son els blavers.
Així la gent es deixa de "tots dos son roins, jo no em fique en eixos temes" i veu que clarament n'hi ha un bandol que es defensa amb la paraula i intenta construir un projecte, mentre que d'altres només van a l'insult i l'agressió. Quanta més gent conciencem del que fan els blavers, més simpatitzants tindrem.

Salut.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#2 08-11-2007 12:39:56

puka
Administrador

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Una pena que no hi haja també un testimoni gràfic que done imatge a aquesta actitud violenta per part dels més borinots ignorants contra la cultura.
M'ha agradat molt aquesta intervenció, tens tot la raó. Així s'ha de fer.

Desconnectat

 

#3 08-11-2007 19:40:23

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Presentació ahir a l'Octubre

El dijous presentarà un llibre Duran i Lleida a l'Octubre.

Desconnectat

 

#4 10-11-2007 11:00:29

Rogeta
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Curial molt ben fet!!! Sino la gent de seguideta pensa que els que armem la brega som nosaltress i sempre son els mateixos moniatos del GAV.

Desconnectat

 

#5 10-11-2007 11:54:52

sixte
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Això que li ha passat al company ocorre contínuament arreu de tot el Pais Valencià. Vull dir que la gent pateix molta desinformació i d'això té culpa les associacions i partits polítics. Jo no he vist cap propaganda al meu poble que em parle de que són els Països Catalans, que ocorregué a la "Batalla d'Almansa" qui són els maulets, qui són els blavers, qui va ésser el Mestre En Joan Fuster, ningú m'ha parlt de literatura valenciana, només dels sainets i a l'escola (i damunt de monges). Sabeu perquè he obert jo els ulls? perquè l'any passat vaig anar a classe al FPA de Cullera per a preparar-me per tal de fer la prova de grau mitjà de valencià i a poc a poc vaig obrir els ulls, ara avui ja m'he llegit "Nosaltres els valencians" dues vegades, "L'entorn nacionalista a Catalunya, CiU vers ERC" i estic llegint-ne un altre sobre el període de transició als Països Catalans. Plegat puc dir que he descobert la història del meu poble en poc més d'un any i mig, ara la música que sent és Lluis Llach, Obrint pas, Ovidi Montllor, Raimon, La gossa sorda i molts altres, he passat a llegir i escriure tot en català/valencià he conegut Webs que desconeixia. Defenc la llengua a tots els llocs cosa que és difícil sobretot a ma casa (ma mare és andalusa al igual que els meus avis i mon para que és nascut a Albacete, ningú ho diria, s'ha criat al brosquil de Cullera i parla valencià i ell és el que quan tan sols tenia 5 anys m'obligà a parlar valencià ja que jo parlava castella perquè estava amb ma mare i ella no el parla però l'entén...) Bé alló que vull reclamar a tots els que puguen llegir la meu experiència és el següent: degut a que jo gràcies a la vida he pogut anar a l'escola, fer una carrera i ara ésser llicenciat, en definitiva, tindre accés a la informació he pogut assabentar-me d'on ve i a on va el meu poble, però tinc 26 anys, el fet és que la gent gran o jove que no té el mateix accés mai sabrà el que passa i vorà totes les coses com les que ocorregueren a l'Octubre com un fet de violència i nosap qui és el culpable. Per això cal que, com he dit abans, partits polítics i associacions dediquen temps i esforç a la divulgació i facen pròxima la realitat del Pais Valencià en compte de recercar vots o reclamar la independència, cosa de la que estic d'acord, però per això el poble que és sobirà ha de saber tot el que nosaltres ja sabem perquè així cada cop en serem més i més i més i més. Gràcies per llegir açò. I sobre tot gràcies per estar ahí abans que jo per crear aquest espai i altres que a mi tant m'han servit. Moltes gràcies a tothom.

Desconnectat

 

#6 10-11-2007 12:33:58

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Si si, sixte te molta raó, a l'escola i l'institut si vos fixeu, la història només comença a partir dels reis catòlics, molt de la Conquesta d'Amèrica, però de la guerra de succesió, dels reis catalans, de la corona d'Aragó (federal o inclús podríem dir que quasi confederal), dels ideals dels antics Carlins, de que volien els maulets... a mi fa temps si em preguntàveu per exemple, els reis de la corona d'Aragó em quedava aixina hmm això és història? o es una part retallada de la història?, això no es manipulació? si a açò li dieu democràcia...


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#7 10-11-2007 15:58:02

LarsenAlacant
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Jo també vaig fixar-me en el salt temporal de 1500 a 1700 que hi ha quan estudies història a l'escola hehe

sixte, jo he viscut una situació semblant a la teua, però a Benidorm i amb dos pares andalusos castellanoparlants, així que vaig fer un camí semblant al teu. Per cert, ironicament hui feien el examen de grau mitjà a Benidorm, i estava jo repartint publicitat del voluntariat pel valencia, entre persona i persona, llegia "Nosaltres, els valencians" hehehe

I a una profesora de valencià que passava per ahi li ha alegrat vore un xicon que llegeix això, s'ha ficat molt contenta.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#8 11-11-2007 01:24:38

karlosdc
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Foto de la "manifestacio" "pacífica" dels malparits del GAV:

http://img75.imageshack.us/img75/2295/foton1io1gavijosdeputata6.jpg

Enllaç:http://img75.imageshack.us/img75/2295/foton1io1gavijosdeputata6.jpg


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#9 11-11-2007 04:10:10

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Jo vaig assistir a la conferència de Vendrell per a presentar el seu llibre "Disculpin les molèsties" i encara estic flipant del que passà. No em referisc als quatre del GAV que es concentraren a l'entrada de l'OCCC sinó al que passà dins del recinte: quan feia aproximadament quinze minuts que la conferència havia començat dos xavals adolescents d'estètica xuleta s'acostaren a l'aula on s'estava duent a terme la conferència i començaren a fer carasses i fotografiar als presents amb els seus mòbils. Però si sols fóra això encara. Resulta que als pocs minuts d'estar fent el monigot al costat de l'aula aparegueren dos policies nacionals. Un d'ells entrà a la sala i instà a un xicot que estava sentat pacificament al meu costat escoltant a Vendrell a acompanyar-los. Resulta que l'havien denunciat per presumpta agressió violenta. Els agressors i pro-violents (JJ.GAV) denunciant per agressió  als amenaçats (gent pro-ERPV).Increïble. S'havien inventat l'agressió per a rebentar la conferència que era l'únic que buscaven. Això i cridar l'atenció. Pobres adolescents descervellats. Clar, quan els manquen els arguments recorren a actuar com a goriles............
I jo em pregunte: per què dos del GAV poden entrar a un centre privat (OCCC) a boicotejar una simple conferència de presentació d'un llibre senyors! ? Com la Policia Nacional pot obligar a un ciutadà a eixir d'una conferència sense cap prova de res? I, mentrestant, on estan les detencions dels violents que regularment han atacat 3 i 4, Ca Revolta, el Terra, Santi Rosado,etc.? On està la justícia? A Espanya no.

Desconnectat

 

#10 11-11-2007 11:48:22

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Democràcia a Espanya?... simplement els dos substantius son totalment antagònics, i hem remet a la història.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#11 17-11-2007 01:00:02

Uruguayo_33
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

vosotros no visitavais pueblos para haser lo mismo a los blavers?

aqui ay una pagina con fotos

http://www.elpalleter.com/atacs/Untitled-1.html

Última edició per Uruguayo_33 (17-11-2007 01:49:44)


Si uruguay estuvisere en cataluna seria una sensasion innolvidable

Desconnectat

 

#12 17-11-2007 02:31:46

Webmestre1
Equip

Re: Presentació ahir a l'Octubre

A veure Uruguayo, el que diuen les fotos són reaccions espontànies de la gent dels pobles quan va Sentandreu  a eixos pobles.

A banda que el seu llenguatge és clarament provocatiu i insultant, provocant reaccions així.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#13 17-11-2007 11:07:43

Re: Presentació ahir a l'Octubre

L'uruguaio no s'antera u_u'


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#14 17-11-2007 14:47:19

LarsenAlacant
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

L'uruguai és un blaver de valenciafreedom, punt


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#15 19-11-2007 14:19:47

Curial
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

LarsenAlacant té raó. O és un friki loco, que per al cas, ve a ser lo mateix.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#16 19-11-2007 19:03:05

drygan
Membre

Re: Presentació ahir a l'Octubre

Els "xics del 33" sobreu ací. Ni feixistes espanyolistes ni feixistes catalanistes, homenot.


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#17 19-11-2007 20:14:38

Re: Presentació ahir a l'Octubre

U_U'
La majoria (el 95%) dels 33 que no son fatxes, son unitaris. No entrem en el sectarisme.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.