#1 01-04-2007 11:51:37

Èxit en la concetració a favor de Tv3

Èxit de la concentració a favor de TV3


(Extret de Vilaweb)

Més de 2.000 castellonencs exigeixen davant la Casa dels Caragols el manteniment de les emissions.

Segurament, ni els mateixos convocants, mitjançants SMS i mails, es creien l'èxit que tindria la concentració convocada davant de la Casa des Caragols, seu de la delegació de la Geeneralitat Valenciana, en favor del manteniment de TV3. Més de 2.000 persones s'hi van concentrar ahir a partir de les 19 hores, de manera que el trànsit pel carrer Major va haver de ser tallat i desviat per la policia municipal, tot i no estar previst, perquè es tractava d'un acte espontani, convocat amb aquests sistemes. Entre els assistents, nombrosos dirigents del BLOC (Josep Maria Pañella, Enric Nomdedéu, Dolors Ibàñez) i d'EU (Marina Albiol, Vicent Grau) així com d'ERPV (Celestí Gimeno, Santi Cortells) i del PSOE (Montse Ferrer); i, òbviament, molta gent d'aquestes formacions o properes a ells. Però, sobretot, gent de peu, molta gent d'aquella que no va normalment a les manifestacions, però que se sentia indignada per l'intent de tancar "la catalana", com popularment es coneix la TV3 al País Valencià.


En un moment donat, va prendre la paraula el delegat d'Acció Cultural, Antoni Royo, que es va adreçar en primer lloc als convocants "hagen estat qui hagen estat", felicitant-los per l'èxit de l'acte, i va informar en nom de l'entitat de la situació actual, després de les declaracions del conseller Rambla. El comunicat que l'entitat ha distribuït posteriorment, en la mateixa línia, diu el següent:


"Volem felicitar-vos i felicitar-nos per l'èxit de la convocatòria de concentració en exigència del manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià. Més de 2.000 castellonencs ens hem concentrat davant la Casa dels Caragols, en un acte caracteritzat pel comportament escrupulosament democràtic dels assistents, acompanyat, aixó sí, d'una total fermesa en l'exigència de TV3 i en la denúncia a la llibertat d'expressió i d'informació que suposaria el seu tancament.


Recordem que, tal i com s'hi ha informat, si el tancament dels reemissors anara endavant, us convocarem el dia que estiga previst el del Bartolo, per a que tots els que pugueu us concentreu allí mateix a l'hora que oportunament indicarem i després, a les 20 hores d'eixe mateix dia, a la plaça Major de Castelló. Esperem que aquesta gent faça marxa enrere i no calga arribar a aquest extrem però, per suposat, si cal arribarem. I recordeu que, en qualsevol cas, el que sí que es manté és la convocatòria de la manifestació del 5 de maig a València, on hem de ser milers i milers els valencians que diguem no a tota la política antivalenciana del PP, de la qual el tema de TV3 sinó és sinó un esglaó més, l'últim per ara".


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.