#1 04-01-2007 10:14:39

olocaui
Membre

Camp del Turia i Olocau

Hola, em dirigisc a este fòrum per a manifestar la meua opinió sobre els Pai's que van a destroçar a olocau i a la Serra Calderona, el alcalde es del PSPV però no es nota, perque, diu ser d'esquerres i te més tracte amb les altes esferes del PP que amb el seu propi partit, yo nomès voldria deixar la meva opinio i dir-li a EU, ERPV, Bloc, i al propi PSPV que paren aquesta barbaritat, que es el 2on Pai més gran d'Europa i els veïns estem en contra, em montat una associació pero no ens fan cas. NECESSITEM AYUDA URGENT!!!!! (Per més informació entreu en: http://olocau.org/el_prego/ ). Gracies.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#2 04-01-2007 10:24:07

Re: Camp del Turia i Olocau

"Necessitem AJUDA!!!" smile
Algú em pot explicar que es un Pai?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 04-01-2007 12:27:04

olocaui
Membre

Re: Camp del Turia i Olocau

un Pai es un Pla d'Acciò Integrada: construir moltes sense raò vivendes al costat d'un poble que no arriva ni a 200 habitants.es un desgabell perque matara al poble i a la serra i a mes a mes eixa no es la forma que te el PSPV per contruir, en el seus proposits deia que anaven a construir poc a poc pero ens a traït.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#4 04-01-2007 17:26:50

el jonc
Membre

Re: Camp del Turia i Olocau

Reproduïsc el text integre que Esquerra-Camp de Turia va transmetre on feia referència del PAI d’Olocau el 29 d’octubre del passat any. Aquesta bestiesa va ser informada al diputat Agustí Cerdà per realitzar les gestions pertinents i que a hores d’ara, per les informacions que puc dir no ha habut cap resposta a  aquesta decisió impròpia de polítics que no s'estimen aquest País.

Esquerra desaprova el PAI d'Olocau i exigeix que aturen aquesta escala especuladora.

Esquerra-Camp de Túria, per mitjà del seu secretari, Miquel Albero, rebutja totalment el projecte de PAI programat a la localitat d'Olocau. Amb aquest nou projecte tot el sudest de la nostra comarca quedaria totalment urbanitza't. El que més a sorprés a Esquerra és que els promotors d'aquest nou PAI són els dirigents del PSPV. "Aquesta és la hipocresia que envolta el PSPV, que recordem fa unes setmanes va presentar una moció de censura per aquest mateix tema, és a dir, l'excesiva acumul.lació de PAI's" paraules que va esmentar el dirigent republicà.
D'altra banda, aquest projecte també afectarà al que és el conjunt del poble, ja que passaran de 1.200 a 25.000 habitants. També pot afectar a la situació mediambiental, perquè recodem que Olocau està col.lindant amb la Serra Calderona.
Per últim, des d'Esquerra, remarquem les paraules de l'alcalde, el qual ha deixat enteveure la possibilitat de fer un referèmdum. Doncs li exigim que no siga un possibilitat, sinó una obligació per a què el poble puga decidir si vol o no vol el PAI.
Exigim que no sols a Olocau, sinó a quasi tots els pobles de la nostra comarca (Llíria, La Pobla de Vallbona o Bétera), que aturen aquesta escala especuladora i destructora del nostre territori.



Amic d’Olocau us podeu adreçar al correu electrònic de la secció local de Camp de Túria d'Esquerra; lliria@esquerra.org i així transmetre el treball realitzat per la vostra associació, suggeriments i a més mantindre contacte permanent per tractar aquesta situació.

Salutacions i benvingut al portal d'antiblavers.

Última edició per el jonc (04-01-2007 17:44:57)


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#5 04-01-2007 19:03:10

olocaui
Membre

Re: Camp del Turia i Olocau

Moltes gracies per la teva ajuda, ya he informat a l'associació i l'he publicat a la pagina web del poble, el meu correu es olocau1931@gmail.com, perfavor si tens mes informació no dubtis en ferla arrivar, GRACIES!!

VISCA LA REPUBLICA FEDERAL !!!!!!!


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.