• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2024

#1 30-12-2023 17:34:10

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2024

Benvolguts amics:

L'equip d'antiblavers (www.antiblavers.org i www.antiblavers.net) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d'any 2024.

Com a notícia, potser alguns ho han vist ja, però anunciem que enguany hem traduït la web al francès i a l'alemany. En els apartats traduïts veureu en la part superior dreta les banderetes de les altres llengües disposables. Aquesta traducció s'uneix així a la que ja férem l'any passat a l'anglès i al castellà. Més motiu de lluentor de la nostra web, i motiu perquè els nostres nombrosos enemics i envejosos, com diria el gran Toni Cucarella (amic nostre per cert) rosseguen ferro.

L'actualitat imminent valenciana i els atacs que està fent el nou govern de PP-Vox a la nostra terra (i també a la nostra terra germana balear) mereixen un comunicat especial, ço que farem quan tinguem temps, perquè nosaltres, a diferència dels nostres enemics, treballem i no perdem el temps. També denunciarem la increïble passivitat del nacionalisme valencià, sobretot de l'oficial, que representa Compromís. Això es deu sens dubte a haver assumit una part de l'ideari neoblaver i també a la comoditat de part dels seus dirigents, que han assumit souets i poltronetes. Al cap i a la fi, neoblaverisme i poltronetes són conceptes sinònims, com sovint hem denunciat. Però com diem, d'això farem un extens i detallat comunicat. 

No oblidem tampoc els vells enemics i rivals de la web. Per exemple anem a reactivar la campanya perquè tiren Vicent Baydal de cronista de València. També hem encetat una campanya perquè li lleven el nom d'un carrer de Torrent (Horta Sud), dedicat al blaver de nefast record Vicente González Lizondo.

Altres campanyes són més entranyables i necessàries, com la campanya a favor dels llauradors valencians de taronja.

Respecte al motiu principal de la web, que és la lluita contra el blaverisme i la seua derrota, creiem que l'objectiu està ja aconseguit. No sols el blaverisme ha fracassat electoralment (i no sembla que se'n vaja a recuperar a curt termini), sinó que el GAV vengué la seua històrica seu a Russafa, entre altres coses, senyal inequívoc de decadència i derrota. Servisca aquesta felicitació, doncs, com a comunicat on proclamarem la derrota (amb totes les cauteles necessàries) del blaverisme, i la reorientació dels objectius de la web.

Ja vàrem parlar l'any passat del perill del neoblaverisme i de com l'Església catòlica valenciana continua siguent la institució més castellanitzada del PV, i està ridículament presa i controlada en la seua cúpula per un grup de gent blavera de la ciutat de València ja totalment marginal.

Continuarem denunciant això i lluitant contra aquests fets. Però la lluita principal de la web ha vingut reorientada a conseqüència de la mort sobtada d'En Pere Riutort i Mestre. Amb Pere tinguérem una relació molt estreta, que no anem a detallar ací per a no donar pistes als enemics. I per això mateix sabem, com expliquem en el comunicat que els darrers anys de la seua vida fou presumptament estafat per dos personatges: Lluismi Campos i Joan Mansanet. Són dos personatges que li deuen molt a Pere, sobretot Lluismi, qui no seria res sense Pere. Sobre Mansanet curiosament fa poc escrigueren a la web informant de moltes presumptes estafes on aquest xic hauria pres part, i aquesta seria, doncs, una més. Com hem dit sovint, qui estafa nacionalistes és pitjor que els blavers, i no mereix ser anomenat nacionalista.

En qualsevol cas, ningú no se mereix ser estafat per dos espabilats i caradures com aquests dos. Sobretot, és inconcebible que Compromís, partit al qual pertanyen, encara no els haja tirat. Per això mateix, la lluita contra aquests dos personatges esdevé l'objectiu prioritari de la web.. A partir d'ara, i fins que no aconseguim l'objectiu, dedicarem tots els esforços a aclarir els fets i, com diem, a que aquests dos siguen apartats del nacionalisme valencià (i de la vida pública si és possible), per a sempre.

I ara ells ho llegiran, i com se creuen que els seus mafiosos padrins els protegeixen per a sempre, no els va a passar res. Però res no és etern. I les nostres campanyes són efectives. I al cap i a la fi, si hem aconseguit derrotar el blaverisme, que tenia molts més mitjans i influències que aquests dos, aquests no ens duraran massa. I així serà.

De moment, tots els que teniu informació sobre Joan Mansanet i Lluismi Campos, passeu-nos-la als e-mails de la web:

contacte.antiblavers@gmail.com

antiblavers.confidencial@gmail.com

Com veieu per tant, estem plens de projectes i il·lusions. I ja anunciem que anem a reactivar les campanyes de tota mena després de l'arribada al poder al govern valencià del PP-Vox. Ells es creuen que ja ens han derrotat, i va a ser tot el contrari.

Que tingueu, doncs, un bon any 2024.

Equip d'antiblavers.

http://peristilo.files.wordpress.com/2009/07/d04-van-der-weyden-adoracion-de-los-reyes-magos-hacia-145.jpg?w=740

Adoració dels Reis per Roger van der Weyden (ca. 1450).

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2024

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.