• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració profunda de la llista de "Blavers d'ara"

#1 30-07-2023 11:26:57

Webmestre
Administrador

Reestructuració profunda de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Com fem periòdicament, actualitzem la llista de "Blavers d'ara". Altres voltes hem actualitzat sols la part relativa a "persones". En aquest cas, però, hem fet una reestructuració completa i integral de totes les seccions:

1-Partits polítics i sindicats:

Ací constatem amb alegria que el blaverisme polític és totalment marginal i està desapareguent. Hem tret de la llista els dos partits blavers clàssics: UV i CV, perquè ja no té sentit que estiguen. UV estava mig inactiva i CV en "hibernació" segons el seu antic líder Juan García Sentandreu. Ambdós partits semblen ja estar inactius del tot, i per tant, no té sentit que estiguen en la llista, que té sobretot una funció d'estar actualitzada.

També ha desaparegut el partidet "Som Valencians" de Jaume Hurtado. Com tants altres partits i moviments blavers, era un partit personalista al voltant del seu líder Jaume Hurtado. Es coneix que aquest xic, doncs, s'ha cansat de la política, o més possiblement no té ja recursos econòmics per a mantenir aital partidet.

Entren en canvi dos partidets totalment minoritaris: "Lo Nostre" i "Valencia Unida". El primer està estructurat al voltant d'un tal Tomàs Melià. El segon és l'enèssim intent del fill de l'històric blaver Vicente González Lizondo, que es diu Vicente González-Lizondo, d'encapçalar el blaverisme igual que feia son pare.

En les darreres eleccions autònòmiques de 2023 s'han format dos coalicions de diverses agrupacions blaveres: "Decidix" (ANV, REPO, POBLE i altres) i "Units per Valencia" (Valencia Unida, Lo Nostre i altres). Les dos han obtingut un rotund fracàs en aquestes eleccions autonòmiques, amb uns resultats testimonials.

Resten també "España 2000" i el "Sindicato Independiente", que són dos entitats bàsicament espanyolistes, però amb un fort component anticatalanista. Pel que fa a "España 2000" continua siguent un partit marginal, sense regidors ja al País Valencià.

2-Grups i entitats:

Ací hem tret de la llista diverses entitats blaveres que ja estan inactives. En primer lloc, la "Fundació Nou Valencianisme", que és una fundació que fundà Juan García Sentandreu en la dècada del 2000 per a promoure diverses entitats i iniciativesblaveres.

En segon lloc, la "Federación de Entidades Culturales del Reino de Valencia". Aquesta entitat data dels temps de la transició, quan nasqué el blaverisme, però que sembla ja inactiva.

En tercer lloc, tres entitats fundades en la dècada passada amb l'intent de reviscolar el blaverisme: El "Círcul Cívic Valencianista", la "Plataforma Valencianista" i "Junts front a l'AVL". Foren tres entitats fantasmes, articulades al voltant d'un individu estrambòtic anomenat Ferran Chiva, que sembla que també s'ha cansat i/o
s'ha quedat sense recursos econòmics, com el Sentandreu.

Per últim, hem tret la "Curva Nord", que era el resultat d'una reestructuració dels "Yomus". D'ençà que tiraren els Yomus majors de 35 anys (que eren els més radicals) de Mestalla en  setembre de 2019, han quedat prou afeblits, i ja no disposen ni de pàgina web. Finalment, en 2021 acabaren dissolguent-se.

3-Empreses:

En aquest apartat hi ha hagut poques variacions. A més d'algunes actualitzacions, hem eliminat dos empreses. Una es Granada 3, que sembla haver desaparegut. Altra és la famosa Orxateria Daniel d'Alboraia (Horta Nord). La pàgina web d'aquesta empresa tenia l'opció de valencià amb ortografia blavera, però aquesta opció ha
desaparegut i la web està sols en castellà. Possiblement els que professaven la ideologia blavera eren els membres d'aquesta família de més edat, i en desparèixer aquests, els més joves ja no professarien aquesta ideologia.

4-Persones:

Ací sí hem fet una profunda reestructuració de la secció. Anem a repassar, doncs, qui entra i qui ix d'ella:

-Entren:

-Jesús Albiol: Regidor del partit Vox a Borriana (Plana Baixa), tristament famós per haver promogut el cessament de la subscripció de l'Ajuntament d'aquesta localitat a una sèrie de revistes en llengua catalana. L'Ajuntament de Borriana ha reculat a la fi però degut a la pressió popular. És un individu també que està en plets amb la seua antiga empresa, per la qual cosa és un personatge fosc.

-Salvador Miralles: Figura destacada de la coalició blavera "Decidix", que obtingué uns resultats residuals en les eleccions autonòmiques de 2023.

-Tomàs Melià: És el dirigent destacat del partidet blaver "Lo Nostre". Aquest partit se presentà aliat amb el partit blaver ''Valencia Unida'', dirigit per Vicente González-Lizondo en les eleccions autonòmiques de 2023, obenint uns resultats residuals.

-Pere Álvaro: Aquest és un home de l'òrbita de Compromís que va d'humorista i que ix en alguns podcasts de ràdio suposadament d'humor, com ara La Comoditat Valenciana. Tanmateix, degut a algunes disputes en  Twitter, ha publicat informació d'un dels nostres col·laboradors, així com l'ha amenaçat de mort.

https://i.imgur.com/FupEpbR.jpg

https://i.imgur.com/vEo7jsV.jpg

Tot molt en la línia del que feia el GAV, per molt que aquest individu siga suposadament nacionalista. I és que una part del poble valencià confon allò bròfec amb allò graciós, i això acaba degenerant en mala educació i gamberrisme.

Ja ha estat denunciat, però encetarem campanyes contra ell i els seus programetes de ràdio. i en qualsevol cas, això és raó més que suficient perquè entre en la llista.

-Ixen:

-Jaime Sancho: Aquest canonge de la catedral de València ha estat el principal responsable de la preocupant castellanització de l'Església catòlica al País Valencià. Però tenim notícies que ja té una edat avançada i estaria amb problemes de salut i retirat. Per això decidim treure'l de la llista.

-Jaume Hurtado: Principal responsable del partit blaver "Som Valencians", que sembla haver desaparegut, bé per manca de suport electoral, bé més probablement, per manca de liquidesa financera del seu líder, Jaume Hurtado, per a poder finançar-lo. Si ja no existeix el partit, doncs, no té sentit que estiga en la llista.

-Paula Menero i Saborit (aka Redeula): Aquesta xica ja diguérem que és activa en Twitter i altres xarxes socials amb el nom de "Redeula". Aquesta xica ha mostrat una hostilitat enorme envers nosaltres, el nostre projecte i alguns dels nostres col·laboradors. Tot sembla que és perquè no li hem adorat i dit a tot que sí, com fan altres xiquets a les xarxes. Però som adults, i som lliures, i sempre fem allò que creguem que cal fer. D'altra banda, aquesta xica diu que és nacionalista i no té inconvenient a ser amiga de blavers anticatalanistes
furibunds com Jaume Hurtado, que figurava a la llista també per cert.El motiu de treure-la és que aquesta xica ha estat mare fa poc, i això és lloable, des d'ací la felicitem.  Esperem que la maternitat li ajude a treure aquesta odi i aquesta mala educació que ha mostrat envers nosaltres.

I ara resta, doncs, fer una xicoteta explicació de l'ordre que hem seguit en la llista:

-En primera posició segueix Maria Consuelo Reyna. I és que, encara que siga a nivell simbòlic, tothom ha de saber el mal que va fer aquesta dona durant més de 20 anys al capdavant de Las Provincias primer i del Diario de Valencia després.

-En segona posició posem a Jesús Albiol, regidor de Vox a Borriana (Plana Alta) que ha censurat revistes escrites en valencià en aquell Ajuntament, encara que l'Ajuntament al final i degut a la pressió popular, ha fet marxa enrere.

-En tercera posició hem posat a Vicente González-Lizondo fill de Vicente González Lizondo, de nefasta memòria. Aquest xic s'entesta en intentar fer el mateix que feia son pare, anticatalanisme tronat. Potser no entenen la veritable valencia, perquè aquesta familia és d'origen foraster (provenen de Casas Ibáñez, província d'Albacete). Sembla en qualsevol cas, l'activista blaver més actiu a hores d'ara, i per això l'hem posat en tercera posició.

-En quarta posició hem posat a la nostre vella coneguda Cristina Seguí. Una dona que tampoc es cansa de fer activisme anticatalanista, encara que ella és d'origen ben català. El més delirant és que ara l'ha llogada una televisió catalana poc important per a fer de comentarista. Aviat encetarem una campanya informativa a aquesta televisió. Perquè si ella difama contínuament Catalunya, no deu, doncs, treure beneficis gràcies a Catalunya.

-En cinquena posició hem posat a Lluís Fornés el Sifoner. L'evolució d'aquest individu és d'allò més patètic. De cantant de la Nova Cançó més o menys graciós, passà a censurador de paraules "catalanes" en Canal 9, a pesadíssim occitanista i a neoblaver. Ara ha combinat l'occitanisme amb el neoblaverisme i el resultat ha estat un veritable odi anticatalà, acusant els catalans d'haver impedit la unificació amb l'occità i de ser això la causa principal dels problemes lingüístics i nacionals dels valencians (!!!). El problema és que aquest senyor està jubilat i es coneix que no té altra cosa a fer que difondre aquestes delirants idees. Això unit al seu histrionisme fa que els darrers anys estiga caiguent en el patetisme. Per això mateix li diem: CALLE JA SR. SIFONER. Torne's a sa casa, visca tranquil els anys de vida que li resten (que esperem que siguen molts) i deixe de molestar.

-Entre les posicions sisena i novena estan Joan Mansanet, Lluismi Campos, Pere Mayor i Enric Morera. Pere Mayor i Enric Morera són els que han promocionat dos personatges dels quals hem parlat ja: Joan Mansanet i Lluismi Campos respectivament. Al voltant del nostre comunicat respecte al decès de Pere Riutort ja parlàrem de les presumptes estafes de Campos i Mansanet, i de com eixos dos són objectiu priotari de les campanyes de la nostra web, després de María Consuelo Reyna, com hem dit adés. Però, insistim, Campos i Mansanet han arribat on han arribat perquè han tingut el patrocini i promoció de Morera i Mayor respectivament. I per tant, ells també ne són responsables.
Morera i Mayor ja tingueren un paper important en el seu dia en el procés que dugué a treure el grandiós Francesc de Paula Burguera del capdavant de l'antic PNPV, que acabà convertint-se en la UPV a mitjans dels 80 del s. XX. Fou un procés dirigit per un personatge fosc i tèrbol, Josep Lluís Blasco a qui Pere Mayor obeïa com un oracle.
Diuen ara que Pere Mayor està ficat en negocis tèrbols al centre d'Europa.
Cert que Mansanet no té càrrecs ara al nacionalisme valencià, però n'ha tingut. I en qualsevol cas deuria de ser tirat del partit i del moviment. Quant a Campos, està de cap de gabinet d'Enric Morera. Llavors la pregunta és evident: Enric Morera és tonto? Té fama de babau i ninot, però no se port ser més tonto de tenir com a home de confiança un personatge així.
La connexió directa, doncs, de Mayor i Morera amb Mansanet i Campos respectivament, justifiquen de sobres la seua inclusió en la llista, i en posició rellevant.
PERQUÈ QUI ESTAFA UN NACIONALISTA ÉS PITJOR QUE ELS BLAVERS.

-En posició desena i onzena estan dos nous polítics blavers: Salvador Miralles i Tomàs Melià, figures destacades de la coalició Decidix i del partit Lo Nostre. Són partits molt xicotets, amb implantació pràcticament sols a la comarca de l'Horta, i que han tret uns resultats residuals en les eleccions autonòmiques de 2023.

-En posició dotzena està Enric Esteve, president de l'entitat blavera Lo Rat Penat.

-En posició tretzena posem a Pepe Herrero. Aquest periodista radiofònic està investigat pels aldarulls del 9 d’Octubre de 2017. Eixe dia ell féu una crida a través de totes les xarxes socials en què es mou a boicotejar la manifestació nacionalista.

-En posició catorzena està José Luis Roberto, el partir del qual, España 2000, continua la seua línia descendent i ja no té cap regidor al País Valencià. El propi José Luis Roberto està ja vell i decrèpit.

-En posició quinzena i setzena hem posat a dos periodistes nascuts al País Valencià però d'origen madrileny o castellà, i profundament espanyolistes: Jorge Javier Esparza i Cake Minuesa. Cake Minuesa possiblement puge posicions en el futur, perquè no fa més que provocar nacionalistes, degut al seu histrionisme natural.

-Entre les posicions setzena i dinovena hem posat a les tres màximes figures intel·lectuals del neoblaverisme al País Valencià: Vicent Baydal, Ferran Esquilache i Frederic Aparisi.

Sobre Baydal ja hem parlat abundosament en altres fils, en la campanya contra el seu nomenament com a cronista de València i en la denúncia que li hem fet a ell i altres amiguets seus, i no anem a repetir ací la seua manca de rigor científic, la seua manipulació constant, les seues ganes de trepar i eixir a tots els mitjans, el seu autobombo contant, etc. Esquilache és una mena de gosset seu, i segueix el seu "mestre" en totes aquestes coses.

La seua inclusió en la llista, a diferència dels altres, sí que tindria una certa justificació, ja que són neoblavers. És a dir, no són blavers en sentit clàssic, sinó que pretenen fer una construcció històrica a partir de l'Edat Mitjana (de la qual diuen ser experts) on el Regne de València apareix com a entitat diferenciada del Principat de Catalunya. I aquesta és una idea obsessiva de Baydal i Esquilache, que pretenen justificar amb suposades troballes documentals i fent el cherry picking que tant critiquen. Com hem denunciat, la motivació principal seua és pensar que això donarà vots a la coalició Compromís, i llavors ells podran accedir a les prebendes que tant anhelen. Però en primer lloc, Compromís no té ni de bon tros el copyright del nacionalisme valencià, hi han altres partits nacionalistes valencians com ERPV, Demòcrates Valencians, la CUP (amb regidors en alguns pobles) i altres. En segon lloc, les seues prebendes, souets, poltronetes, subvencions, etc. són nacionalisme valencià? PER SUPOSAT QUE NO. No ens interessen ni tenen res a veure. I aquesta motivació és la causa darrera perla qual aquests xics (i algun altre) estan intentant fer tota aquesta nova reconstrucció històrica.

D'altra banda la història no se pot canviar segons interessos polítics. Això s'ha fet en altres llocs i moments i és perillosíssim. Recorda l'Ahnenerbe dels nazis, que cercava avantpassats de la raça ària a Bolívia o al Tíbet (sic!).

Els altres dos, sobretot Esquilache, són una mena dels seus esbirres. Aparisi a més és un xic força cregut.

-En posició vintena hem posat a Pere Àlvaro. els motius pel qual li hem posat, ja els hem exposat més amunt.

-En posició número 21 hem posat a Paquita Chilet. Aquesta dona és l'actual presidenta del GAV. Per aquesta raó té rellevància suficient per a figurar a la llista. Tanmateix, com hem dit ja, aquesta dona sembla haver dut al GAV a un camí de moderació i constructiu. Per això té tot el nostre aplaudiment i recolzament.

-Entre les posicions número 22 i 25 hem posat als que posdem considerar "intel·lectuals" blavers: Vicent Iranzo, Voro López, Toni Fontelles i Sandra Ombuena.

-I tanquem la llista amb dos velles glòries blaveres: Carles Recio i Baltasar Bueno.

Contuarem, doncs, actualitzant la llista i informant-vos.

Desconnectat

 

#2 06-08-2023 19:18:10

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració profunda de la llista de "Blavers d'ara"

I ens veiem obligats a fer un xicotet apunt en la llista. Hi ha un cas que no és de moment per a posar-lo en la llista però que mereix ser difòs. I és que, si Pere Àlvaro és un treballador del sector del taulell, que com qui diu no té gaire llums, com ha obtingut dades nostres? Doncs perquè algú se les ha passades. I qui pot ser eixa persona? Doncs després de certes investigacions, creiem que ja ho sabem: Un tal Andreu Mas. Aquest és un xic d'Aldaia (Horta Sud), que diu treballar de realitzador audiovisual i que està vinculat a l'entorn de Compromís.

https://i.imgur.com/Gpj0hNV.jpg

Aquest xic és íntim amic de na Paula Menero i Saborit, més coneguda com a Redeula a les xarxes. Aquesta xica també presumia de tenir dades nostres:

https://i.imgur.com/nE2Jx3V.jpg

I quina obsessió amb el tal Lluís. No saben que l'equip d'antiblavers som molta gent.

Doncs creiem que el tal Andreu Mas és qui subministrà la informació per alguns indicis. En primer lloc, aquest xic presumia d'usar certs BOTs per a treure'n informació:

https://i.imgur.com/PuHZ2z6.jpg

https://i.imgur.com/SF1m3iu.jpg

D'altra banda, aquest xic ha fet tractes amb blavers, enemics nostres, que li poden haver passat info nostra extreta dels diferents judicis que hem tingut amb ells. I ací ne tenim la prova:

https://i.imgur.com/K0HEUXv.jpg

I qui és aquest "Nits de tormenta"? Doncs tenim indicis que és presumptament ni més ni menys que un dels màxims enemics blavers que hem tingut, Francisco Albiñana Barber:

https://i.imgur.com/QqWwyPd.jpg

Qui vullga saber més sobre aquest xic (Paco Albiñana), pot seguir aquest fil. A aquest xic el derrotàrem judicialment en 2018, on se li imposà  una condemna definitiva a pagar 600 €, més el que li costara l'advocat i procurador. Aquest fou un cop definitiu, i aquest xic desaparegué de les xarxes (i sembla que també de la militància activa en el blaverisme) des d'aquell moment.

També la citada Redeuleta se féu amiga de blavers en el seu dia, en aquest cas de Jaume Hurtado, "desparegut" líder del partidet "Som Valencians" (també desaparegut he he):

https://i.imgur.com/MFlt9Yz.jpg

Però tornant a Andreuet, doncs ja veieu quina classe de xic és: Capaç de jugar brut i de fer-se amic de blavers amb tal de fotre'ns (o intentar-ho perquè mai ens ha fet gran cosa al final). I tot, a l'igual que en el seu dia la Redeuleta i els seus amics, sols per dur-li la contrària, per no dir que són els més guays i ho fan tot bé, etc. per portar-se en definitiva, com uns xiquets (el que són).

Així doncs, centrant-nos en Andreu Mas, hem tingut l'equip d'antiblavers seriosos debats de si posar-lo en la llista o no. El motiu és que ha estat riguent-li les gràcies al ja citat Pere Àlvaro en la darrera disputa que hem tingut amb ell. I d'altra banda, tornant a l'inici, fent una seriosa reflexió de qui li pot haver passat a Pere Àlvaro info personal nostre, sols pot haver estat aquest xic, per les raons exposades. I sobretot, porta anys fent de "xivato" dels nostres enemics. I fer de "xivato" és una cosa repugnant en si, mal vista en quasi totes les cultures i situacions (en la presó, per exemple, solen acabar molt mal).

Hem pensat, però, que aquest xic no té suficient entitat ni categoria per a posar-lo en la llista. I d'altra banda, potser se sentiria important amb això. Però hem pensat també que la seua actuació deshonesta i miserable cal que se conega. I per tant, la contem en aquest fil. Igual amb la Redeula, ha estat mare fa poc i per això l'hem treta de la llista, però cal que se sàpiga com actua, i això que ací contem una mínima part de les seues actuacions contra nosaltres.

I bo, això és tot de moment. Si aquests xics continuen incordiant i molestant (i portant-se com feien els del GAV al remat), no ens deixaran més remei que incloure'ls en la llista (en el cas de la Redeula, de tornar-la a posar).

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració profunda de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.