• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2018

#1 02-01-2018 18:58:49

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2018

Benvolguts amics:

L'equip d'antiblavers (www.antiblavers.org i www.antiblavers.info) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d'any 2018, i en aquest cas, també un bon dia de reis, que esperem que siguen generosos enguany amb tots vosaltres.

Enguany s'ha complert el segon any del canvi polític al PV, i com sol passar, hi han llums i ombres. En general, hi ha llums perquè s'estan arreglant moltes coses que calia arreglar. D'ombres, però, hi han més de les que deurien. Sobretot, sobta el retard en engegar el nou Canal 9. S'estan fent ells sols un embolic legal que està retardant desmesuradament les coses. També és lamentable com Compromís, sobretot al cap i casal, està cedint ja massa vegades a les pressions i el joc brut de la dreta valenciana, sobretot a Las Provincias. El PSOE valencià féu això quan governà, i ja veieu com ha acabat. Ells volen acabar igual? Doncs fent això ho aconseguiran...

Hi ha tanmateix un projecte il·lusionant, que és el de Demòcrates Valencians. És un projecte que podem definir com a necessari. Al PV, igual que a tots els països normals, cal un partit que vertebre el nacionalisme de centre-dreta. És una iniciativa que a més recull una brillant tradició, que arrenca dels prohoms de la Renaixença Valenciana, i passa per figures com Ignasi Villalonga o Nicolau Primitiu. Per no parlar del PNPV a la transició i de la figura de Francesc de Paula Burguera, personatge admirat per nosaltres i a qui tinguérem la sort de conèixer en persona fins i tot. Des d'aquesta modesta web els desitgem, doncs, molta sort, i fins i tot ens oferim a col·laborar amb ells en allò que siga adient.

Respecte al motiu principal de la web, que és la lluita contra el blaverisme i la seua derrota, creiem que l'objectiu està ja aconseguit. No sols el blaverisme ha fracassat electoralment (i no sembla que se'n vaja a recuperar a curt termini), sinó que el GAV vengué la seua històrica seu a Russafa, entre altres coses, senyal inequívoc de decadència i derrota. Aviat emetrem un comunicat on proclamarem la derrota (amb totes les cauteles necessàries) del blaverisme, i la reorientació dels objectius de la web. Ens dedicarem d'ara en avant potser més a coses culturals, ja veureu, tenim moltes sorpreses. Això sí, continuarem amb els processos judicials que duguem avant contra diversos blavers, en especial contra un xiquet que es veu que té poca feina (o senzillament no en té i el mantenen els pares als seus vora 40 tacos) i es passa el dia escrivint parides (amb faltes d'ortografia i tot) contra un col·laborador nostre. Tantes difamacions no li eixiran de bades, i qui fa una cosa, ha d'assumir les conseqüències, davant la justícia en primer lloc i en general en segon. Dient tantes tonteries a més, ens ho posa tan fàcil per a fer-li noves denúncies...que és el que anem a fer. No descartem tampoc fer-li una visita amb els nostres col·laboradors de la seua comarca per a demanar-li explicacions en persona (sempre dins de la llei i amb allò que ell no en té, educació). I bé, prou de parlar de borinots.

Que tingueu, doncs, un bon any 2018.

Equip d'antiblavers.

http://peristilo.files.wordpress.com/2009/07/d04-van-der-weyden-adoracion-de-los-reyes-magos-hacia-145.jpg?w=740

Adoració dels Reis per Roger van der Weyden (ca. 1450).

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja un bon any 2018

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.