• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reactivació de totes les nostres campanyes

#1 15-08-2016 20:14:46

Webmestre
Administrador

Reactivació de totes les nostres campanyes

Benvolguts amics:

De tots és sabut que els nostres enemics no són especialment laboriosos. Per això es passen tot el dia en internet dient parides. Nosaltres, però, aprofitem tots els moments per a fotre'ls canya. Així doncs, hem aprofitat els primers dies de les nostres vacances per a reactivar totes les campanyes contra ells:

1-Campanya judicial contra Paco Albiñana Barber:

No anem a repetir per què aquest xiquet blaver és objectiu prioritari de la nostra web. Li hem denunciat ja unes quantes vegades, i sempre s'ha arxivat el tema, però continuarem denunciant-lo fins que reba el seu càstig judicial pertinent. Seria fantàstic dur-lo a la presó, allà aquest xic faria una cosa que sembla que no ha fet encara, que és treballar dur (per això es passa tot el dia en internet dient parides). Els darrers temps sembla que està callat. Això deu fer, però el càstig judicial no se'l treurà ningú.

De moment estem ultimant una denúncia i anem a preparar-li una gran demanda.

2-Campanya per a il·legalitzar el GAV:

El GAV està totalment acabat, ja no fan ni pintades, i han venut la seua seu històrica de Russafa, que devia ser molt gran, amb biblioteca i saló d'actes, per un baix prop de la zona de Tres Forques. Senyal inequívoc de decadència. Però això no és prou, l'odi està inherent a ells, i en qualsevol moment poden reviscolar, igual que un virus. Per això la solució òptima és la seua il·legalització.

Més i més gent està interessada en això. A destacar que els xics de Podem del País Valencià hi estan plenament interessats. També gent de molts altres col·lectius antifeixistes, nacionalistes i d'esquerres.

Alguns de Compromís a nivell individual hi han mostrat interès també. És una llàstima que alguns dels seus dirigents no hi estiguen interessats.

Aquesta campanya revestirà diverses modalitats, que ja anirem dient, no anem a donar pistes a l'enemic.

3-Campanya per a tancar valenciafreedom:

No anem a repetir tampoc el que suposa aquesta web i el missatge d'odi i de calúmnies constants que transmet.

Per això, ens hem posat en contacte amb les autoritats mundials d'internet, que de ben segur que faran alguna cosa. No debades, moltes webs feixistes, racistes i d'extrema dreta s'han tancat arreu del món.

4-Campanya per a tirar de la professió l'advocat del GAV:

Com ja diguérem en el seu dia, hem presentat fins a la data 4 reclamacions contra l'advocat Vicente Carlos Boluda Crespo en l'ICAV (Il·lustre Col·legi d'Advocats de València), però no hem rebut resposta.

Llavors la solució és acudir a instàncies que estan per damunt de l'ICAV, de l'Estat espanyol i internacionals.

I bé, això és tot, de moment. Esperem que aquestes notícies no torben massa les (sempre merescudes) vacances dels nostres enemics, en especial dels afectats més directament per les nostres campanyes, i que puguen acabar-les en pau i felicitat. D'altra banda, seran les darreres vacances que alguns d'ells podran gaudir en llibertat.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reactivació de totes les nostres campanyes

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.