#1 14-06-2015 01:47:10

Webmestre
Administrador

Felicitacions a Joan Ribó

Benvolguts amics:

Sabeu que ja tenim alcalde oficial de València, que serà en Joan Ribó, de la Coalició Compromís, així com un nou govern municipal, entre aquest partit, el PSPV i la coalició València en Comú.

Tenim l'obligació de felicitar el nou alcalde per moltes raons. En primer lloc, perquè Joan Ribó és nacionalista, i per tant, hem d'alegrar-nos que siga alcalde de València un nacionalista. En segon lloc, perquè parla valencià, i no teníem alcalde valencianoparlant des del temps de Pérez Casado (Clementina Ródenas també era castellanoparlant). En tercer lloc, perquè és nascut al Principat de Catalunya (tot i que ha viscut la majoria de la seua vida a València), i això és tot un símbol. Fou molt normal en els inicis del Regne de València que molta gent del Principat tinguera càrrecs ací (i molts valencians en el Principat de manera recíproca). Però per desgràcia, el blaverisme ha conduït els darrers anys, entre altres moltes coses, a una desconfiança i recel d'una part de la població valenciana, i en especial de la ciutat de València, envers tot allò que provinga del Principat de Catalunya. El fet de tenir València un alcalde nascut al Principat és tot un símbol que aquests recels i manies han desaparegut per fi. Per a la gent que creiem en els PPCC, té encara més simbologia.

En quart lloc, Joan Ribó ens donà suport personal en octubre de l'any passat quan la senyoreta Cristina Seguí intentà intimidar-nos. Ens telefonà en persona, i això són coses que no s'obliden.

Tenim així plena confiança que ens ajudarà en la lluita contra el blaverisme, que ara amb el canvi polític deu de conduir a la seua derrota final.

En concret, ara és inel·ludible la il·legalització del GAV, que és l'origen del blaverisme, de la violència blavera i de totes eixes manies i desconfiances que han distorsionat les relacions catalano-valencianes que hem esmentat. Confiem i esperem que de la mà del nou ajuntament de València rebrem un suport essencial per a dur això avant.

Reiterem, doncs, les nostres felicitacions al nou equip de govern de l'Ajuntament de València, i al nou alcalde, en Joan Ribó.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 14-06-2015 18:20:21

voiceofaclass
Membre

Re: Felicitacions a Joan Ribó

Moltes felicitacions des d'Alacant també!

Primer vull dir: Moltes felicitats. València es mereix un canvi, un canvi valencià, i valencianista també. La situació de la nostra cultura està en perill, i per molt que ho diguen altres, no, la culpa no és del Principat. La culpa és dels governs títeres del PSPV, i després del desgovern del PPCV amb Rita. La cultura ha sigut posada a un segon pla. I això hi ha que retornar-lo. La cultura, i no tan sols com un mot abstracte, la nostra cultura, és fonamental. Sense cultura, llengua, música, història, no hi ha memòria. I una persona, una ciutat, un poble sense memòria no és res més que un punyat de cossos buits.

Com a segona part, voldria parlar de la meua ciutat, Alacant. Compromís també ha entrat al nostre consistori, per primera vegada en la història (en 1987 va entrar UPV dins d'EUPV, però no va aconseguir regidors del partit), i això, tenint en compte el procés de castellanització que ha patit la societat alacantina des de fa ja més d'un segle, és tot un miracle i una alegria. És cert que només amb 3 regidors és complicat dur a terme mesures. Però no per això hem d'abandonar la il·lusió de que un canvi en la ment dels alacantins i alacantines és possible. Per ara, ja n'ha proposat dues mesures: fer Memòria Històrica llevant carrers que honoren franquistes (que el PP ni s'ha molestat en canviar, com el barri José Antonio), i subvencionar i recolzar el Valencià (Compromís només farà els plens en valencià).

Per això, amb il·lusió i esperança puc dir: que el canvi que ha esdevingut aquests dies vertebre de nou el País Valencià. Ja n'hi ha prou de centralisme, lladreria i autoodi. Toca canvi i memòria.

Felicitats Joan Ribó. Visca el País Valencià!


_________________________________________________________
Tinc senyera on blau no hi ha, i dic ben alt que parle català, i ho faig a la manera de València.

Desconnectat

 

#3 14-06-2015 19:36:13

grixa
Membre

Re: Felicitacions a Joan Ribó

Enhorabona als alacantins!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per l'oficialitat del català a la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord.
Per l'oficialitat del català a la Unió Europea.

Desconnectat

 

#4 14-08-2015 09:37:26

Tomasito
Membre

Re: Felicitacions a Joan Ribó

Feliticats Joan Ribó.

Desconnectat

 

#5 14-08-2015 09:43:01

Tomasito
Membre

Re: Felicitacions a Joan Ribó

He trobat el fòrum molt interessant.

per veure persones amb altres punts de vista al respecte del fet cultural català.

Salutacions

Tomasito

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.