• Inici
  •  » Noticies
  •  » Anàlisi detallada dels resultats del 24-M

#1 28-05-2015 14:13:34

Webmestre
Administrador

Anàlisi detallada dels resultats del 24-M

Benvolguts amics:

Anem a fer una anàlisi detallada dels resultats electorals derivats de les eleccions del 24-M:

-Partit Popular: El Partit Popular és el gran perdedor de les eleccions, sí, però continua siguent el partit més votat i mantenint quotes de poder importants, per exemple la Diputació de Castelló. En aquest sentit, volem cridar l'atenció del fet que en els poblets menuts d'aquesta província aquest partit arrassa. D'aquesta manera, els processos electorals valencians resulten viciats per aquest factor, ja que el sistema electoral espanyol sobredimensiona a més les províncies xicotetes com la de Castelló. Això és un camp de treball, doncs, per als partits valencianistes

Aquest partit sembla haver entrat a més en una espiral d'escàndols i corrupció que presagien una forta crisi seua, també a nivell estatal. No hem de confiar-nos, però, tenen recursos, mitjans de comunicació i suports externs. Hem de treballar així amb totes les nostres forces perquè al PV siguen un partit testimonial, com al Principat.

-Partit Socialista: Els socialistes valencians han tret uns resultats dignes, tot i que han baixat. També semblen en una profunda crisi, en àmbit estatal inclús. Per a un govern de canvi s'ha de comptar amb ells no obstant. Això sí, ha de ser un govern efectivament de canvi. No poden tornar a fer el que feren durant la transició, cedint a tot el que volia la dreta i després governant condicionats per ella. El poble valencià no els ho perdonaria mai.

-Ciutadans: Han tret uns bons resultats i han entrat a gairebé totes les institucions, però tenint present el suport mediàtic que han rebut, són uns resultats més aviat pobres. En la vida, però, les coses no són blanques o negres. És cert que són un partit antinacionalista i profundament espanyolista. En àmbit valencià, però, ja és positiu que aquest partit accepte la unitat de la llengua i l'autoritat de l'AVL. A més la seua nº 1 és d'origen principatí, i en aquesta campanya electoral, excepte els xicots de valencianews, ningú li ha tirat en cara això, cosa que haguera passat fa 10 anys per exemple.

-Podem: També han tret uns bons resultats, tot i que menors dels que s'esperaven degut al carisma mediàtic dels seus dirigents.

Alguns puristes de Compromís els tiren en cara que no són nacionalistes i tot això. Són un partit que accepta la unitat de la llengua i la simbologia històrica valenciana, però. A més tenen una cosa important, i és que semblen disposats a "canviar" les coses en àmbit valencià. S'ha de comptar amb ells, en qualsevol cas, per a governar a diferents llocs de la nostra terra.

A nivell personal, alguns col·lectius d'aquest partit s'han oferit a col·laborar en la nostra lluita antiblavera, i això és una cosa que apreciem de tot cor.

-Esquerra Unida: Els resultats electorals d'aquest partit han estat totalment injustos, quedant-se a un pas d'obtenir representació, tant a les Corts Valencianes com a l'Ajuntament de València. En el final de la legislatura feren un gran treball, i ells són els que han permès que se destape l'escàndol de corrupció de la Diputació de València que ha permès posar fi a la carrera política de Rus. També tingueren la generositat d'integrar en la seua candidatura a ERPV. En la seua llista anava a més Guillem Agulló pare, que a més de ser tot un símbol, és amic personal nostre.

Estem segurs que en els ajuntaments on estiguen representats faran un gran treball.

-Compromís: Hem deixat compromís per al final. És evident que tot nacionalista deu alegrar-se i estar content pels seus resultats en tot el PV. Especialment importants són en la ciutat de València. Francament, nosaltres personalment no esperàvem que anaven a treure eixos resultats, tot i el desgast final de Rita Barberà. Joan Ribó se mereix totalment ser el pròxim alcalde de València, és una persona treballadora, íntegra, honesta. Té l'afegit de ser valencianoparlant (el darrer alcalde valencianoparlant de València fou Ricard Pérez Casado) i originari del Principat, la qual cosa és tot un símbol. A nivell personal, ell ens donà suport personalment l'any passat quan na Cristina Seguí ens amenaçà, i això són coses que no s'obliden. En la llista del cap i casal a més hi ha gent molt valuosa, com Giuseppe Grezzi.

També és molt important la penetració del nacionalisme en les comarques castellanoparlants, amb regidors a poblacions d'allà tan importants com Xiva o Xest. Això és essencial per a vertebrar el PV.

A manera de crítica constructiva, hauríem de fer algunes observacions. Sobretot perquè el nacionalisme valencià no se pot permetre cometre més errors i per això que hem dit, que qualsevol cosa que fem mal, els nostres enemics la difondran tot el que puguen. Ens agradaria així comentar aquestes coses:

1-Mònica Oltra té moltes ganes de ser presidenta, sí, però per a formar el nou govern cal negociar, pactar i si cal, cedir.

2-L'actitud de Compromís amb ERPV aquestes eleccions no ens ha agradat. Haguera estat molt bonic formar una gran coalició nacionalista.

3-Hi han rumors de que alguns assessors seus a l'Ajuntament de València no són del tot fiables. Millor desfer-se de les pomes podrides abans que podrisquen tota la cistella.

4-A tots els nacionalistes ens agradaria que Compromís es definira clarament quant als símbols valencians i no jugaren a l'ambigüitat. Es podria entendre que això ha estat un càlcul electoral. Però ja han arribat al poder, doncs, i no tindrien per què continuar amb aquesta línia.

Però bé, com hem dit, el triomf de Compromís és el triomf de tot el nacionalisme valencià, de tots els que en un àmbit o altre hem estat tota la nostra vida lluitant per aquesta poble i per la nostra nació.

Podem analitzar també els resultats d'altres partits que no han tret representació parlamentària però sí (en alguns casos) municipal:

a) Nacionalistes:

-ERPV: Ja hem comentat en diversos llocs que no ens ha agradat l'actitud de Compromís en el seu moment respecte a ells. Conserven diversos regidors en diverses poblacions, com ara Simat de la Valldigna per exemple. A nivell personal, membres d'aquest partit s'han oferit a ajudar-nos en la lluita antiblavera, i això agraïm de tot cor.

-CUP: Els seus regidors en Burjassot i Pedreguer tenen una simbologia enorme, i ajuden a desfer el mite de blavers i neoblavers de que "el poble valencià no sintonitza amb el catalanisme". Una llàstima que la CUP d'Almàssera s'haja quedat a les portes d'obtenir representació, ja que són amics personals nostres i ens han recolzat en la lluita antiblavera.

b) Antinacionalistes:

-UPyD: Aquest partit sembla ja totalment desfet, també a nivell estatal. Certament Podem els ha arrapat molts vots. Hem d'admetre que la seua líder Rosa Díez ens produïa una especial aversió, i ens alegrem que diga que se retira ja.

-España 2000: Aquest partit es queda amb un sol regidor al PV (a Silla), dels 4 que ne tenia. Hem de fer tot el possible perquè fins i tot aquest regidor el perguen les pròximes eleccions. Cada regidor i votant que té aquest partit és un insult als 24000 valencians executats pels franquistes en 1939. Ens alegra també enormement que el seu cap José Luis Roberto diga que es retira i no es presentarà de nou per a dirigir el partit. Aquest individu ens ha tocat massa els pebrots durant massa temps.

-Vox: Resultats testimonials també d'aquest partidet. És molt important també que els partits que responen a experiments de la dreta espanyola, com aquest, no treguen resultats a la nostra terra, perquè així deixaran d'usar el PV com a camp d'experiments.

-Som Valencians: Aquest partit era el principal partit blaver que es presentava, i el que més pasta sembla que s'ha gastat, amb propaganda en autobusos a la ciutat de València. Els seus resultats també han estat testimonials, i canviant l'argumentació de blavers i neoblavers que hem exposat, podríem dir que "el poble valencià no sintonitza amb el blaverisme".

Ara toca, doncs, pactar, negociar i tots cedir un poc. El PV necessita un govern de canvi. El PV està arrassat per complet i necessita refer-se, reviscolar, sobreviure. Ho repetim a més per enèssima volta: No es poden cometre errors, ja hem comès massa, i els nostres enemics estan totalment a l'aguait.

En aquest sentit, ens agradaria fer les nostres modestes propostes de mesures més urgents que s'haurien de prendre:

1-Atenció als dependents: L'atenció als dependents és un acte d'humanitat i de caritat, més enllà de consideracions de dret i de justícia. Tota la gent amb la qual he parlat estan d'acord en que cal una actuació urgent en aquest camp al PV.

2-Derogació de la llei de símbols: La llei de símbols és un atac no sols al PV, sinó també als PPCC.

3-Ajudes als llauradors valencians: Els llauradors valencians estan en risc d'extinció. Si desapareixen els llauradors valencians desapareix també una manera de veure i entendre el món, una "Weltanschauung", com diuen els alemanys. Els llauradors valencians han estat totalment desatesos durant els darrers 20 anys. Això ha estat deliberat i s'ha fet amb la intenció d'afavorir vergonyosament la construcció. En aquest sentit, cal també una derogació urgent del PGOU de València, amb el qual Rita Barberà pretenia acabar amb la darrera bella horta que encara envolta València.

4-Retorn de RTVV: No cal que expliquem molt per què el poble valencià necessita mitjans audiovisuals propis i en la seua llengua.

5-Auditoria pública de totes les institucions: I que els resultats se donen a conèixer per tots els mitjans possibles, escrits i digitals.

6-Eliminació dels barracons a les escoles: Un altre acte de suprema inhumanitat per part de l'anterior govern, que afecta els éssers més indefensos de la nostra societat, els xiquets.

7-Eliminació dels funcionaris posats a dit: Un altre acte de pura i simple higiene democràtica.

I nosaltres, com a antiblavers, proposem una mesura essencial també: LA IL·LEGALITZACIÓ DEL GAV, E2000, LO RAT PENAT I LA RACV.

España 2000 és un partit xenòfob que no pinta res a la nostra terra. Lo Rat Penat i la RACV són institucions titelles del PP que no li fan cap servici a la nostra terra.

I quant al GAV, no cal dir que és una institució profundament antivalenciana i crispadora de la convivència a la nostra terra. Sabem que planegen "reeditar la batalla de València", com diuen ells. Per això cal avançar-se a ells i il·legalitzar-los d'una vegada per totes. I si no s'aconsegueix, que no patisquen, que aquesta nova batalla de València no serà com l'altra, els respondrem amb fermesa i duresa.

I relligat amb això, CAL TAMBÉ JUTJAR I DEMANAR RESPONSABILITATS PENALS ALS DIRIGENTS DEL GAV QUE ENCARA VIUEN: Rafael Orellano, Pere Aguilar, Juan García Sentandreu i, sobretot, Manolo Latorre. Ja han faltat Joaquim Romero i Pascual Martín-Villalba. Però ves per on no sabíem que Pascual Martín-Villalba tenia una filla, na Amparo Martín-Villalba Broseta.

Vàrem descobrir fa poc que la tenia, arran d'una denúncia que ens presentà. Ella respondrà doncs, de les presumptes accions penals que no hagen prescrit que protagonitzà el GAV durant la presidència de son pare (1978-84), que fou l'època més violenta, sens dubte, d'aquest grup.

I el seu advocadet que la defensà en el darrer plet, en Vicente Boluda Crespo, no sabem si la podrà defensar novament, perquè té diverses reclamacions perquè el tiren de la professió a diverses institucions valencianes, de l'Estat espanyol i de la Unió Europea, i alguna o algunes d'elles conduiran a que no puga treballar més com a advocat. Que prenguen nota, doncs, els que pretenen emular a aquest xiquet, que porta ja uns quants anys "obsessionat" amb nosaltres: Així acaben tots els que ens toquen els nassos.

Fem, doncs, en darrer lloc, una crida urgent al nou govern valencià a que una de les coses urgents que faça siga aquesta: IL·LEGALITZAR EL GAV I BUSCAR RESPONSABILITATS PENALS ALS DIRIGENTS DEL GAV I ELS SEUS DESCENDENTS (EN EL CAS DELS PRESIDENTS MORTS).

I bé, això és tot. Tornem a l'inici, i de moment, demanem responsabilitat als partits que deuen protagonitzar el canvi al PV.

Equip d'antiblavers.

P.D.: El dia 3 de juny hi ha un judici arran d'una denúncia de Gonzalo Palanca González, ex-president de les JJGAV contra un dels nostres col·laboradors. Aviat donarem una notícia molt forta sobre aquest xic. De moment vos convidem a tots a anar i fer costat al nostre company denunciat. Si voleu més detalls sobre l'hora i el lloc exacte, contacteu amb nosaltres: antiblavers.contacte@gmail.com

Desconnectat

 

#2 31-05-2015 19:22:23

Roderforever
Membre

Re: Anàlisi detallada dels resultats del 24-M

Collons, què bé que el dia 3 anirà Gonzalo Palanca, no tenim fotos d'ell, veritat? Pot ser una molt bona ocasió per a fer-ne i acollonar-lo un poc he he

Palanca, cabró, quan vas amb 10 més sí que ets valent, segur que cara a cara t'acollones. A més m'han dit que no tens ni mitja hòstia.

Desconnectat

 

#3 31-05-2015 23:29:47

Webmestre
Administrador

Re: Anàlisi detallada dels resultats del 24-M

Escolta, tonteries ací no. Prohibim totalment fer-li fotos a aquest xic el dia del judici al nostre col·laborador. I esperem que no ho faces això.

Servisca això com a primer avís.

I recordem nosaltres el que diu el punt 12 de les regles del nostre fòrum:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Anàlisi detallada dels resultats del 24-M

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.