#1 02-04-2015 10:33:29

Webmestre
Administrador

Denúncia a Francisco Albiñana Barber

Benvolguts amics:

Fa molts anys que aquest xic, més conegut com a paco1983 als fòrums de valenciafreakdom ens està tocant els pebrots. I no sols a nosaltres, sabem que en la Safor, d'on ell és originari, porta molts anys molestant els nacionalistes. Per aquesta raó sabem que ja ha rebut uns quants càstigs.



Però ara ha publicat informació d'un dels nostres administradors sense que se li haja donat permís, a banda de dir falsetats i difamacions contra aquest administrador. Els administradors de valenciafreakdom no han tret eixa informació de la web, per la qual cosa els nostres serveis jurídics ja els han amonestat.

Així doncs, aquest xic, que no és massa intel·ligent, ens ha posat les coses molt fàcils, primer per a denunciar-lo a ell directament. I després per a fer una denúncia com Déu mana a valenciafreakdom i tancar-los la web. Serà un plaer trobar-nos a aquest xic el dia del judici, i comprovar la seua cara, diguem-ne, peculiar, i els seus braços tan finets. Esperem que no li entren depressions, com un altre amic seu amb qui tinguérem plets, que deia que li entraven depressions en anar al judici.

Que prenguen nota també els amics d'aquest xic: Així acaben tots els que ens toquen els pebrots.

Ara, quan lligca això, aquest xic començarà a dir estupideses de les que diu habitualment, però això estaria bé, així tindríem més base i més dades pe a denunciar-lo.

Necessitaríem, però, alguna informació més sobre aquest xic. Tot aquell que sàpiga coses d'aquest xic i de les seues presumptes activitats violentes a la Safor, per favor que es pose en contacte amb nosaltres, a través d'algun dels nostres e-mails:

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers.confidencial@gmail.com

Gràcies de bestreta.

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.