• Inici
  •  » Noticies
  •  » Quart aniversari de l'expulsió del GAV i les JJGAV d'Expojove

#1 05-01-2015 21:46:20

Webmestre
Administrador

Quart aniversari de l'expulsió del GAV i les JJGAV d'Expojove

Benvolguts amics.

Enguany es compleixen 4 anys d'ençà que un grup de gent aconseguírem foragitar el GAV d'Expojove.

Expojove és una fira per a xiquets que es fa tots els Nadals a les instal·lacions de la Fira de València. El GAV portava anant des de la transició (quan se fundà, perquè no és una institució amb massa anys). Increïblement, el PSOE valencià durant els anys que governà permeté que el GAV anara a Expojove.

I què suposava Expojove per al GAV i les JJGAV? Doncs en primer lloc una rentada de cara fenomenal, perquè es presentaven immaculats i com si foren uns xics que no havien trencat mai un plat. En segon lloc, i segons ells mateixos reconegueren, Expojove era la seua principal font de captació d'adeptes. No debades, aquesta fira la visiten milers de persones, i ni que fora una mínima part d'eixa gent, suposava això, doncs, una captació fenomenal d'adeptes per a ells.

Això no podia continuar, i un grup de gent decidírem fer alguna cosa al respecte. Anem a ser generosos i a no dir que fórem sols nosaltres. Participació destacada tingueren també els companys de la web antifeixistes. També el Movimiento contra la Intolerancia.

L'any anterior el govern municipal, responsable d'aquesta fira per a xiquets, prengué una decisió salomònica, i és permetre que anaren els Joves d'ACPV, però ells també. Això no era satisfactori, perquè pels motius esmentats, el GAV i les JJGAV continuaven rentant-se la cara i captant adeptes.

A la fi, en Nadal de 2010, la pressió conjunta dels actors esmentats donà els seus fruits, i el GAV i les JJGAV deixaren d'anar a Expojove. També foren sacrificats, però, els Joves d'ACPV, però tot i que fou molt lamentable, el més important és que el GAV i les JJGAV no anaren més a Expojove.

Des d'aleshores ençà, el GAV i les JJGAV ja no són el que eren, i es nota certament que ja no capten adeptes amb tanta facilitat com abans, tot i que darrerament ho intenten en el València C.F., on també s'haurà d'informar els nous propietaris per cert.

L'expulsió del GAV i les JJGAV d'Expojove demostren una cosa molt clara. Com deien els llatins Labor omnia vincit: El treball tot ho venç, o com deien els llauradors, cal ser constant. Amb constància i tenacitat, podem derrotar-los. Demostra en segon lloc, i derivat d'això, que el GAV no és invencible.

L'any que ve hi haurà un canvi polític al País Valencià. Això simplement ja serà una nova derrota per al GAV. Però no és suficient. Cal la seua il·legalització definitiva. En la web estem ja des de fa un temps duent a terme una campanya en pro d'aquesta il·legalització. El canvi polític de l'any vinent (i resten poc més de 4 mesos sols) deu ser l'alicient, l'estocada final per a ells.

I ho aconseguirem.

Webmestre.

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/origens/SANTJORDI.jpg

Hem triat aquesta imatge de sant Jordi, perquè a banda que és el patró de la nostra nació, representa la lluita i el triomf del bé contra el mal. I és això el que està en joc.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Quart aniversari de l'expulsió del GAV i les JJGAV d'Expojove

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.