#1 17-11-2014 13:40:12

Webmestre
Administrador

Línia de col·laboració amb Drets.cat

Benvolguts amics:

Hem contactat i anem a establir una línia de col·laboració amb Drets.cat. Aquesta associació correspon a un grup d'advocats i juristes catalans, que farts de tanta catalanofòbia i anticatalanisme arreu de l'Estat, han decidit passar a denunciar activament tots aquests atacs davant diverses instàncies judicials.

Com ja els hem dit, no podem sinó felicitar-los per aquesta iniciativa, perquè quan l'enemic t'ataca sense descans, hom ha des respondre d'alguna manera. I quina millor manera que des del Dret, des de la llei, des de l'ordre, des de la justícia.

Com a la nostra web demostrem, anticatalanisme també és antivalencianisme. Així doncs, vos animem a denunciar totes les actuacions que observeu en aquest sentit en pàgines webs, partits, particulars, xarxes socials, etc.

Podeu contactar amb ells directament en aquesta adreça: info@drets.cat

Si abans voleu parlar amb nosaltres, podeu acudir a les nostres adreces de contacte: antiblavers.contacte@gmail.com i antiblavers.confidencial@gmail.com

El que han fet els nostres companys de Drets.cat és un pas molt important per a fer front als atacs a la nostra nació, i des d'ací tornem a felicitar-los, i evidentment anem a col·laborar amb ells tot el que poguem.

Guanyarem!

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.