#1 25-10-2014 21:23:50

Webmestre
Administrador

Denúncia a Cristina Seguí

Benvolguts amics:

Tal com anunciàvem, hui per fi hem denunciat a la Sra. Cristina Seguí. També hem denunciat a dos dels seus palmers.

Ens falta el tercer palmer, que se passà tot el dia "tirant merda" contra nosaltres al Twitter, i donant a la Sra. Seguí la info que ella ha usat per a difamar-nos i calumniar-nos greument. Aquest tindrà una denúncia a banda.

Aquesta Sra. no és molt intel·ligent, perquè publicant la denúncia que ella va fer a diversos mitjans, podem tenir accés al seu contingut, que és allò que ens interessa, i així sabem per on va i la podem rebatre més fàcilment. Nosaltres, en canvi, no direm res més, i així l'agafarem per sorpresa totalment (igual que als palmers esmentats). És la vella estratègia de Blitzkrieg.

No sabíem tampoc que aquesta Sra. és simplement aspirant a dirigir el partidet seu a València. És a dir, no és ni dirigent. Immediatament ho rectificarem a la notícia que donem d'ella. El més divertit és que les eleccions per a triar nou president del seu partit a València són...demà mateix! Estem convençuts que no eixirà, perquè la gent amb dos dits de front veu que aquesta senyora usa males arts i vol propaganda a tota costa.

I direm més, si ix el seu contrincant, a qui des d'ací li desitgem tota la sort del món, el Sr. Miquel Boronat, no el posarem a la llista de "Blavers d'ara", i això per dos raons. Primer perquè si és enemic de la Sra. Seguí, automàticament es converteix en amic nostre, malgrat estar en les antípodes ideològiques. I en segon lloc, derivat d'això, perquè malgrat aquesta gairebé total discrepància ideològica, aquest senyor sembla que té dos coses que no té la Sra. Seguí: Educació i respecte. En la vida, al final, és tan senzill com això, això és l'única cosa que compta al final. Si ix aquest senyor, evidentment treurem a la Sra. Seguí de la llista de "Blavers d'ara", perquè ja no serà allò que ella vol ser a tota costa i a qualsevol cost: Important i famosa. Tindrà el rècord de poc temps a la llista de "Blavers d'ara"! Bé, de fet a hores d'ara tampoc n'és, d'important i famosa, i com a mostra una anècdota, quan li he contat al policia qui era aquesta dona, ell ha respost succintament: "No la conec" he he he.

La Sra. Seguí tindrà ocasió d'aprendre aquestes dos coses, educació i respecte, quan ens veiem cara a cara davant del jutge o jutgessa.

I ara, com aquesta Sra. el que vol al final és propaganda a tota costa, com hem dit, "eixir en la foto", que tothom parle d'ella, eixir a la tele, a la premsa, etc. etc. nosaltres no anem a donar-li el gran gust de que tinga totes aquestes coses gràcies a nosaltres i la nostra web.  A PARTIR D'ARA QUEDA TERMINANTMENT PROHIBIT PARLAR D'AQUESTA DONA EN AQUESTA WEB. TOT USUARI QUE HO FAÇA SERÀ BANEJAT AUTOMÀTICAMENT.

Desconnectat

 

#2 25-10-2014 21:26:18

Webmestre
Administrador

Re: Denúncia a Cristina Seguí

Se'ns ha oblidat dir que, si nosaltres fórem com ella, ara ens passaríem tot el dia enviant-li missatgets al Twitter provocant-la i dient-li això de la denúncia, com ella va fer al seu dia.

Nosaltres no farem això, per dos raons. Primer perquè això és totalment infantil, i nosaltres som adults. En segon lloc, perquè com hem dit ja diverses voltes, tenim moltes coses a fer al llarg del dia.

Així doncs, no patisca, Sra. Seguí, que no li pensem contestar cap dels tweets que Vostè o algú dels seus palmers ens envien.

Desconnectat

 

#3 27-10-2014 22:30:45

Webmestre
Administrador

Re: Denúncia a Cristina Seguí

Trenquem el silenci sobre ella per a comentar dos cosetes. A la fi ha eixit ella com a representant del partit a la província de València. Poca cosa per a una dona que sembla tan ambiciosa com ella.

Ens sentim, però, culpables i co-partíceps d'això. Posant-la a la galeria i a la llista de "Blavers d'ara", li donàrem el seu momentet de glòria, que d'altra banda no haguera tingut. Així es va fer famosa (perquè la nostra web la mira prou més gent que el seu blog personal), així se sentí important i així vàrem ajudar-li inconscientment a guanyar aquestes eleccions primàries d'aquest partidet.

Per això, no anem a donar-li cap moment de glòria més. Ja l'hem llevada de la llista i de la galeria, i insistim que a partir d'ara, tot usuari que parle d'ella serà automàticament banejat. Així mateix, com ja hem dit, en aquesta llista apareix gent important, i a aquesta senyoreta (perquè està divorciada, no està casada, ens vàrem confondre), qui la coneix? La resposta del policia quan vaig fer la denúncia ja és prou indicativa. I més encara, d'ací a 6 mesos, quan passen les eleccions autonòmiques i municipals, ella i el seu partidet desapareixeran com fum, i ella tornarà allà d'on prové: A l'anonimat.

Això sí, repetim que quan ens la trobem cara a cara en un judici, aquesta dona tindrà l'ocasió d'aprendre allò que no té: Educació i respecte.

Desconnectat

 

#4 07-11-2014 23:16:59

Webmestre
Administrador

Re: Denúncia a Cristina Seguí

I bé, trenquem el silenci sobre aquesta dona per a comentar simplement que ha deixat la direcció del seu partidet...dos setmanes després! Collons, ha durat menys del que pensava, jo pensava que arribaria a les eleccions com a mínim.

Doncs això, que com ja tenim experiència sabíem que acabaria així. Igualment haguera batut el rècord de menys permanència a la llista de "Blavers d'ara", i repetim que ens penedim d'haver-la posat en el seu dia, ja que li donàrem el seu momentet immerescut de glòria.

I bé, la següent estació serà el judici amb aquesta dona, del qual vos anirem informant, i on esperem ensenyar-li allò que no té: Educació i respecte.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.