• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

#1 19-05-2014 00:53:19

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament reestructurem la llista de Blavers d'ara, segons van evolucionant les coses. Les actualitzacions resten de la següent manera:

1-El primer lloc resta de manera indiscutible per a Manolo Latorre, actual president del GAV i persona malalta d'odi, com tantes voltes hem denunciat.

Sobre els recents fets del Pi de les Tres Branques i Benirredrà, en els quals ell està possiblement involucrat indirectament, farem un comunicat aquesta setmana vinent.

2-En el nº 2 de la llista apareix l'actual secretari del PP valencià, Serafín Castellano. Aquest senyor és un dels que utilitza el PP valencià per a fer discursos anticatalanistes quan té problemes, com ara. Per això aquest individu ha fet els darrers temps més discursos anticatalanistes que de costum, tot i que porta ja prou anys fent-ne. Per aquestes dos raons (perquè aquest senyor és un "especialista" en discursos anticatalanistes, i perquè els darrers temps n'ha fet massa), mereix pujar a la segona posició.

De manera semblant, puja de posició el seu company de partit Esteban González Pons, que passa de la posició 25 a la 10, ja que també s'ha distingit els darrers temps en escarafalls anticatalanistes.

3-Qui n'hi havia fins ara en aquesta posició, Fernando Chiva, president del misteriós "Círcul Cívic Valencià", no deixa de ser un personatge fosc i mediocre, possiblement a sou del PP, per qui li fa la feina bruta anticatalanista. Baixa així de la posició nº 2 a la nº 12.

4-En els números 3, 4 i 5 de la llista figuren els canonges de la catedral de València Josep Climent i Jaime Sancho, així com l'actual arquebisbe Carlos Osoro. Ells són els responsables de l'actual, gravíssima i preocupant castellanització de les diòcesis valencianes, que fan que l'Església catòlica en terres valencianes siga amb diferència la institució més castellanitzada.

Això a banda de que els tres han tingut contactes amb el GAV en diversos moments.

5-En el número 6 està José Luis Roberto, que baixa de la posició 4 a la 6. El seu partit va molt de capa caiguda, i a banda que sembla tancada la històrica seu de la Gran Via a València, una expropiació els obligarà a deixar el xaletet que tenen en en barri d'Algirós, a València. A més que enguany no han fet ni mani el 12 d'octubre.

Sembla que la crisi econòmica colpeja fort l'entramat empresarial de José Luis Roberto, a més que va fent-se vell, i per tant, va decaient a poc a poc i ja no toca tant els pebrots.

6-També baixa de posicions altre històric, Juan García Sentandreu, que passa de la 5a a la 8a posició. Aquest està més en decadència encara. Ensorrada per complet la seua Coalission Valenssiana, sols sentim quelcom d'ell quan escriu al diari. També va fent-se vell, i en el seu cas a més, la tendència a l'obessitat és prou accentuada.

7-En el número 7 està Aitor Marquina, antic (o potser encara actual, no sabem, degut al caràcter semisecret seu) de les JJGAV. Ell deia que s'havia jubilat, però aquest vídeo ho desmenteix, per la qual cosa puja de la 9a a la 7a posició. Per cert, quina indumentària més ridícula que du en aquest vídeo, amb pantalons "pirates" i una jaca, no se sap si discotequera o macarra he he.

Per cert, allò cortès no lleva allò valent: li felicitem per la seua recent paternitat.

I després, els canvis més significatius serien els següents:

-Entren en la llista:

1-Jorge Bellver: Portantveu del PP a les Corts Valencianes, que també s'ha distingit en escarafalls anticatalanistes. Entra fort, en la posició nº 11.

2-Vicente Ibor: Alcalde de Paiporta actual pel PP. Participà en la presentació del GAV en la seua localitat, cedint-los espai, i amb intercanvi de presents inclòs. Com en el fons és una persona fosca i poc important, l'hem posat en les posicions finals, en el lloc 23.

-Ixen de la llista:

1-Samuel Azor: Aquest xic sembla totalment retirat de l'activitat pública, com ell mateix diu al seu blog. Està, doncs, més que clar que sols era un bluff. I tants esforços que feia sempre aguantant-li el paraigües al seu capo José Luis Roberto! No li han servit de res, doncs. Per cert, hem esbrinat el seu nom autèntic: Samuel Garrido Andreu. Subratllem el seu segon cognom, perquè és català.

2-Toni Cantó: L'actor/polític també sembla retirat de l'activitat pública.

3-Joan Carles Puchalt: El grup que dirigia, la PJV, sembla totalment desaparegut. Potser, igual que la majoria dels actuals membres de les JJGAV, ja s'han fet grans, i ja no són tan "joves", i ha arribat, doncs, el moment de la jubilació.

Continuarem informant-vos i actualitzant la llista, segons es desenvolupen els esdeveniments. I recordem que tenim pendent un comunicat sobre els fets del Pi de les Tres Branques i Benirredrà, que en el fons estan relacionats.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.