#1 10-01-2014 23:35:41

Webmestre
Administrador

Primer blaver penedit

Benvolguts amics:

Sabeu que tenim a disposició dels blavers que estiguen cansats d'eixe món d'odi i violència en què viuen una adreça d'e-mail perquè ens conten les seues experiències i en general per a mostrar que estan penedits, que és aquesta: antiblavers.penedits@gmail.com

Doncs bé acabem de rebre el primer e-mail important en aquesta adreça, que paga la pena que reproduïm. L'autor és ni més ni menys que un dels suposats co-presidents de les JJGAV (o potser ex-president, ja que aquest xic s'haurà fet major, i en qualsevol cas tenen un caràcter semisecret), Gonzalo Palanca González. Diu així el missatge:

Hola.

Soy Gonzalo Palanca González, y el motivo de este e-mail es pedir públicamente disculpas por haber agredido en su día a Ulises Nicolás.

Quiero que esta disculpa se haga pública en su web, para mostrar así mi arrepentimiento. Pido como contrapartida que se retire mi nombre de la lista de "Blavers d'ara".

Hasta luego.

Firmado: Gonzalo Palanca González.


L'agressió a què fa referència aquest xic, com ell mateix reconeix, efectivament es va produir, i no la féu ell a soles, sinó un grupet contra el nostre amic Ulisses Nicolàs, ja que de tots és sabut que els xic de les JJGAV són enormement covards, i sols són "valents" en una proporció de més de 5 contra 1, però en un judici ple d'irregularitats (un més), aquest xic (Gonzalo Palanca), va ser absolt.

Ulisses Nicolàs és amic nostre i no sols això, sinó un gran amic nostre, i aquest e-mail rebut ens produeix un gran dilema. Nogensmenys, ja que és la primera vegada que un blaver relativament important escriu a la web demanant disculpes, creiem que cal tenir mires amples i ser generós, i oferir també en certa manera una contrapartida, que en aquest cas és la que ell demana.

Creiem que el nostre amic Ulisses hi estarà d'acord també. I aquesta retirada de la llista de "Blavers d'ara", que sembla que tant acollona a aquests pobres xiquets (ja que en el fons són això) està supeditada evidentment a que el susdit Gonzalo Palanca se retire totalment del blaverisme, com sembla donar a entendre, i sobretot, a que els seus amics (o fins i tot ell mateix) no ens toquen massa els nassos.

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.