• Inici
  •  » Noticies
  •  » Gran fracàs judicial del GAV i les JJGAV

#1 23-09-2013 22:57:17

Webmestre
Administrador

Gran fracàs judicial del GAV i les JJGAV

Benvolguts amics:

De tots és sabut com els jutges espanyols en general no sols han tingut un tracte d'allò més benevolent amb el GAV, sinó fins i tot, diríem, "atent". D'aquesta manera, no sols han gaudit d'una vergonyosa impunitat, sinó que els jutges han admès a tràmit qualsevol de les seues més ridícules denúncies.

Doncs bé, això sembla que se'ls acaba. I fa no res ha tingut un gran fracàs judicial un dels presidents de les JJGAV, Aitor Marquina, que denuncià un dels nostres col·laboradors, Lluís Brines per unes presumptes amenaces que tingueren lloc...en la web valenciafreedom! Sí, com ho sentiu, aquest xic sembla que té mania persecutòria i se sent perseguit per tot arreu. I al mateix temps obsessió contra el nostre company Lluís Brines. Per això, d'unes suposades amenaces en la "seua web" acusà el nostre company col·laborador com a presumpte autor.

La denúncia, evidentment, no tenia cap ni peus. I ací ve la novetat, per primera volta hem trobat una jutgessa amb trellat i dos dits de front, que ha exculpat i absolt el nostre company i col·laborador. Ací reproduïm íntegra la sentència:

http://img203.imageshack.us/img203/4086/dznz.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/3125/z6pp.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/7248/nawf.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/9862/d4iq.jpg

No cal dir que el fracàs, a més de ser un fracàs del propi Aitor i de les JJGAV, és un fracàs del GAV i del seu president, Manolo Latorre, que com denunciem en aquesta web és l'autèntic responsable de tant d'odi i tanta violència, i sobretot, d'omplir de merda (amb perdó), el cervell d'aquests en el fons pobres xiquets.

Perquè en el fons, el que persegueixen amb aquest tipus de denúncies és això: Intimidar-nos i acallar-nos. Però no ho han aconseguit ni ho aconseguiran. Nosaltres sempre romandrem fidels a la veritat, la justícia i, sobretot, el nostre poble.

Lluitarem contra el GAV fins a la seua derrota total.

I ho aconseguirem.

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Gran fracàs judicial del GAV i les JJGAV

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.