• Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

#1 03-06-2013 21:30:48

Webmestre
Administrador

Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Benvolguts amics:

Com ja hem anunciat, anem a fer una campanya personal i individualitzada contra l'actual president del GAV, en Manuel Latorre Castillo, ja que ell és el principal responsable de la violència blavera, i d'altra banda porta ja molts anys tocant-nos els pebrots. En vista dels èxits aconseguits amb els presidents de les JJGAV, Toni Rochina i Aitor Marquina, que gràcies a les nostres campanyes estan totalment desactivats, també cal, doncs, desactivar aquest personatge.

I el primer pas d'aquesta campanya serà arreplegar el màxim d'informació d'ell, en tres nivells:

1-Personal.

2-Professional.

3-Pública.

Aquesta campanya tindrà una part que farem pública i altra part que mantindrem en secret, ja que a l'enemic no cal donar-li moltes pistes, i en qualsevol cas, l'atac per sorpresa sempre ha estat el més efectiu.

Així, doncs, si ens podeu passar tota la informació que pogueu sobre aquest individu, podeu fer-ho a aquestes adreces d'e-mail:

antiblavers.contacte@gmail.com

antiblavers.confidencial@gmail.com

Continuarem informant.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 03-06-2013 23:21:21

Webmestre
Administrador

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

La investigació sempre dóna fruits. Mireu quina sensacional descoberta hem fet. Com ja sabeu, aquest senyor té una empreseta de pròtesis dentals que es diu "Laboratios Látor" (nom en castellà). Aquest és el blog (perquè no arriba ni a web) d'aquesta empreseta. Doncs mireu els links de les entitats amigues, associades o a les quals deu pertànyer (baix a mà dreta):

-Col·legi Oficial de Protèsics Dentals de València i Castelló.

-Il·lustre Col·legi Oficial de Protèsics Dentals d'Espanya.

-I una misteriosa associació, de la qual sols apareix el nom, sense link: Soproden.

Aquesta Soproden és la Fundació per a la Promoció i Desenvolupament de les Pròtesis Dentals. Sorprén que a la pàgina d'inici s'ofereix informació sobre l'entitat en català, basc i gallec (no en "valencià", ni cap bandera blavera ni res). Doncs entrem en la versió en català per exemple, i veurem que aquesta fundació...ÉS CATALANA!!!!

Seu a Barcelona i catalaníssims cognoms dels directius.

És a dir, que el president del grup o entitat més anticatalana de l'Estat espanyol (i del món potser), COL·LABORA AMB ELS CATALANS!!! Li paguen potser? Fa negocis amb ells? On està el boicot als productes catalans que tant proclama??

Ara toca escampar aquesta notícia entre els seus adeptes i, com no, informar a aquesta catalana entitat de quina classe de persona és aquest soci o col·laborador seu.

Desconnectat

 

#3 03-06-2013 23:23:38

Webmestre
Administrador

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Per cert, aprofitem per a dir que Aitor Marquina, com està ja desactivat, baixa de la segona a la cinquena posició. Així estarà més tranquil aquest xic i podrà superar el seu acollonament crònic quan ens el trobem cara a cara. Prometem que si continua portant-se bé, baixarà més posicions, i qui sap si amb el temps el llevarem de la llista, i així podrà dormir definitivament com els angelets he he he

Desconnectat

 

#4 14-06-2013 01:49:58

Almogaver_cat
Membre

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Estimats antiblavers... Per lo millor de/ i /per/,  nostra benvolguda Confederació, dels PPCC. Lo que es urgent, es crear:
BLAVEROS ANONIMS!
Si no, una degenerada massa de petits homenets blavero-castellanistes,  plens d'auto-odi, s'ofegaran en la seva mortal blavera addicció.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OH, HAPPY DAY, QUANT JESUS VA RENTAR LO MEU BLAVERAM!...
(blavero repenedit)
http://youtu.be/CNQXQKflJNA

Última edició per Almogaver_cat (15-06-2013 17:34:01)

Desconnectat

 

#5 14-06-2013 02:00:59

Almogaver_cat
Membre

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Font: Vilaweb
--------------------
Una diputada del PP es riu de les amenaces de mort de la ultradreta a Compromís
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<'No es riga. Açò és molt seriós!',  va etzibar ahir el diputat de Compromís Josep Maria Pañella en comissió a les Corts a la diputada del PP Elisa Díaz. Pañella va reaccionar així quan va veure que Díaz no parava de somriure quan ell recordava que els diputats de Compromís havien rebut amenaces de mort de grups d'ultradreta. 'Els diputats de Compromís sofrim, estem amenaçats de mort', li ha tornat a dir. Pañella li havia demanat fins aquell moment a la diputada del PP que desautoritzés els membres del PP de Burjassot que havien convocat manifestacions conjuntes amb grups ultres.

Pañella li va ensenyar un full de convocatòria de la manifestació del 28 de maig proppassat, convocada pel PP, el Grup d'Acció Valencianista (GAV) i amb el suport d'España 2000, i que va acabar fracassant.

Va demanar a Elisa Díaz que en fes una condemna. 'Açò afecta gent del seu partit. I encara no he sentit ni una sola desautorització', es va queixar.

El mes d'abril passat Enric Morera va denunciar que alguns diputats de la coalició i altres membres del partit rebien amenaces de mort a través de les xarxes socials i el correu electrònic. Morera va dir que ell mateix, la portaveu adjunta de la formació, Mònica Oltra, el diputat Josep Maria Pañella o el portaveu de la formació a Alfafar (Horta Sud), Joan Sorribes, havien estat objecte de les amenaces.

Morera lamentava la impunitat en què quedarien aquestes amenaces i va assenyalar que la delegació del govern espanyol no vol investigar i desviarà els fets cap a un judici de faltes.<
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Última edició per Almogaver_cat (14-06-2013 02:07:04)

Desconnectat

 

#6 29-06-2013 01:16:47

Almogaver_cat
Membre

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Una conversa...Que mai va exir.... "Me, E pur si muove"

Published on Jun 27, 2013
Alicia Sánchez Camacho explica en La Camarga que tiene varios policías y un fiscal de confianza. A veces pasa información policial a su amigo Rajoy.

Video que contiene la grabación secreta realizada por agencia de detectives Metodo3 en Restaurante La Camarga, Barcelona. 7 julio 2010.

Restaurante La Camarga, Barcelona. Fecha 7 de julio 2010

"Yo fui la que lié todo el tema de las detenciones ilegales por lo de Bono, la que filtré los expedientes a lo de El Mundo, ahí tenía unos contactos en la Policía que sigo teniendo"

Transcripción: (no completa)

Alícia Sánchez-Camacho: En caso que ahora tuviéramos que hacer algo con esto... Tú y yo esta conversación no la hemos tenido.

Victoria Álvarez: No, no, no. Evidentemente, no.

A.S-C.: Lo que sí podemos hacer es, con la información que me puedas dar, y tal... A la policía no podemos ir porque en la policía están todos... Bueno ya sabes la historia de [fragmento inaudible, pero parece que diga 'Mas'].

V.A.: Porque Saura les tiene muchas ganas, ¿eh?

A.S-C.: Sí, pero... yo iría directamente a la fiscalía y a quien conocemos de fiscalía.

V.A: Mira, hay un tema muy fácil. Yo no sé hasta que punto te puede ir bien, pero yo te puedo dar unos números de teléfono de Jordi en los que simplemente se hacen escuchas y se sabrá todo.
A.S-C.: Dame los números.

V.A.: Además me ha dicho que los ha desconectado hace poco, eh. Uno de ellos lo desconectó a raíz del "PRE", sabes?
—--
V.A.: Oye como te enteraste de lo del Rubalcaba?

A.S-C: Porque yo tengo uno que me pasa información.

V.A: [fragmento díficil de entender pero menciona a Jorge Moragas, probablemente no haciendo referencia a quien le pasa información.]

A.S-C.: Porque yo tengo un... Cuando en mi etapa de portavoz de Interior, yo tengo contactos muy buenos en la policía. Contactos buenos próximos a nosotros. De toda la información de Pretòria yo iba sabiendo a quién iban a detener antes que nadie. Informaba a Rajoy y a Moragas y fueron al domicilio de Jordi Pujol Jr. Y decían que lo iban a detener y se paró y no lo detuvieron.

V.A: Lo tienen todo en el despacho. En casa no tienen nada. La que sabe un huevo es la secretaria. Lo sabe todo [remarcando cada sílaba: TO-DO]. Todo.

A.S-C.: ¿Y a esta la podríamos camelar?

V.A: Complicado. Complicado porque Jordi es un tío... Es una chica que necesita el dinero. Necesita el dinero porque esta manteniendo a su madre. Tiene problemas económicos. Y yo le decía: "Jordi, dale más pasta coño, que eres un cutre".

A.S-C.: ¿Cuanto le paga?

V.A: No lo sé, pero poco. Poco por lo que hace. Te lo puedo asegurar. Porque lo sabe todo.

—--
A.S-C: Tendrías que hablar con este amigo tuyo. Con...

V.A: ...Sebas.

A.S-C.: Sebas. Diciendo que en el caso que toda esta información se la pudieras pasar al fiscal... Porque yo tengo un.... Fiscal de confianza [____]. Que es el que está llevando todo este tema del [caso] Palau.

V.A: Sería cuestión de sentarse a hablar. En privado... en persona [fragmento inaudible]. No diciendo la persona. Que no aparecerá tu nombre...

A.S-C: En el futuro. Que investiguen ellos. Si luego ya lo quieren para algo protegido pues que lo investiguen. Pero tu les pasas todos los datos. Me tienes que dar la tarjeta del Herber este. Lo de las empresas. Todo lo que pudieras tener de las empresas que conocen al mayor lo necesitamos. Y a partir de ahí que investiguen. Lo bien que nos iría. Y tiene que ser la fiscalía...

V.A: Lo bien que nos iría pegarle caña a CiU...

A.S-C.: Lo malo que tenemos es que el [juez Juli] Solaz este, el tío este del caso Millet, no va a meter a nadie en la cárcel por el caso este. No va a meter a nadie porque este es de Esquerra y está [inaudible]...
—--
A.S-C.: Pero entonces me pide a mi, año 2006, que yo estoy embarazada de mi hijo, que vaya de número 2 a las autonómicas. Además voy a tener el niño, me puedo quedar en Catalunya... Y yo estoy de portavoz de Interior en Madrid, que tengo un éxito bárbaro con todos los temas de la tregua y tal. Estoy en todos los lados con una proyección... Con Alonso y Rubalcaba [ex ministres del govern de Zapatero ocupant la cartera d'Interior ]. Que fui la que lió todo lo de las detenciones ilegales por lo de Bono. Que filtré los expedientes a 'El Mundo'. Tenía unos contactos con la policía que los sigo teniendo.

V.A: Allí conociste a [Jorge] Moragas, que estaba allí con todas esas movidas...[fragmento inaudible]

A.S-C.: Yo era Portavoz de Interior...
------------------------------------------------
N.B.
Antiblavers, no es responsable de les opinions i escrits dels usuaris OK?
Font:
YOUTUBE  CAMARGATE.

Desconnectat

 

#7 08-07-2013 01:25:34

Webmestre
Administrador

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

En tota investigació, cal partir d'una informació bàsica prèvia. Anem a sintentitzar ací, doncs, tota la informació de què disposem del Sr. Latorre:

Nom complet: Manuel Javier Latorre Castillo.

Procedència: Possiblement haja nascut a la ciutat de València, però el cognom Latorre és originari de la plana d'Utiel-Requena, sobretot d'Utiel.

Professió: Protèsic dental al Laboratorio Dental Látor S.L. (nom de l'empresa i idioma de la web en castellà, per cert. Ni ací utilitza aquest senyor la "llengua valenciana"). Aquest és el blog d'aquesta empreseta. Com apareix en internet, per tant tota la info és pública. Hi podem veure, doncs:

-El seu telèfon: 96 341 92 64.

-E-mail de contacte: laboratoriolator@gmail.com

En altres llocs d'internet (públics per tant), apareix l'adreça d'aquesta empreseta: C/Estrella 9. Baix.

En aquesta entrevista diu que és del Cabanyal, però jo he preguntat a bons amics que tinc allà i ningú el coneix, quan allà se coneixen tots, tenint present el caràcter de semi-poble del Cabanyal. Normal, tenint present que aquest senyor prové, com hem dit, de la plana d'Utiel. Hi haurà viscut uns anys i prou.

De moment aquesta és la info que tenim. No és molta, però ja hem comentat en altres moments que la gent del GAV s'amaguen com a rates, i no se prodiguen molt per les xarxes socials (vull dir, amb els seus noms i cognoms autèntics. Recordem el patètic "Max Power" del facebook, que era el pseudònim que usava Toni Rochina).

Continuarem investigant i informant-vos.

Desconnectat

 

#8 29-09-2013 23:24:09

Webmestre
Administrador

Re: Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Hola de nou.

Un altre pas que tenim pendent és fer un llistat de les accions violentes i terroristes en les quals ELL PERSONALMENT ha pres part:

1-Tenim en primer lloc com en la campanya de les eleccions generals de 1996, aquest individu, junt amb altres, prengué part en una agressió a tres militants d'UPV-Bloc Nacionalista Valencià que estaven encartellant. Ací tenim la notícia, recollida pels diaris del moment, i també per la Wikipèdia.

2-També va participar personalment en el boicot fer durant la presentació de l'Institut d'Estudis Catalans en Sueca en 2002.

Es pot veure, tot i la dolenta qualitat, en aquest vídeo.

3-Va participar recentment en el boicot a la vinguda de Joan Laporta a València en l'acte de presentació de Solidaritat Catalana el 23 de gener de 2011 i en l'acte de presentació del llibre Per ofrenar noves glòries a Espanya, de Vicent Flor, en el FNAC de València el 5 de juliol de 2011.

I sabem que ha participat al llarg de la seua miserable vida en molts més actes de violència blavera. Cal investigar, tenir proves, i en els casos que els fets no hagen encara prescrit, denunciar-los i hostigar-lo en el front judicial tot el que es puga.

A l'enemic no se li ha de donar descans, i se l'ha d'atacar per tots els cantons possibles.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya personal i individualitzada contra Manolo Latorre

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.