• Inici
  •  » Noticies
  •  » Doble fracàs del GAV els darrers tres dies

#1 30-05-2013 12:19:56

Webmestre
Administrador

Doble fracàs del GAV els darrers tres dies

Benvolguts amics:

Tenim el gran plaer d'anunciar-vos el doble fracàs del GAV els darrers dies:

1-Gran punxada del GAV i España 2000 en Burjassot el dia 28-5-2013:

El que anava a ser la "gran jornada de revitalisacio valencianista" (Manuel Latorre dixit) o "la gran resposta del poble de Burjassot a l'alcalde catalanista", ha quedat...en una simple reunió d'amics (molts d'ells vellets com sempre), que no arribà a 100 persones, i on la seua bandera blavera "jagant" tapà l'enorme buit que feien (la dugueren per a això? he he he). No podia ser d'altra manera, perquè si eixes "20 adherides", en realitat sols són 2 ó 3 persones (entitats fantasmes, doncs), i el GAV i España 2000 tampoc ne són molta gent, doncs, sols s'ha de multiplicar un poc.

A destacar el nul suport que tenen en el poble de Burjassot aquests grups feixistes, ja que segons ells mateixos han reconegut, dugueren gent de tota la comarca de l'Horta i de València ciutat. Podem dir ben clar, doncs, que el blaverisme està perdent la comarca de l'Horta (o potser l'ha perduda ja), i ja sols els resta la ciutat de València (i fins i tot es podria matisar, alguns dels seus barris).

També és molt lamentable que el PP de Burjassot s'haja juntat amb aquesta gentola. Tantes ganes tenen de manar que s'ajuntarien amb el diable (mai millor dit) per tal de fotre l'alcalde? Doncs sembla que sí.

I ara anem a comentar les fotos:

http://img842.imageshack.us/img842/8642/thumb4744.jpg

Es pot veure ben clarament José Luis Roberto, i com eren poqueta gent de bon començament.

http://img89.imageshack.us/img89/1897/thumb4745i.jpg

Ací comencen a desplegar la senyera "jagant", i tan poquets eren que no donaven abast juas juas juas

http://img109.imageshack.us/img109/6760/thumb4747.jpg

Ací ja l'han desplegada, i se veu com eixa senyera "jagant" tapa el gran buit de la plaça (com hem dit adés, potser per això la dugueren he he he).

http://img839.imageshack.us/img839/4645/thumb4748.jpg

I aquesta és una imatge del final ja, on quasi quasi podem percebre la tristor que se notava en l'ambient, car aquell dia, més que un dia de "reviscolament del valencianisme" fou un dia de "gran fracàs del blaverisme" HAHAHAHAHAHA

2-Un dels presidents de les JJGAV, Aitor Alan Marquina Bañuls, no s'ha presentat el 30-5-2013 a un judici en què ens demandava:

Així és, aquest matí teníem una vista judicial en què aquest xic ens acusava d'una sèrie de coses, sense cap prova, i el molt "valent" no s'ha presentat. Vet ací la gran "valentia" dels xiquets de merda de les JJGAV, que sols serveixen per a fer pintades, boicotejar actes (fer soroll, més que altra cosa)...i poc més. Sempre a les ordres del seu autodefinit "capo", el president del GAV Manolo Latorre, que és l'autèntic culpable de ficar tanta merda en el cervell d'aquests pobres xiquets, i sobre qui parlarem al final.

El mateix Aitor Marquina deia en una de les denúncies que el fet d'haver-nos denunciat i saber que tindríem judici contra ell, li causava "depressió" (doncs si tanta por té de veure'ns, que no denuncie, veritat? he he he). Ja tinguérem un judici contra ell fa dos anys, en què tampoc demostrava res, i que fou arxivat, i el dia d'aquell judici estigué tota l'estona acollonat com un conillet.

Que prenguen nota els xiquets de les JJGAV sobre com acaben els seus "líders" i "lluitadors valencianistes"...amagats com a pollets! ha ha ha.

D'altra banda, l'activitat violenta i d'odi que duen, no pot sinó crear-los enemics...i això al final els acaba passant factura, ja que com deien els llatins:

ut sementem feceris, ita metes.

Que dit d'una altra manera, ve a dir que "allò que sembres, recolliràs".

En qualsevol cas, podem dir que aquest xiquet sembla que ja deixarà de tocar els collons durant un temps, i ja està, per tant, desactivat. El mateix que en el seu dia aconseguírem amb el seu antecessor Toni Rochina (que no dóna senyals de vida des de fa temps), i que aconseguirem amb tots els líders de la violència jovenil blavera que faça falta. Tornant als llatins, direm allò de:

Labor omnia vincit

Que vol dir que el treball tot ho venç, cosa ben certa a més.

Però com hem dit, l'autèntic culpable és qui els menja el cervell a aquests pobres xiquets. És a més un tio que du massa temps tocant-nos els pebrots, i no sols això sinó que sempre que pot alimenta l'odi i la violència blavera. Aquest no és altre que l'actual president del GAV, Manuel Javier (quin nom és coent i ridícul, redéu!) Latorre Castillo.

En vista dels èxits de la nostra lluita i les nostres campanyes contra els dos líders blavers violents esmentats adés (Rochina i Marquina), ha arribat l'hora de fer una campanya com Déu mana (cosa que encara no hem fet, per diverses raons) contra aquest senyor. O dit d'una altra manera, com sembla que el problema del GAV (quant a violència) és ell, doncs cal neutralitzar-lo,

Continuarem informant-vos.

Però ara toca ruire'ns d'ells i dels seus dos darrers fracassos, com hem dit a l'inici del fil.

Guanyarem!

Webmestre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Doble fracàs del GAV els darrers tres dies

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.