#1 01-05-2013 23:02:39

Webmestre
Administrador

Exemple de manipulació neoblavera a la Wikipedia

Mireu l'article que la Wikipèdia en català dedica al nacionalisme valencià.

Tot l'article està ple de plantejaments neoblavers, altament tendenciosos, i donant per suposat que el BNV en bloc (i no és un joc de paraules) és neoblaver (ho seran alguns dirigents i alguns xiquets de les joventuts, però no el partit en si).

Però mireu el més fort: s'ha bloquejat la possibilitat d'editar l'article. Això és molt fort, i no sé com s'ha permès això en la Wikipèdia, que té com a base l'edició lliure.

És a dir, que sols és possible per a ells una sola manera de nacionalisme valencià, evidentment la seua, i que sí que ha fracassat estrepitosament, com hem pogut veure en els "aplecs" i "manis" neoblaveres de 25-30 persones, front als milers de persones que cada 9 d'octubre i 25 d'abril inunden València de quatribarrades.

Els responsables de tot això? Doncs en base als encomiàstics comentaris que s'hi fan respecte a eixa web, els xiquets de valencianisme.com, uns xiquets que encara han de demostrar moltes coses, que creuen que ho saben tot i, evidentment, no saben res.

I una volta més denunciem, doncs, la nefasta influència de Pere Fuset (qui talla el bacallà en val.com) en eixe "nacionalisme valencià", que evidentment i per sort va més enllà del que diu eixe article de la Wikipèdia.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.