• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

#1 24-02-2013 18:46:26

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament reestructurem la llista de "Blavers d'ara", que tant assusta els nostres enemics (no sabem per què, ja que és una simple llista científica). La nova reestructuració és la següent:

1-Hem tornat als primers llocs de la llista a Aitor Marquina (president de les JJGAV) i Manolo Latorre (president del GAV). El seu paper en al blaverisme més radical, i al mateix temps el seu passat (i potser present) vinculat a la violència blavera no deu quedar sense ressaltar.

2-Els segueixen José Luis Roberto i Samuel Azor, també per raons semblants a les dels altres esmentats adés.

3-Segueix Juan García Sentandreu, més pel seu passat, ja que actualment i fracassada la seua "Coalición Valenciana", no passa de fer penosos i patètics articles en la premsa local.

4-Entra un nou personatge, Fernando Gómez Colomer. Aquest ex-futbolista del València C.F. i actual aspirant a la seua presidència, presentà fa molt poc la seua candidatura en la seu del GAV. Se li podria pressuposar, doncs, afinitat ideològica amb ells. I si no és així, doncs aquest senyor deuria informar-se millor sobre amb qui se junta.

Tanmateix, si ha contactat amb el GAV, ha estat segurament a través de la penya que fundà aquest grup. I això deuria fer-nos reflexionar sobre com el València C.F. és el principal escaparat i lloc de difusió del missatge blaver a València. I això, en part, és culpa dels suposats nacionalistes. Perquè, per exemple, els xiquets de valencianisme.com, en lloc d'estar tot el dia dient parides a la seua web, per què no funden una penya nacionalista? El mateix es podria dir dels xics de l'anomenada "esquerra independentista". Que és difícil? I què hi ha que no siga difícil?

En el Llevant U.E. ja n'hi han penyes nacionalistes i es poden veure senyeres i fins i tot estelades durant els partits, i fa no massa anys els "Ultras Levante", d'ideologia ultra espanyolista tenien el control absolut del camp, sense comptar amb la presència dels xics de "Levantina de Seguridad".

Així doncs, encara que prediquem en el desert, continuarem demanant la constitució d'una penya nacionalista en el València C.F. que faça front a la difusió constant del missatge blaver i espanyolista que si no continuarà fent-se en eixe club.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 10-03-2013 09:35:34

grixa
Membre

Re: Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Hi ha un xic de Castelló de la Plana que ha donat el seu nom a Valenciafreedom. Utilitza el malnom "Vengadoralbinegre" i es diu Cristian Lajarín.

Ací ho podeu veure

http://i.imgur.com/To6nVLe.png

I l'enllaç: http://www.valenciafreedom.com/foro/34- … -wiki.html


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per l'oficialitat del català a la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord.
Per l'oficialitat del català a la Unió Europea.

Desconnectat

 

#3 03-04-2013 22:58:23

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Torna a pujar posicions el canonge de la catedral de València Josep Climent, per haver cedit un espai sacre com la catedral a un grup ple d'odi, i per tant anticristià, com és el GAV, cosa que va fer el mes passat.

Ara està a la tercera posició de la llista.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.