• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de blavers d'ara

#1 03-08-2012 19:41:28

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de blavers d'ara

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament actualitzem la llista que tenim de "blavers d'ara". En aquest cas, la reestructuració ha estat mínima, però cal desrtacar-la. Desapareixen de la llista l'advocat José Vidagany, que darrerament sembla desaparegut i amagat per complet. També el riojà Fermín Palacios, alma mater del sindicat espanyolista "Sindicato Independiente". Ben és cert que aquest senyor col·laborà molt activament en els inicis de "Coalición Valenciana", allà per 2004, però desaparegut aquest partit blaver, sembla també ell desaparegut.

Per contra entra, i amb nº 2 de la llista, el canonge de la catedral de València Josep Climent. És incomprensible que un representant de l'Església siga tan amic d'un grup violent, i per tant anticristià, com el GAV. Com diem així mateix, en darrer terme, aquest senyor seria també responsable de la castellanització de la diòcesi valenciana, i ja hem dit que una de les principals activitats de la nostra web de cara al futur, serà lluitar per la (re-)introducció de la llengua dels valencians en tots els àmbits de l'Església valenciana, raó per la qual mereix, doncs, estar en la segona posició en la nostra llista.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 14-10-2012 18:48:48

Re: Reestructuració de la llista de blavers d'ara

Hauieu d'afegir a la llista a Enric Morera que ha criticat que el Principat es puga independitzar d'Espanya i que ha assumit tots els símbols blavers com els legítims del Poble Valencià. Ja es cuiden molt de no dir mai País Valencià, ni idioma català. Ha costat molt afonar el blaverisme i ara aquest Senyor amb Compromís ho resucita.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.