#1 15-08-2012 22:05:36

Webmestre
Administrador

Interessant descoberta

Hola amics:

Navegant per internet, he descobert que la Wikipèdia en anglès hi ha un molt bon article del GAV, que podeu veure ací. També a la Wikipèdia en francès, com podeu veure ací.

També hi ha una versió en anglès, molt completa, sobre España 2000 a la Wikipèdia en anglès. En francès també, si bé no tan completa.

Aquestes versions ens seran molt útils, de cara a emprendre campanyes contra aquests dos grups, màxims representants hui en dia de l'anticatalanisme, i de retruc antivalencianisme, a casa nostra. La Wikipèdia a més és una enciclopèdia molt llegida a internet, i en certa manera "neutral". Si tot allò publicat està demostrat, no es pot acusar a hom de parcialitat.

Així mateix, com ja hem dit moltes vegades, sense negar les campanyes a nivell de l'Estat espanyol, creiem que les campanyes en l'estranger poden tenir més efecte, ja que en les intàncies internacionals no valen les amistats i els "enxufes", cosa típicament espanyola i que sembla que els grups citats adés tenen tant en la justícia espanyola.

Gràcies des d'ací a tots els que han fet possibles aquestes versions, que serviran per a atacar fort a aquests enemics de la nostra terra.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.